- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim işimiz önümüze bakmak pamuğumHaklisin miu ama bi anda kaybettim kendimi hersey üzerime geldi sanki.bundan sonra canimin kıymetini bilcem![]()
Yaw bisey yapabileceklerinden değil de, kocası bilmem nerenin bilmem nesi. Açık yazmıyım anla Sen, ona güveniyor karı. Ama bilse herkes dalga geçiyor arkasindanGeleyim mi? Yarın basayım?
Ilacsız bir tane alayım diyecemde sopa yerim bu sefer bugün hakettim zaten miu kızar.gazoz??![]()
Kuzum ciddi sancin oluyorsa kist olabilir, benim sağ yumurtaligimda var beni baya sıkıntıya sokuyorbenim de dogumdan sonra yumurtalama dönemlerimde feci sancı ve ödem oluyor. resmen zonk zonk ediyor.
bi doktora görünmelimiyim sence![]()
Canım ben çok düzenli olurum doğum yaptım ya mesela doğum sonrası regl tarihim bile tam bir yıl sonra aynı gün oldu iki doğum sonrası daKız ben de ovulasyondayim benim de davul gibi ama ben de pko var ağrılı oluyor yumurtlama![]()
Ayy beybisi cansın ya sen.Bizim işimiz önümüze bakmak pamuğum![]()
Dondurulmuş gıdaya hayırTürkiye’de de vardı dondurulmuş gıda bölümünde büyük marketlerde
Öyle yaparım sabahtan beri sakız çiğniyorum zaten
![]()
Saol canim.iyiki burada sizlerleyim.![]()
O zaman bedenin diyor ki sana mekik çek eflalMantıklı geldi canım dediğin. Spora yüklendim iki haftadır demek ki diğer bölgeler sıkılaşıyor.
GERİZEKALILAR!Yaw bisey yapabileceklerinden değil de, kocası bilmem nerenin bilmem nesi. Açık yazmıyım anla Sen, ona güveniyor karı. Ama bilse herkes dalga geçiyor arkasindan![]()
He bi bakım ben dondurulmuş gıdaya, eşim karides bile yemiyorTürkiye’de de vardı dondurulmuş gıda bölümünde büyük marketlerde
Öyle yaparım sabahtan beri sakız çiğniyorum zaten
![]()
Dondurulmuş gıda istemiyoeuzHe bi bakım ben dondurulmuş gıdaya, eşim karides bile yemiyorbi zorliyim bakım
Herkesin aklına sakız soktum, aslında sakız fabrikam var![]()
Haklısın bakalım bugün yarın deneme yapacağım, yine cızutmazsam devam, 52’de biraz rahatlarım diye düşünüyordum, tartı 52 desin spora ağırlık artı arada daha bol yeme diye düşünüyordum..Aynen kuzu kafamda tez varken diyete adapte olamıyorum, kilo almasam yeterli şimdilik
Sen de yüklenme kendine, çok sıkıldıysan bi süre koruma yap, listede değilsin2-3 hafta koru sonra yine hazır hissettiğinde sıkı tut
![]()
Haikasın beee
Al al plates lastiği candır
Tamammmmsksshalsjsjsjs
Kime hırslandın sen![]()
gaz önemli ,gazla çalışan hatunlarız biz![]()
sen bi de kuru fasulye yediğimde gör![]()
baktım canım. ama süt. ı ıh. sorunlu şeri ve karnı.Yok ya ne gülmesi![]()
Oo çok iyi.Kedibochi kuzum bak
Ay şeri herkesin bünyesi farklı işte. Olsun gitsin de yavaş gitsin. Senin yolunda taşlar var işte regl ovulasyon falan ama dikkat edince illaki gidiyor. Sabret![]()
yaglar eriyor beybisi. form tutuyorsun. harika bişi bu. ben olsam sevinirdimMantıklı geldi canım dediğin. Spora yüklendim iki haftadır demek ki diğer bölgeler sıkılaşıyor.
Valla ben genelde kabizimdir ama incir sütgaz women mi dedi biri
![]()
Canım bende kist sorunu oluyor zaten , büyük oğluma kıstım varken hamile kaldım sonra o kist patladı yumurtalığıma yapıştı, sezeryan olmasam bilinmeyecekti doktor doğum esnasında temizledi biyopsi göndermişti.Hayıııırrrr istemiyoruuuummm
Tövbe de kız
Hadi terle gel
Canım ortim sen benim daimi ortimsin artık asla aklımdan çıkarmıcam aslaaaaa
Benim kafa gidik ya ondan öyle oldu
Sev beni bele nolur
Eki Görüntüle 2133051
Başka türlüsü yok ki, ancak Japonya’ya gitmek lazım orda bile olduğunu zannetmiyorumDondurulmuş gıda istemiyoeuz![]()
Kuzum ciddi sancin oluyorsa kist olabilir, benim sağ yumurtaligimda var beni baya sıkıntıya sokuyor![]()
Sen bi leslie patlatirsin kibegum75
Çarşamba sporu 10 dakika tempolu yürüyüş
15 dakika koşu
Tıkandım bıraktım maalesef
Toplam puan: mini mini 85
vardır bunda da bir hayır canım.O kadar zor ki.. bana koca yaz tatili yetmemis di bunu bulana kadar.. ama şimdi aramayacam canım annem bakacak inşallah.