- 2 Mart 2018
- 5.882
- 19.619
- 168
- 39
Allah rahatlık versin canım yatta dinlen dur opeyimde öylekızlar ben yatıyorum gözlerim açılmıyo
bonusun iğdenin ve annesinin menülerini gördüydüm sabah sanki ama bulamadım
herkese iyi geceler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah rahatlık versin canım yatta dinlen dur opeyimde öylekızlar ben yatıyorum gözlerim açılmıyo
bonusun iğdenin ve annesinin menülerini gördüydüm sabah sanki ama bulamadım
herkese iyi geceler![]()
yediğim o stiklerden mi bilmiyorum benim herif bazen otelden ekmek arası bişeyler getiriyo ya,geçen seneydi heralde ekmek arası balık getirdim demişti meğer içine ne bulduysa bütün deniz mahsüllerini koymuş çoğu da yengeçmiş.yiyip bitirdikten sonra söylemişti de midem ağrımıştı psikolojik olarak![]()
Yengeç eti güzeldir ama niye miden bulandı ki?
Denizde yaşayan tertemiz hayvancık kendisi,ben çok seviyorum
Ay burda bir yemeğini yapıyorlar alahım öl lezzetinden ama çok kalorili içinde mayonez var
Ama belki yıldönümümüzde sınırsız Deniz ürünü restoranına gidersek o zaman yerim oyş
Bu hafta sonu bizim ilk evlilik yıldönümümüz
![]()
Hee öp öp valla oh iyi geldiAllah rahatlık versin canım yatta dinlen dur opeyimde öyle![]()
Sen iste yeter ben operim malicimHee öp öp valla oh iyi geldi![]()
Ya balık çok severim ama hiç yemediğim bişey olunca insana tuhaf geliyo bilmiyorum önyargı işte, belki de güzel tadı ama ben yemek konusunda yenilikçi olamıyorum malesefAy bende yiyemem m mali
Kalamar bile yemem , midye yemem
Hamsi dışında balığa bile zor alıştım son yıllarda
Anammm 1. Yilmi ya pek tazeymissiniz ne güzelilk yıllar güzeldir
Hee miu görmesin kıskanır hemen dombiliSen iste yeter ben operim malicim![]()
Ya sorma işte aptallik dicem agzmı bozcem. Ne varsa aç kurt gibı saldirmaya. Çay mevzu böyle geldi gidio. Engel olmaya çalışiyorm tabi meyve kuruları vs. İle de işte . Kraker ve biskuviler eşim falan için tabak da oluo işte. Ativerdim ağzıma. .tam çok güzel menü diyodum 21,00deki atıştırmalıklarla hayal kırıklığına uğradım
hadi üzümü leblebiyi anladık balık kraker ne vero
acıkınca ayran iç yoğurt ye ne bileyim süt iç.yani haftada 1,5 kilo vermek varken o gece atıştırmalarınla yoluna taş koyuyon resmen
su güzel
sporun da güzel
onları yemeseydin güzel menüydü valla![]()
Ic güveysinden halliceGözümden uyku akıyor ama buralardan ayrılamıyom gündüz gelemeyince yarında gelemem taaa akşamasen nasılsın ne yaparsın tevocum
![]()
Ben bunun sesini kısıp pop müzik açıyorum daha eğlenceli oluyorEki Görüntüle 2133136 neden fullllll konusuyo bu kari
Cenesi kopuk karı
30 dk 45 dk boyunca nasil beceriyo hic susmadan konsmayi
Sesinden tiksindim resmen
![]()
Aynen fıtık eder adami konusa konusaBen bunun sesini kısıp pop müzik açıyorum daha eğlenceli oluyor
Bende, sanki mahalleden teyzeleri toplamış spor yaptıran dedikoducu abla izlenimi veriyor konuştukça
Sporcu karizması yok bu kadında![]()
İnş yakuzu menün çok güzel maşallah
kahvaltı
aralarda meyve
akşam hafif bi yemekle kapanış yapmışsın çok beğendim
adetin ilk günü ben de spor yapamıyorum, tartıda da bol artı oluyo bende malesef, takılma ona bikaç güne iner![]()
Vallahi. Ne yapim benim miniş bir bebişim var 3yaşında genelde onunla ilgileniyorum çalışıyordum bıraktım hamilelikte öyle evdeyim arkadaş çevrem var şükür öyleEkinezya napion? Nasıl gidiyor? Menü haricinde de konuş ya
@Cutemom007 mortiiii hic yoksun buralarda ama dikkat mi ediyorum dedin sennnn
Bi de bi de spor da mı yapıyrm dediydinnnnnn
@MiuLego veNare83 buradayım da bıraz yoğun geçiyor bu hafta sporum da var ya toplu bildireyim diye düşünüyordum
nehirnil111 cuma pazartesi salı 45 er dk yürüyüş
EwtKizlar haftaya persembe 12 nisanda a101e tarti gelecekmis @malahit senin yoktu tartin canım haberin olsun
Olsun canımAnnem sene başından beri 1 e giden kziim ı ögle aralarında çıkışlarda getir götür yapıyordu zaten. Şimdi birde bu işi iki aylığına söyledim idare ederiz sakin üzülme falan dedi ama.. biliyorum ki onun için de sorun olacak. Saglik olsun artık vardır bir hayır..
Afiyet olsun fit miummm benimmÇay içiyorum bir yandan da su. Çayım bitince sakın çiğnicem. Ay nerden aklıma soktun fit
Ayyy yablar..basenler...göbekyanlardan eridikce ortadaki göbik kısmı belli oluyordur eflalcim sıkma canını oda erir![]()