• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyi akşamlar kızlar...bu gün perşenbe de ben süt verdiyim için bildiyim o güzelim şeylerin hiç birini yapamıyorum kiii...bide yarınki kilo bildirimim için ilk kilo olarak hangi kilo alınacak?bu işlere kim bakıyo?kim etiketlemem gerek bilmiyom kiii... menülerimi yazayım

Dün
Kahvaltı:1yumurtadan omlet,yeşillik salata,1dilim ekmek,lor peyniri

Öylen:dışardan geldim evde bir şey yoktu hazır.2dilm ekmek lor peyniri dereotu

Akşam :doğumgününde tavuk kebap,patlıcan,peynir,dereotu

3litreden fazla su.aralarda 5 bardak süt için çay +5hurma

Bugün
Kahvaltı geç oldu 1yumurtadan omlet,havuç dereotu salatası,lor peyniri 2dilim ekmek

Akşam:4yağsız tavada köfte,keten tohumlu süzme yoğurtla,yarım dilim ekmek

3litreden fazla su.6bardak süt için çay+6hurma
@MiuLego
malipina malipina
@Whiteblacklife
vorones vorones
Emziriorum Die çok da müsamaha yok baci takımda . Yani sen cis yemion zaten . sikinti yok.bence . Senin 86. Bişi yazmistin bana sorarsan yarın ki bildirm de ona göre fark yaz.
Peki spor da mı yapamiosn.

İyi akşamlar kızlar...bu gün perşenbe de ben süt verdiyim için bildiyim o güzelim şeylerin hiç birini yapamıyorum kiii...bide yarınki kilo bildirimim için ilk kilo olarak hangi kilo alınacak?bu işlere kim bakıyo?kim etiketlemem gerek bilmiyom kiii... menülerimi yazayım

Dün
Kahvaltı:1yumurtadan omlet,yeşillik salata,1dilim ekmek,lor peyniri

Öylen:dışardan geldim evde bir şey yoktu hazır.2dilm ekmek lor peyniri dereotu

Akşam :doğumgününde tavuk kebap,patlıcan,peynir,dereotu

3litreden fazla su.aralarda 5 bardak süt için çay +5hurma

Bugün
Kahvaltı geç oldu 1yumurtadan omlet,havuç dereotu salatası,lor peyniri 2dilim ekmek

Akşam:4yağsız tavada köfte,keten tohumlu süzme yoğurtla,yarım dilim ekmek

3litreden fazla su.6bardak süt için çay+6hurma
@MiuLego
malipina malipina
@Whiteblacklife
vorones vorones
Çarşamba menün güzel canım
Çarşamba günü için biraz ekmekli olmuş sadece ekmek beyaz değildir inşallah.
akşamın güzel.
Su çok iyi. Spor yap canım senin için ekstra avantaj, emzirdiğin için metan hızlı sporla desteklemelisin
Perşembe menün kahvaltı güzel
Akşam pro ve sebze almışsın çok iyi ama o ekmeğe gerek yok yemeği fazla ye ama akşamları ekmek yememeye çalış.
Suyun maşallahı var
spor olarak yürüyüş ya da leslie yapabilirsin

Kuzucun kahvaltı güzel
Öğlen nesfit yemişin perşembe perşembe:KK12:
akşam brokoli güzel seçim olmuş
Ben limon sıkıp sarımsak da rendeliyorum ay canım çekti:kk77:
Su çok güzel
Spor da mikemmel:halay:
Çoh beğendim
Menünün şerefine birer drink alalım mı:KK53::KK53:
Olurrr hatta drink e de gerek yok:KK53::KK53::KK53:

Hellöööööö:confused:

Bavul yapıldı. Yolculuk için sanırım hazırım ama kongreye hazır değilim:rolleyes: 4 sunum bitti bir sunum kaldı yolda yapcaz :rolleyes:harika:rolleyes:

Gece yola çıkıyoruz yarın sabah ordayız inşallah. Aklım sizde yarın cumaaaaaa:KK71:kpcaman mutlu olalım inşallah:dua:

hepfit hepfit kuzum liste ile ilgili bişey olursa soracağın falan telden yaz emi:KK200:
Tamam kuzum haberleşiriz

3 gün önce kulaklarıma ikinci delikleri açtırmıştım. dün diş için panoromik film çektirirken küpeleri çıkarttırdı doktor. tekrar takınca da yeni açılanlar mikrop kapmış. iki kulak memesi de balon gibi şiş ve kıpkırmızı şu an. özellikle de sol. o çelik küpeleri çıkarttım. kolonya sürdüm ikisine de. sonra da bepanten krem sürdüm. gümüş küpelerime de kolonya ve bepanten den sürdüm taktım. canım yanıyor. inşallah çabuk düzelirler. bir de bu çıktı :olamaz:
Lokalen ya da emla gibi bi krem var mi evde? Bunlar uyuşturan kremler ağrını hafifletirdi

Emziriorum Die çok da müsamaha yok baci takımda . Yani sen cis yemion zaten . sikinti yok.bence . Senin 86. Bişi yazmistin bana sorarsan yarın ki bildirm de ona göre fark yaz.
Peki spor da mı yapamiosn.
Yok canım ben emzirdiyim için yasak yememki...diet diettir...sadece günde eöyün beslenmek.4saat açlık süresine dikkat etmek leptinle yaşamak çooook daha güzel...şimdi bakalım yarın tartı ne diyecek...
akşamın güzel.
Su çok iyi. Spor yap canım senin için ekstra avantaj, emzirdiğin için metan hızlı sporla desteklemelisin
Akşam pro ve sebze almışsın çok iyi ama o ekmeğe gerek yok yemeği fazla ye ama akşamları ekmek yememeye çalış.
Suyun maşallahı var
Ekmeyi günde 3dilim yediyim için yedim akşam ama haklısın yemeye bilirdim aslında...spora da hiç zamanım yok tatlım ya.inşallah 1hafta sonra rahatlıycam yoğunluklarım azalacak.gün içinde imkan bulurum yapmaya.şu an mümkün deyil.bir saat oldu popom yer göreli o da o kadar yorgunumki 12yi iple çekiyorum bebeyimi emzirip uyuycam...yorumun için çok teşekkürler...

akşamın güzel.
Suyun maşallahı var
Ekmek cavdar ekmeyi kuzum...

Back
X