- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 32
Haftaya alırım üzüntünü kederini begüşüm hiç üzülme senÇOK ÜZÜLDÜM
nasıl üzüldüysem caps açık kalmış![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya alırım üzüntünü kederini begüşüm hiç üzülme senÇOK ÜZÜLDÜM
yoo yooHaftaya alırım üzüntünü kederini begüşüm hiç üzülme sen![]()
İğdem bu hafta rahatsızdın sen merak etme bu hafta seni dinlendirdik yine yiyeceğiz onları şimdilik sevinsinler yarına kadar
Diye diye bu hafta spor yapamadım ha
ÇOK ÜZÜLDÜM
Allahtan ki Nehirim var arkamdaİğdem bu hafta rahatsızdın sen merak etme bu hafta seni dinlendirdik yine yiyeceğiz onları şimdilik sevinsinler yarına kadar
Sana daballı çöreke bak sen hele
![]()
sen paylaşmadığına göre puanlar tavan yaptıİğdem bu hafta rahatsızdın sen merak etme bu hafta seni dinlendirdik yine yiyeceğiz onları şimdilik sevinsinler yarına kadar
Sana daballı çöreke bak sen hele
![]()
nehiride senide kayısı reçeli yapıcamAllahtan ki Nehirim var arkamda![]()
Kemik eklem ağrıları halsizlik kilo alma bazı belirtileri kuzum.Ya valla eksikliginde ne oluyo onu bile bilmiyom.esim doktora gostercek sonuclari o verecek muhtenelen ilac.kullanirim bundan sonra.
Yavrum sende iğde var ama ya
1.60 ım canım ama sen benden zayıf duruyorsun bence fotolardaKuzim senin fotolardan da belli etin sıkı. Bi de boyunu bilmiyom uzunsun belki benden.
Bugun doktora gostercek esim canim.ilac verecek muhtemelen.benim eskiden beri dusuktur.kapali olunca gunes gormuyon boyle oluyo![]()
Tamam kuzm inşaAllah oyle yapim2,3 çok iyi vaytım o miuya inanma ayak yapıyordur kesin
İner daha kutsal Perşembe bugün
Yarın tartıdan önce 3 mil leslie yap. Bu akşam da ödem giderici bi çay iç. Öyle tartıl kuzum
O kokuyu alıyorum ya poğaçayı yaptım yazın da kaç kez... Hep bir iki tanesini yiyebildim. Bu ara bi daha deneyeyim
Yulaf ezmesiyle farkı ne ki?
yulaf ezmesini un haline getirsem de onla yapsam olmaz mı
Diye diye bu hafta spor yapamadım ha
Aynen vayt karşı takımlarda olalım. Dişli bir rakip istiyorum ben de kaç zamandır![]()
Hıı çok kötüKötü demi yarına eksi 700 gelmez demi ya ben nerelere gidem nerelerde aglayam
Sen o miu bilmiyorsun onun meta şov yapıyor yer beni çiğ cigHıı çok kötü
Eki Görüntüle 2133268
Ay erisin 88 olsunFüzeler erimesin![]()
Aynen ya böyle baksa farkettim bende
Yanlardan 10 cm daralttirilmis eflal![]()
Benim 5 di , 4 ampul içtim 17 oldu damla kullanıyorum en az 50 olmadı lazımmışÇok düşük![]()
17 kilo verdim canım 80 le başladımhelaallll olsunnn en önemli şey incelmeeee tebrikler canoooNego bişey sorcam peki bu iki dönem arasnda kac kilo verdn ki demekki yagdan verdin???
Ya siz bu birbirinzn fotolarnı nerden görüyonuz ya banada söleyinnn sizi cok merak ediyoruuuummmm
Süper süper süper süper süper süper süper
![]()
Yav berna normal kuskus dan ye artık azcık yani sende korumadasın, diğer günler dengelersin.Ya ben bu tam bugday kuskusu internetten baska bi markette fln bulamam mi yaa..cidden canım fazlasiyla istiyo soyle bol malzemeli yesillikli..agzim sulandi la yazarken![]()
Çok geçmiş olsun canım
Bugün erken kapat günü 17:00 de bitir yeme işini yarına sabit çıkarsın en azından4 Gecedir hundarca yediğim kurabiyeler Nur topu gibi +700 gram olarak geri gelmiş bana, iki gündür wc de yok, başımı alıp nerelere gidem
![]()