- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
Gel gel çene kası yaptımAaaa sakız harikasın ben de atayım ağzıma. Hem susatıyor da su içmiş olurum oley![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gel gel çene kası yaptımAaaa sakız harikasın ben de atayım ağzıma. Hem susatıyor da su içmiş olurum oley![]()
Ödem kısmı gidiyor da asıl kilo kısmı nasıl gidecekÖdemdir ödem![]()
Ay ben dişçiye gidince dr sormuştu sürekli sakız mı çiğniyorsunuz diye çene kaslarım fenaymış.. dedim yööö nö ölökösö vör yemek yemektendir oGel gel çene kası yaptım![]()
Ay ben hiç çiğnemeyi beceremiyorum ne zaman çiğnesem çenemi sakatlıyorumGel gel çene kası yaptım![]()
Ay ben dişçiye gidince dr sormuştu sürekli sakız mı çiğniyorsunuz diye çene kaslarım fenaymış.. dedim yööö nö ölökösö vör yemem yemektendir o![]()
@MiuLego mali sakız çiğnesin, 2 gün detoksAy ben hiç çiğnemeyi beceremiyorum ne zaman çiğnesem çenemi sakatlıyorum![]()
çiğnerken kütürt diye bi ses geliyo sonra ağzımı açamıyorum iki gün
![]()
![]()
Tamam balim kabaklarimi fırınladım bileYarın akşamı sevze ile geçiştir kuzum pro yeme sindirimi uzun sürüyor.
Ayıptır yav@MiuLego mali sakız çiğnesin, 2 gün detoks![]()
Ahahahahahaha sakız çiğnemeyeni beceremeyen maliAy ben hiç çiğnemeyi beceremiyorum ne zaman çiğnesem çenemi sakatlıyorum![]()
çiğnerken kütürt diye bi ses geliyo sonra ağzımı açamıyorum iki gün
![]()
![]()
İvit didimprofesyonel yiyiciyim deseydin
![]()
Çok mantıklı@MiuLego mali sakız çiğnesin, 2 gün detoks![]()
Nden kiKabak detoxu yalan oldu![]()
Yarım mm iki gözüm ciceeeegeeeemm![]()
Kuzum yok akşam öğünü gibi de ye .. akşam 17:30 gibi ye çok aç kalırsın yoksaTamam balim kabaklarimi fırınladım bile
Öğlen mi yiyeyim yoksa 2 gibi yiyip günü kapatayım mi yarın
Yedim yarım tavuk ızgara yedim salata ve yogurt... hastaneden geldim tsh baktir yorum kadının dersin bitmez adet düzensizliği için gittim bakalım. Ne çıkacak tshDoğru dürüst yemek ye![]()
Surimi yı merak ettim, bulursam bakıcam tadınaMenü vereyim
Sabah(öğlen desek yeridir)(13.30)
2 tavada yumurta
1 k.k Beyaz peynir
1 avuç maydanoz
8 zeytin
3 ceviz
Ara(17.00)
6 adet yengeç surimi
(Surimi beyaz balıkların haşlama eti ve yumurta beyazı ile yapılan bir Japon atıştırmalığı, sıfır karbonhidrat bol protein içerir ve çok az kalorilidir)
Akşam(20.00)
3 dilim fırında et
Salata
2 kaşık yoğurt
Gece sapıtmamak için
1 bardak badem sütü
Spor koşuya çıkacağım uleee
Su bolca
@MiuLegohepfit
malipina @Nevreste