• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yengeç yok
Japon icadı işte adı İngilizceye crab stick olarak çevrilmiş ama tabiki içinde yengeç yok, İngilizlerin müthiş dehası işte
:KK48:
Koşu yapsam olmaz mı?
Bu yiyecek 8 tanesi 126 kalori safi protein heehhee
Anaaammm yengeç yok mu? Ben de yengeç eti diye sevinmiştim :kk77:

İlk kez duydum o dolguyu
şu gümüş renkli dolgulara amalgam dolgu deniyor canım. sakın ola yaptırma. benim ağzımda var ama o zamanlar zararlarını bilmiyordum ses çıkartmadım. şimdiyse söktüremiyorum. her doktor kabul etmiyor. gerçi özelde söktürürüm. ama bugün yeni bir bir şey daha öğrendim. söküldüğünde beyaz dolguyla değiştirildiğinde bir süre sonra diş ağrısı oluyormuş. yani anlayacağın amalgam dolgu diş köküne de zarar veriyormuş. tabi sonra dişi kaybetme riskin oluyormuş. benim ağzımda da 6 tane var. amalgam karşıtı bir doktor buldum ama bana bunu söyledi. şimdilik sökmeyelim dedi. daha gençsiniz diş kaybı zor olur falan. ben unutkanlık sorunu yaşıyorum dedim. ilerde nörolojik sorun yaşarsanız o daha önemli o zaman nörologlar o dolguları söktürün der dedi. o zaman diş kaybı riskine girersiniz dedi. 1 tane olsa tamam da 6 tane olunca düşünüyor insan. ama cuma 2 si sökülecek. kırık vardı. onla yanındakini sökeriz beyaz dolgu yaparız dedi diğer doktor.

moralim çok ama çok bozuldu.

Hep buralardayim kaptannn :KK37::KK37::KK74::KK8:
Canım benim ol tabi:KK200:
@MiuLego Kuzu yengeç eti tavuk etine benziyor :KK66: denemelisin
Ay deme bana öyle şeyler :kusmuk:
Aynen ya yara oluyor ama bende battaniye serdiģim halde oluyor. Ama yaparım ko napıyım gıcık oluyorum göbeğime
Değer ama :))
Şimdi o zaman soyle :deli:
Miu 30 yaşında
Hepfit 31
Tevo 31 yaş 10 aylik:anne:
Elif abla 34
O halde hala abla :KK70:
:D eveeeet
Merhaba! Hanımlar Bugünki Menüm
Sabah :yeşil elma ile ve bol suiçtim
Kahvaltım :az yağda 3 yemek kaşığı Melemen 5zeytin bol yeşillik biber bir dilim kepek ekmeği
Ara:Türk kahvesi 5 kayısı gün kurusu
Ara:bir yeşil elma
Akşam yemeği:közlenmiş patlıcan ile yapılan yemek domatesli filan bir tabak bir bardak ayran ile bol su içtim 3olur yatana kadar bugün spor yapmadım ama çok yoğundum (Birde malum gündeyim ilk günü ondan dolayı rahatım Yok )bide genel olarak sormak istiyorum şişlik sizde oluyormu tartıda fark oluyormu malipina malipina
Canım genelde herkeste olur. Regl in bitmesine yakın da iner ödem
20 dk yapabildim bugun stepper @MiuLego
:halay::halay::halay::halay::halay:Zaten ideali 20 dk imiş harikasın:eğlence:

:110::110:Sabah 11: mantarlı omlet 3 ceviz yesillik domatws salatalık brokoli

Ara:kahve 3 hurma 5 badem

Aksam 18.30:yarım tavuk ızgara yogurt zerzevat

Yeşil çay 2 litre su 1.5 elma detox suyu
..

Spor pek yapamadım hastanedeydim leslie 3 mill yaptım sadece . Dsha fazlasini dusunuyordum bugun..yarina artik:110: malipina malipina Whiteblacklife Whiteblacklife

Merhaba! Hanımlar Bugünki Menüm
Sabah :yeşil elma ile ve bol suiçtim
Kahvaltım :az yağda 3 yemek kaşığı Melemen 5zeytin bol yeşillik biber bir dilim kepek ekmeği
Ara:Türk kahvesi 5 kayısı gün kurusu
Ara:bir yeşil elma
Akşam yemeği:közlenmiş patlıcan ile yapılan yemek domatesli filan bir tabak bir bardak ayran ile bol su içtim 3olur yatana kadar bugün spor yapmadım ama çok yoğundum (Birde malum gündeyim ilk günü ondan dolayı rahatım Yok )bide genel olarak sormak istiyorum şişlik sizde oluyormu tartıda fark oluyormu malipina malipina
Ekinezya napion? Nasıl gidiyor? Menü haricinde de konuş ya

şu gümüş renkli dolgulara amalgam dolgu deniyor canım. sakın ola yaptırma. benim ağzımda var ama o zamanlar zararlarını bilmiyordum ses çıkartmadım. şimdiyse söktüremiyorum. her doktor kabul etmiyor. gerçi özelde söktürürüm. ama bugün yeni bir bir şey daha öğrendim. söküldüğünde beyaz dolguyla değiştirildiğinde bir süre sonra diş ağrısı oluyormuş. yani anlayacağın amalgam dolgu diş köküne de zarar veriyormuş. tabi sonra dişi kaybetme riskin oluyormuş. benim ağzımda da 6 tane var. amalgam karşıtı bir doktor buldum ama bana bunu söyledi. şimdilik sökmeyelim dedi. daha gençsiniz diş kaybı zor olur falan. ben unutkanlık sorunu yaşıyorum dedim. ilerde nörolojik sorun yaşarsanız o daha önemli o zaman nörologlar o dolguları söktürün der dedi. o zaman diş kaybı riskine girersiniz dedi. 1 tane olsa tamam da 6 tane olunca düşünüyor insan. ama cuma 2 si sökülecek. kırık vardı. onla yanındakini sökeriz beyaz dolgu yaparız dedi diğer doktor.
moralim çok ama çok bozuldu.
Canım bu kadar sıkma canını. Babamın ben kendimi bildim bileli var o dolgulardan 30 yılı geçmiştir. Nörolojik bir hastalığı da yok. 70 yaşında babam.

Kızlar....

10 güne kadar vizelerim var.. maalesef kk çok vaktimi alıyor.. aklım hep sizde kalıyo :KK66: o yüzden bi süreliğine ara veriyorum kk ya.. hesabımı dondurucam.. en kısa sürede dönücem inş.. kendinize iyi bakın ♡♡♡
:KK15:

Dünkü menü mu yazmayı unutmuşum:olamaz::olamaz:

Sabah 3 suda beklemis kaysi

Kahvaltı
Peynir çeşitleri
6_7 zeytin
Domates salatalık
2 tam ceviz

Öğlen
1 kase yoğurt çorbası (havuçlu pataesli)
1.5 servis kaşığı kuru fasulye
6_7 biber
(Turşu, pilav ve portakalli revani vardı yemedim )
Aksam
Sadece kahve

3 lt su
Zencefil +limon lu çay
Kahve

1070 adım 30 dk stepper

malipina malipina
@MiuLego
Nego Nego
masumum kahvaltın çok güzel
öğlen çorbanın içinde pattis var
kurufasulye var oooh karbonlara geel:KK12:
hiç öyle turşu pilav revani vardı yemedim diyip sıyrıldım sanma yemezler:63:.yememişin gerçi iyi etmişin o ayrı konu:KK45:
akşam yemeğin gene yok:63:
yoğurt salata neyim yiyeydin keşke
su ve spordan kurtardın hadi:KK48:

:cool:
Sabah 2tk Z yağ+1 incir 2 bardak su

Kahvaltı
Dukan krep
Bol peynir
Zeytin 7-8
Domates/salatalik/biber

Öğlen
Yarim kase tarhana çorbası
Patlıcan musakka etli.
Cacık
10_15 fındık

3 lt su
1 kupa hibuskus ,kiraz sapı çayı
1 kupa maydanoz ,zzencefil, limon karışımı
1 Nescafe eve gidince de içerim 1 tane

@MiuLego malipina malipina Nego Nego

bugünkü kahvaltı :super::super:
öğlen tarhana çorbası:KK20:
patlıcan musakka kızartılıp yapılıyo:sinirli:
cacıktan geçtin sadece:süslü:
bi de su:super:
spor yok iki gündür :sinirli::sinirli:spor yap masumm spooor sporsuz inmiyo tartı:sopa::sopa:
nerde o sabahları leslie yapan masum:cry:

Back
X