- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
öncelikle çok teşekkür ederim yorumun için.çok mutlu oldum onu söyleyim...gelelim yediklerime içtiklerime...reyhan bir tabak salataya 2 kanat ancak katmışımdır...karanfil falan da suyumda kullanıyordum.yarınki suyuma hiç bir şey koymadım...zeytin yağı salata da mutlaka kullanırım her defa ister yeşillik ister sebze salatası olsun.meyve sevmiyorum bazılarını gaz yapar bazılarını alerji yapar diye kullanmıyorum.sen ne tavsiye edersin?kuruyemişlerde alerji yaptı sanki yüzü kızardı ondan kullanmıyorum.açıkcası süt konusunda pek bilgilibdeyilim.tavsiyelere açığım...Bı şey çok dikkatimi çekti hepsi süte koku verecek tat verecek şeyler içiyorsun bebeğin sütü sütü r mu yada hepsi bir arada alerji yapmıyor mu ya bunlar bana fazla geldi reyhan ağır bı tadı var anason desen kendine haz bir koku karanfil öyle zencefil öyle iyi cesaret kuzum ben bunları kullanmazdim tamam süt yapsın istiyorsun onemli olan sütun çok olması değil ki senin bebek 250 ml sütle doymaz örnek olarak birinin bebeğine 100 ml fazla gelir sebebi süt kalitesi ve yağ oranıdır emziriyorsun ne zeytin yağı var menü de ne kuru yemiş ne meyve sakın yanlış anlama haddime değil ama merak.ettim neden tuketmiyorsun yoğurt meyve kuruyemiş zeytinyağı falan