- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.156
- 598
- 36
Aaa çıkmış...@Honey_ball diye bi arkadaşım vardı emzirerek bol bol yiyerek kilo veriyordu benim zamanımda.ama etiketde çıkmadı...menülerine bakaydım bi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa çıkmış...@Honey_ball diye bi arkadaşım vardı emzirerek bol bol yiyerek kilo veriyordu benim zamanımda.ama etiketde çıkmadı...menülerine bakaydım bi...
Emziriorum Die çok da müsamaha yok baci takımda . Yani sen cis yemion zaten . sikinti yok.bence . Senin 86. Bişi yazmistin bana sorarsan yarın ki bildirm de ona göre fark yaz.İyi akşamlar kızlar...bu gün perşenbe de ben süt verdiyim için bildiyim o güzelim şeylerin hiç birini yapamıyorum kiii...bide yarınki kilo bildirimim için ilk kilo olarak hangi kilo alınacak?bu işlere kim bakıyo?kim etiketlemem gerek bilmiyom kiii... menülerimi yazayım
Dün
Kahvaltı:1yumurtadan omlet,yeşillik salata,1dilim ekmek,lor peyniri
Öylen:dışardan geldim evde bir şey yoktu hazır.2dilm ekmek lor peyniri dereotu
Akşam :doğumgününde tavuk kebap,patlıcan,peynir,dereotu
3litreden fazla su.aralarda 5 bardak süt için çay +5hurma
Bugün
Kahvaltı geç oldu 1yumurtadan omlet,havuç dereotu salatası,lor peyniri 2dilim ekmek
Akşam:4yağsız tavada köfte,keten tohumlu süzme yoğurtla,yarım dilim ekmek
3litreden fazla su.6bardak süt için çay+6hurma
@MiuLego
malipina
@Whiteblacklife
vorones
Çarşamba menün güzel canımİyi akşamlar kızlar...bu gün perşenbe de ben süt verdiyim için bildiyim o güzelim şeylerin hiç birini yapamıyorum kiii...bide yarınki kilo bildirimim için ilk kilo olarak hangi kilo alınacak?bu işlere kim bakıyo?kim etiketlemem gerek bilmiyom kiii... menülerimi yazayım
Dün
Kahvaltı:1yumurtadan omlet,yeşillik salata,1dilim ekmek,lor peyniri
Öylen:dışardan geldim evde bir şey yoktu hazır.2dilm ekmek lor peyniri dereotu
Akşam :doğumgününde tavuk kebap,patlıcan,peynir,dereotu
3litreden fazla su.aralarda 5 bardak süt için çay +5hurma
Bugün
Kahvaltı geç oldu 1yumurtadan omlet,havuç dereotu salatası,lor peyniri 2dilim ekmek
Akşam:4yağsız tavada köfte,keten tohumlu süzme yoğurtla,yarım dilim ekmek
3litreden fazla su.6bardak süt için çay+6hurma
@MiuLego
malipina
@Whiteblacklife
vorones
Olurrr hatta drink e de gerek yokKuzucun kahvaltı güzel
Öğlen nesfit yemişin perşembe perşembe
akşam brokoli güzel seçim olmuş
Ben limon sıkıp sarımsak da rendeliyorum ay canım çekti
Su çok güzel
Spor da mikemmel
Çoh beğendim
Menünün şerefine birer drink alalım mı![]()
Hepfit ben de çok yorgunum gözlerimi açamıyorum resmenOlurrr hatta drink e de gerek yok![]()
Hayırlı olsun kuzum, ev yemekleri mi?Bu haftadan sonra pek gelmeyebilirim kizlar dükkan açmayı düşünüyorum eğer ki aklıma yatarsa biraz ona yogunlasacam![]()
Super menu super sporlar verecem sana insaAllahBu hafta menü yorumu bende mi![]()
Tamam kuzum haberleşirizHellöööööö
Bavul yapıldı. Yolculuk için sanırım hazırım ama kongreye hazır değilim4 sunum bitti bir sunum kaldı yolda yapcaz
harika
Gece yola çıkıyoruz yarın sabah ordayız inşallah. Aklım sizde yarın cumaaaaaakpcaman mutlu olalım inşallah
hepfit kuzum liste ile ilgili bişey olursa soracağın falan telden yaz emi
![]()
Lokalen ya da emla gibi bi krem var mi evde? Bunlar uyuşturan kremler ağrını hafifletirdi3 gün önce kulaklarıma ikinci delikleri açtırmıştım. dün diş için panoromik film çektirirken küpeleri çıkarttırdı doktor. tekrar takınca da yeni açılanlar mikrop kapmış. iki kulak memesi de balon gibi şiş ve kıpkırmızı şu an. özellikle de sol. o çelik küpeleri çıkarttım. kolonya sürdüm ikisine de. sonra da bepanten krem sürdüm. gümüş küpelerime de kolonya ve bepanten den sürdüm taktım. canım yanıyor. inşallah çabuk düzelirler. bir de bu çıktı![]()
Yok canım ben emzirdiyim için yasak yememki...diet diettir...sadece günde eöyün beslenmek.4saat açlık süresine dikkat etmek leptinle yaşamak çooook daha güzel...şimdi bakalım yarın tartı ne diyecek...Emziriorum Die çok da müsamaha yok baci takımda . Yani sen cis yemion zaten . sikinti yok.bence . Senin 86. Bişi yazmistin bana sorarsan yarın ki bildirm de ona göre fark yaz.
Peki spor da mı yapamiosn.
Ekmeyi günde 3dilim yediyim için yedim akşam ama haklısın yemeye bilirdim aslında...spora da hiç zamanım yok tatlım ya.inşallah 1hafta sonra rahatlıycam yoğunluklarım azalacak.gün içinde imkan bulurum yapmaya.şu an mümkün deyil.bir saat oldu popom yer göreli o da o kadar yorgunumki 12yi iple çekiyorum bebeyimi emzirip uyuycam...yorumun için çok teşekkürler...Çarşamba menün güzel canım
Çarşamba günü için biraz ekmekli olmuş sadece ekmek beyaz değildir inşallah.
akşamın güzel.
Su çok iyi. Spor yap canım senin için ekstra avantaj, emzirdiğin için metan hızlı sporla desteklemelisin
Perşembe menün kahvaltı güzel
Akşam pro ve sebze almışsın çok iyi ama o ekmeğe gerek yok yemeği fazla ye ama akşamları ekmek yememeye çalış.
Suyun maşallahı var
spor olarak yürüyüş ya da leslie yapabilirsin
Bizden bi cacık olmaz, kıvrılıp uyuyakHepfit ben de çok yorgunum gözlerimi açamıyorum resmen![]()
Ekmek cavdar ekmeyi kuzum...Çarşamba menün güzel canım
Çarşamba günü için biraz ekmekli olmuş sadece ekmek beyaz değildir inşallah.
akşamın güzel.
Su çok iyi. Spor yap canım senin için ekstra avantaj, emzirdiğin için metan hızlı sporla desteklemelisin
Perşembe menün kahvaltı güzel
Akşam pro ve sebze almışsın çok iyi ama o ekmeğe gerek yok yemeği fazla ye ama akşamları ekmek yememeye çalış.
Suyun maşallahı var
spor olarak yürüyüş ya da leslie yapabilirsin
Evet ya çok fark ediyor ertesi güne,ama bugünkü yürüyüşte hiç yoktan iyidirKuzu perşembe hafif zorlamayan spor makbul o yüzden endişelenme
Tamam kuzum çarşamba perşembe ekmeğe dikkat etsen yeterli, diğer günler sıkıntı yokEkmek cavdar ekmeyi kuzum...
Son cuvarayı içip yatcamBizden bi cacık olmaz, kıvrılıp uyuyak![]()