• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

29791987_903817006489117_5488172521842723199_n.jpg

Aaa tam benim sorunum ağırlık yok ama yapayım
Ben soyleyene kadar kizlar soylemis zaten 5 lt lik suyu al yap valla.Ben.kendime 1 kg lik dambil aldim gelecek inşallah sonra 2 lik alırım evde 5lik de var onla da bunu yaparim.

Ay cok hevesliyim ama umarim yapacak vakti bulurum:işsiz:

Bu iyi fikir bak yeni eve tasinacagiz oraya taktiriyim yas
Benim evde de antrede sadece kitaplik var onu da dusurme ihtinali yok.butun odalarin kapisini kapatiyorum salondan antreye oradan salina gidiyo geliyo.zaten salonda oyun alani var epey idare ediyo genelde.tabi simdi çalışıyorum o yuzden beni buldugunda dibimden ayrilmiyo

Benim evde de antrede sadece kitaplik var onu da dusurme ihtinali yok.butun odalarin kapisini kapatiyorum salondan antreye oradan salina gidiyo geliyo.zaten salonda oyun alani var epey idare ediyo genelde.tabi simdi çalışıyorum o yuzden beni buldugunda dibimden ayrilmiyo
Ya ben paniğim evde ünite var tepesine çıkıyor ya düşerse plazmaya kafasına dusurse yok sandalyeden atlarsa falan filan biraz takintiliyim galiba

Ya ben paniğim evde ünite var tepesine çıkıyor ya düşerse plazmaya kafasına dusurse yok sandalyeden atlarsa falan filan biraz takintiliyim galiba
Seninki buyuk oldugu icin normal.tv icin de en garantisi duvar.benim konsolun uzerinde duruyo ama 16 aylik ona bile yetismeye basladi

Back
X