• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben etiketlicektim he şimdi Cutemom007 Cutemom007 nerelerdesin kız sporların nerde sen nerdesiiin

Hanginiz doğru söylüyor:skandal:ona göre:skandal:kalptem gidecem:skandal:
Dün spordan sonra 57.2 gördüm gece yatmadan 57.8 uyumuş olsaydım Sabah büyük bı ihtimalle 57.1 yada 2 ydi yine ama uyumayı çalışma bilemiyoreee

Kaju sen nerden çıktın :))

Doğru diyosunuz kızlar zaten detoks yapma niyetinde değilim. Yapmadımda hiç sadece cuma günü 100 ün altında olmak istiyorum.

Ben en fazla çarşamba perşembe saf protein yapmışımdır başkada bişey yapmadım.

Ama son zamanlarda onuda düzgün yapamaz oldum.

Napim ben peki yaaa vazmıgeçeyim yada sadece yarınmı yapayım?
La hani 99.9 du pazartesi:KK62:

Hayır detoks yapma. 100 altını görmek istiyorsan sofor karbonhidrat beslen. Doyana kadar sebze pro ye öğünlerde. Bak bu da detoks karbon detoksu

4B581C4E-5973-488B-9417-594853B1711C.webp

Şöyle bir kahvaltı yaptım.

Çay kiraz sapı.

Omlet yeşil biber ve keten tohumlu.
Yanında bol zeytin peynir

:KK42::KK34::KK42::KK34::cry::cry:Ay seni beni çok fena yeneceeeen
Ay spor ödemi olmuş işte aslında çok fena eksiler var ayyyy:KK34:
Sen yine eksi görmüşsündür beni kekleme ya yenecek son demi beni yarın ya yumurta diyeti ya hurma yada patates birini yapmam şart akşama kabak yoğurt menü o belli de yarına ne yapsammm

La hani 99.9 du pazartesi:KK62:

Hayır detoks yapma. 100 altını görmek istiyorsan sofor karbonhidrat beslen. Doyana kadar sebze pro ye öğünlerde. Bak bu da detoks karbon detoksu

Mıntıklımı ne :110: ben detoks olsun diye yapmıyorum zaten prolu bi kahvaltı sonra hurma yoğurt diyodum.
99.9 dumda hastaydım ya su kaybı falan biliyodum ama yinede sevinmek istedim.

Degişik bişey yemiş oluyum kaptan noluy yapsam sanki :110:

aman vero vallahi ben 60 olsam ne isterdim.. ama insanın kendini iyi hissettiği bir kilo vardır ve o senin için 5 li sayılar ve emin adımlarla ilerliyorsun aferin.
ben de bu kez acele etmeden yavaş yvaş mutedil gidicem.gerçi hep öyleyim ama kilo vermem durunca ben çok çabuk demoralize oluyprum. bu kez sporla da destekliyerek gidicem ve kiloya değil ölçülere bakacam.
havalar iyice ısınmadan spordan ne yaparsam kar modundayım.
Aynen canım. . Maşallah ama sen de şimdi hakkini yeme. Bi yolà girdın mi peşini birakmazsin. Yeni stratejiler iyidir. . Ben hızli vermiyorum. Şükr kı böyle ama. Gerçi kizlar bana kiziyor Liste için zorlamam gerek belki ama 500 1000 gr arasi haftada en iyisi. . Artı geliosak yediğimizden dir derim ben spor da varsa

Ahahaha kız ben biraz koptum ya ondan oldu :KK66:

GunaGüna premseessssss
Akşam en son spora başladıysanız ses çıkmadi sonraaa

Sende hazırlanmış tin ?kanıtın var elimde :KK70: :KK70:

Bende herşeyi akşamdan hazirliyorum
Beslenmeleri ,kiyafetimi vs yoksa yetişmiyor 6:10 da kalkmasam geç kalıyorum evden çıkmadan yoruluyorum.
Kopma canım hep burda ol burası ciddi motivasyon gercektende:KK37:

Kaju sen nerden çıktın :))

Doğru diyosunuz kızlar zaten detoks yapma niyetinde değilim. Yapmadımda hiç sadece cuma günü 100 ün altında olmak istiyorum.

Ben en fazla çarşamba perşembe saf protein yapmışımdır başkada bişey yapmadım.

Ama son zamanlarda onuda düzgün yapamaz oldum.

Napim ben peki yaaa vazmıgeçeyim yada sadece yarınmı yapayım?
Ben hep buralardayım bonucm yazmıyorm ama okuyorm arada yazıyorm böyle.
Sen normal diyetine devam et. 100ün altına odaklanma ne giderse kar de. Zaten 1 2 günlğk detokslar anca su kaybı. 2 günde yağdan kilo gitmez.
Cuma cumart pazar normal yeme düzenine dönünce giden o sular da geri gelir moralin bozulur.
Dediğim gibi 100ün altına odaklanıp moral bozma. Ne giderse kar say devam et.

Back
X