Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hep su şişesini doldurup ağırlık olarak kullan diyor ya Miu ,gerçi Miu mu diyordu ,başkası mı emin olamadımAaa tam benim sorunum ağırlık yok ama yapayım
Şu şişe si işini görürAaa tam benim sorunum ağırlık yok ama yapayım
Şişe saklıyorum aynen içine bir şey doldurayım diye de ağır olmaz gibi geliyorHep su şişesini doldurup ağırlık olarak kullan diyor ya Miu ,gerçi Miu mu diyordu ,başkası mı emin olamadım![]()
Tartınca ağırlık ta ,içi dolu su da aynı kiloyu göstermez mi ki,tutması belki biraz sıkıntı olur en fazlaŞişe saklıyorum aynen içine bir şey doldurayım diye de ağır olmaz gibi geliyor![]()
Gösterir tabi psikojik olarak olmaz gibi geliyorTartınca ağırlık ta ,içi dolu su da aynı kiloyu göstermez mi ki,tutması belki biraz sıkıntı olur en fazla![]()
Söylemeseydin aklımıza fesatlık gelmicektiBilgi zamanı
Aklınız resme bakınca fesatlığa çalışmasın
![]()
Ben soyleyene kadar kizlar soylemis zaten 5 lt lik suyu al yap valla.Ben.kendime 1 kg lik dambil aldim gelecek inşallah sonra 2 lik alırım evde 5lik de var onla da bunu yaparim.Aaa tam benim sorunum ağırlık yok ama yapayım
Benim evde de antrede sadece kitaplik var onu da dusurme ihtinali yok.butun odalarin kapisini kapatiyorum salondan antreye oradan salina gidiyo geliyo.zaten salonda oyun alani var epey idare ediyo genelde.tabi simdi çalışıyorum o yuzden beni buldugunda dibimden ayrilmiyoBu iyi fikir bak yeni eve tasinacagiz oraya taktiriyim yas
Su şişesi yok mu hiç 1.5 kiloluk çok işe yarıyor dambıl yerineAaa tam benim sorunum ağırlık yok ama yapayım
Ya ben paniğim evde ünite var tepesine çıkıyor ya düşerse plazmaya kafasına dusurse yok sandalyeden atlarsa falan filan biraz takintiliyim galibaBenim evde de antrede sadece kitaplik var onu da dusurme ihtinali yok.butun odalarin kapisini kapatiyorum salondan antreye oradan salina gidiyo geliyo.zaten salonda oyun alani var epey idare ediyo genelde.tabi simdi çalışıyorum o yuzden beni buldugunda dibimden ayrilmiyo
Seninki buyuk oldugu icin normal.tv icin de en garantisi duvar.benim konsolun uzerinde duruyo ama 16 aylik ona bile yetismeye basladiYa ben paniğim evde ünite var tepesine çıkıyor ya düşerse plazmaya kafasına dusurse yok sandalyeden atlarsa falan filan biraz takintiliyim galiba
Ya ben paniğim evde ünite var tepesine çıkıyor ya düşerse plazmaya kafasına dusurse yok sandalyeden atlarsa falan filan biraz takintiliyim galibaBenim evde de antrede sadece kitaplik var onu da dusurme ihtinali yok.butun odalarin kapisini kapatiyorum salondan antreye oradan salina gidiyo geliyo.zaten salonda oyun alani var epey idare ediyo genelde.tabi simdi çalışıyorum o yuzden beni buldugunda dibimden ayrilmiyo
Ayy benim için bu.Bilgi zamanı
Aklınız resme bakınca fesatlığa çalışmasın
![]()
Fatura lı ise gitsin paralarDayanamadım.. int paketi aldım![]()
Doymayan Berna yapmislar![]()