• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kız ben de ovulasyondayim benim de davul gibi ama ben de pko var ağrılı oluyor yumurtlama :KK43:
Canım ben çok düzenli olurum doğum yaptım ya mesela doğum sonrası regl tarihim bile tam bir yıl sonra aynı gün oldu iki doğum sonrası da:KK57: ikisinde de tam üçüncü ay regl oldum. Hamilemiyim diye strese girmediğim sürece günü şaşmaz diyeyim.
Üç aylık iğne olunca düzensizlik olmuştu o da yine her ay aynı periyodda lakin ara kanama oluyordu çok oluyordu vs.
Velhasıl bunları şunun için yazdım üç aydır iki gün oluyor sonra yok ki ben 10 gün yoğun olurdum. Niye böyle bilmiyorum doktora git diyeceksin de işte o malum muayeneden nefret ediyorum :(

Türkiye’de de vardı dondurulmuş gıda bölümünde büyük marketlerde
Öyle yaparım sabahtan beri sakız çiğniyorum zaten
:KK70:
Dondurulmuş gıdaya hayırEn Büyük KK
Saol canim.iyiki burada sizlerleyim.:KK51:
:KK60:
Mantıklı geldi canım dediğin. Spora yüklendim iki haftadır demek ki diğer bölgeler sıkılaşıyor.
O zaman bedenin diyor ki sana mekik çek eflal
E elif elf ablam hos geldin:KK200:
Sen annen gibi güzelsin, miu aynı güvercine benziyor :KK70:
:KK11::63:
Yaw bisey yapabileceklerinden değil de, kocası bilmem nerenin bilmem nesi. Açık yazmıyım anla Sen, ona güveniyor karı. Ama bilse herkes dalga geçiyor arkasindan:kusmuk:
GERİZEKALILAR!

En sinir oldupum tipler ya.

Türkiye’de de vardı dondurulmuş gıda bölümünde büyük marketlerde
Öyle yaparım sabahtan beri sakız çiğniyorum zaten
:KK70:
He bi bakım ben dondurulmuş gıdaya, eşim karides bile yemiyor :( bi zorliyim bakım :KK70:
Herkesin aklına sakız soktum, aslında sakız fabrikam var:KK70:

Ayy beybisi cansın ya sen.:KK60:
:KK23:
E3A449BB-7160-45A9-940D-F198E25C913F.webp

Aynen kuzu kafamda tez varken diyete adapte olamıyorum, kilo almasam yeterli şimdilik :rapci:
Sen de yüklenme kendine, çok sıkıldıysan bi süre koruma yap, listede değilsin :sus: 2-3 hafta koru sonra yine hazır hissettiğinde sıkı tut:KK60:
Haklısın bakalım bugün yarın deneme yapacağım, yine cızutmazsam devam, 52’de biraz rahatlarım diye düşünüyordum, tartı 52 desin spora ağırlık artı arada daha bol yeme diye düşünüyordum..
Bugünlük iyiyim yaşasın sakız çiğnemek
:KK59::KK59:

:halay::halay::halay::halay::halay::halay:Haikasın beee
Al al plates lastiği candır

Tamammmmsksshalsjsjsjs :KK70:

Kime hırslandın sen:anne:

teşekkür edeirm canım. :KK50:inşallah daha da artacak. alayım şu lastikleri cuma günü. kendime d.günü hediyesi :KK70:

gaz önemli ,gazla çalışan hatunlarız biz:KK45:

:KK70: :KK70: :KK70:

sen bi de kuru fasulye yediğimde gör:KK45:
:KK70: :KK70: :KK70:

Yok ya ne gülmesi :KK70: :KK70:

Oo çok iyi. Kedibochi Kedibochi kuzum bak

Ay şeri herkesin bünyesi farklı işte. Olsun gitsin de yavaş gitsin. Senin yolunda taşlar var işte regl ovulasyon falan ama dikkat edince illaki gidiyor. Sabret :KK200:
baktım canım. ama süt. ı ıh. sorunlu şeri ve karnı. :anneadayı: dıııt dıııt şeri ve laktoz intoleransı. süte bayılan yudum yudum içerse gaz sorunu daha az olan ama gala gazwoman olan şeri. bilemedim :KK14: yogurtla olabilir ama. En Büyük TÜRKİYE

Mantıklı geldi canım dediğin. Spora yüklendim iki haftadır demek ki diğer bölgeler sıkılaşıyor.
yaglar eriyor beybisi. form tutuyorsun. harika bişi bu. ben olsam sevinirdim :KK76:

Valla ben genelde kabizimdir ama incir süt :rolleyes: gaz women mi dedi biri:rolleyes::KK70:

aynen bende kabızımdır. hele pms dönemi. ama bu dönem henüz kabız olmadım. sporun etkisi sanırım. evet öyle dedi benden bahsetti :KK70:

Son düzenleme:
Hayıııırrrr istemiyoruuuummm:KK70:

Tövbe de kız:KK11:

Hadi terle gel:KK53:

Canım ortim sen benim daimi ortimsin artık asla aklımdan çıkarmıcam aslaaaaa
Benim kafa gidik ya ondan öyle oldu:KK42:

Sev beni bele nolur:KK42:

Eki Görüntüle 2133051
Canım bende kist sorunu oluyor zaten , büyük oğluma kıstım varken hamile kaldım sonra o kist patladı yumurtalığıma yapıştı, sezeryan olmasam bilinmeyecekti doktor doğum esnasında temizledi biyopsi göndermişti.
Sağ tarafta oluyor hep . Orda aynı ağrılar varda ayyyy doktora gitmek istemiyorum ya :(

Sabah yataktan zor kalkarım şimdiden bütün kaslarım ağrıyor :ruh: sporu abarttım sanırım :KK53:

Back
X