- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.219
- 898
Hadi hayırlısı olsun canım gönlünceBu haftadan sonra pek gelmeyebilirim kizlar dükkan açmayı düşünüyorum eğer ki aklıma yatarsa biraz ona yogunlasacam![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı olsun canım gönlünceBu haftadan sonra pek gelmeyebilirim kizlar dükkan açmayı düşünüyorum eğer ki aklıma yatarsa biraz ona yogunlasacam![]()
inşallah iyi olur herşey eflalim. 6 tane olunca da insan korkuyor. bazısında hafif sorunlar oluyormuş. bazısında orta dereceli bazısında ise direk ağır semptomlar. neyse Rabbim korusun. dün çok taktım da kafama bugün dedim Allaha emanet.Canım bu kadar sıkma canını. Babamın ben kendimi bildim bileli var o dolgulardan 30 yılı geçmiştir. Nörolojik bir hastalığı da yok. 70 yaşında babam.
Eve dönüş yoluna geçtim ay çok şahane neler kacirdim neler yaptınız mortim uçup gitmissindir kesin60kiloyum
Bu topuklu ayakkabilari kim çıkardı ise suan acaip ah alıyor benden
Tuz bana ödem yapmıyor mali, hatta iyi bile geliyor, bizim ailenin eskiden lakabı tuzsuzlarmıs hahhaaaaUla o pastırma ney perşembe günü
Tuzlu o yaa ödem olcan yarın yesen nolurdu
Akşam güzel olmuş
O pastırmayı yemesen nolordoooo![]()
Aynen yaBuralar çok sessiz![]()
Aman ye haa yeTuz bana ödem yapmıyor mali, hatta iyi bile geliyor, bizim ailenin eskiden lakabı tuzsuzlarmıs hahhaaaa
![]()
Bende nette takılıyor um, dizi izleme pek arada Survivor açıyorumAynen yaben cok skldm ve acktm
Avluyu izliyomusn bayldim cok guzel dizi?
Dizisiz olurmu hic kzBende nette takılıyor um, dizi izleme pek arada Survivor açıyorum![]()
Bi kere de boz kendini şu dişimi kırıcamMenü
Sabah: maydanam, ½ greyfurt, 1 dlm peynir, 1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, 3 tam ceviz ve Yeşilçay.
Ara: sade kahve, 10 badem.
Aksam: 2 yuvarlak ince dilim palamut ve yeşil salata.
Su: 2 lt.
Ödem çayı.
Spor: 1.5 saat tempolu yürüyüş, 20 dk bölgesel.
malipina
nehirnil111
@MiuLego
Ay hayırlı olsun, ne dükkanı?Bu haftadan sonra pek gelmeyebilirim kizlar dükkan açmayı düşünüyorum eğer ki aklıma yatarsa biraz ona yogunlasacam![]()
Hayır, evdeyim. BekarımDizisiz olurmu hic kz
Calisiyomisn?
Evlimisn?
Ya ödem çayı neden sudan saymiyorsunBi kere de boz kendini şu dişimi kırıcam
Kahvaltı efsane olmuş
Ara öğün güzel
Akşam harika
Su spora göre göre az
Spor mükemmel
Diyecek söz yok![]()
Hee ozamanlar bende cok dizi izlemezdmHayır, evdeyim. Bekarım![]()
Oldum olası pek sevmem dizi felanHee ozamanlar bende cok dizi izlemezdm
Ama evlenince is değisti![]()
Hee o da vardı dimi pardoonYa ödem çayı neden sudan saymiyorsun![]()
Hee o da vardı dimi pardoon![]()