• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya valla eksikliginde ne oluyo onu bile bilmiyom.esim doktora gostercek sonuclari o verecek muhtenelen ilac.kullanirim bundan sonra.
Kemik eklem ağrıları halsizlik kilo alma bazı belirtileri kuzum.
Aldigin kalsiyum d vitamini eksikliğinde kemiğinde depolanmiyor, kemik erimesi ilerleyen döneminde oluşuyor

Kuzim senin fotolardan da belli etin sıkı. Bi de boyunu bilmiyom uzunsun belki benden.

Bugun doktora gostercek esim canim.ilac verecek muhtemelen.benim eskiden beri dusuktur.kapali olunca gunes gormuyon boyle oluyo :KK70:
1.60 ım canım ama sen benden zayıf duruyorsun bence fotolarda :confused:

2,3 çok iyi vaytım o miuya inanma ayak yapıyordur kesin
İner daha kutsal Perşembe bugün

Yarın tartıdan önce 3 mil leslie yap. Bu akşam da ödem giderici bi çay iç. Öyle tartıl kuzum

O kokuyu alıyorum ya poğaçayı yaptım yazın da kaç kez... Hep bir iki tanesini yiyebildim. Bu ara bi daha deneyeyim
Yulaf ezmesiyle farkı ne ki?
yulaf ezmesini un haline getirsem de onla yapsam olmaz mı

:KK53::KK53::KK53:
Diye diye bu hafta spor yapamadım ha:KK14:

Aynen vayt karşı takımlarda olalım. Dişli bir rakip istiyorum ben de kaç zamandır:rapci:
Tamam kuzm inşaAllah oyle yapim
Bu gunde 4 mil leslie yapim
Baska spor yapmiyim agir gelmesin

Kötü demi yarına eksi 700 gelmez demi ya ben nerelere gidem nerelerde aglayam
Hıı çok kötü
FF9755EC-37A9-457E-9A92-E09E0E09FB09.webp

Füzeler erimesin :duduk:
Ay erisin 88 olsun
:rapci::rapci::rapci::rapci::rapci:
Yanlardan 10 cm daralttirilmis eflal:rolleyes:
Aynen ya böyle baksa farkettim bende

Benim 5 di , 4 ampul içtim 17 oldu damla kullanıyorum en az 50 olmadı lazımmış
helaallll olsunnn en önemli şey incelmeeee tebrikler canooo Nego Nego bişey sorcam peki bu iki dönem arasnda kac kilo verdn ki demekki yagdan verdin???

Ya siz bu birbirinzn fotolarnı nerden görüyonuz ya banada söleyinnn sizi cok merak ediyoruuuummmm

Süper süper süper süper süper süper süper
En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
17 kilo verdim canım 80 le başladım
Ya ben bu tam bugday kuskusu internetten baska bi markette fln bulamam mi yaa..cidden canım fazlasiyla istiyo soyle bol malzemeli yesillikli..agzim sulandi la yazarken :KK70:
Yav berna normal kuskus dan ye artık azcık yani sende korumadasın, diğer günler dengelersin.
Dün misafir agirladim hastalik sinyalleri veriyordu ve cok kötü hastayım bu mesaji zor yapıyorum gelemiyorum atesim 39 iyilesince gelcem @MiuLego @malipina
Çok geçmiş olsun canım

4 Gecedir hundarca yediğim kurabiyeler Nur topu gibi +700 gram olarak geri gelmiş bana, iki gündür wc de yok, başımı alıp nerelere gidem
:skandal:
:skandal:
Bugün erken kapat günü 17:00 de bitir yeme işini yarına sabit çıkarsın en azından

Ara öğünde muz kötümü olur bu gün sizce?
1 bardak sütle
Aksam lorlu salata yicem

Back
X