Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamaammdir kaptanımmmm. Ayy mezunnnn oliyiyrimmmmm.La bi sus karıştırma işte ay delireceeem
Mezun ediyoruz dedimitiraz edersen izin yazcam bak
kız sinir hastası etme beni
Mzunsun. Haftaya da tam 60.0 ı isterim![]()
Yavrum senı kastettim ki ben. Yemek yemek istemiyor aç bi aç geziosun . Istesende yiyemeyeck hale gelmek ne demek. !!! senin kriterinde asla olamazdim ki ben .Vero yeter sorun çıkmasın bak konuşmalarının önünü arkasını tartmadan konuşuyorsun sanki biz sana çok diyet yap diyormusuz gibi diğer arkadaşlar gibi şok diyet yapıp sağlığımdan falan olamam ne demek diğer arkadaşları biz sağlığından mi ediyoruz perşembe günü patates sucuk kuruyemiş yemeden açlıktan ölüyor musun mezuniyetin hayırlı olsun
Allah kalanlarına sabır versin... Allahım iyice kafayı yedi millet.Yasini bilmiyorum ama gencti igde.arastirma gorevlisiydi adam.esi bizim okulda ogretmen biri 14 biri 30 aylik iki cocugu vardi..
Yoh canım havadır gazdır o. Ne kaçamağı deynep saçmalıyorsun şu anBen de kilomu yazayım
Geçen hafta:63.4
Bu hafta :64
Böyle dümdük 64 daha güzel oldu küsurat sevmiyorum ben
WC siz tartı,gerçi WC olsa da 600 gr şeyedecek değilim ya
Belki biraz da kaçamakların mı etkisi var ne?![]()
Kız valla mortiydik dimi yaa ben bu hafta pekbi saf oldum kusura bakma canim seni yendinnnnn tu sana
Sırf senin için kaçamak yapmıştım ben dün,geçen haftaki kilomda kaçamak yapsaydın +600 gelirdin dedin.Ben de merak uyandırdı ,sırf meraktan dün kaçamak yaptım dediğin gibi +600 geldi,tüm suçlu sensin artı gelmemdeYoh canım havadır gazdır o. Ne kaçamağı deynep saçmalıyorsun şu an![]()
Misafirin yanında cıbıldak olup tartılmadın değil mi?Ulaanezen ezene beni
Annemdeyim süprüz bi şekilde ve misafir geldi.
Hurma maceramı yazamadım bile.
Kilo bildirimi
Geçen hafta 101.6
Bu hafta 100.2
Fark 1,4
hepfit @MiuLego
igdedali
Whiteblacklife
Bide hayırlı cumalar biraz tersten oldu ama :)
![]()
Tamaammdir kaptanımmmm. Ayy mezunnnn oliyiyrimmmmm.![]()
ben onu yazdım de mi evet. Sabahtan beri kime yazdım diyorumSırf senin için kaçamak yapmıştım ben dün,geçen haftaki kilomda kaçamak yapsaydın +600 gelirdin dedin.Ben de merak uyandırdı ,sırf meraktan dün kaçamak yaptım dediğin gibi +600 geldi,tüm suçlu sensin artı gelmemde![]()
Misafirin yanında cıbıldak olup tartılmadın değil mi?![]()
Çaktırmadan bana da istesene,araya kaynasınKepin de gelecek
![]()
E biliyordum bebeğimmmmmmGeçen hafta : 57.9
Bu hafta : 56.6
Fark : 1,7
Yüzde : %2.24
@MiuLegohepfit @suspushanimcim
malipina menü kaptanım bana güveniyordun güvenini boşa çıkarmadım. O yüzden seni de etiketlemek istedim
Ve mium güzel kaptanım çok şükür 200lerden kurtuldum. Bu hafta iyi gelemeyip sana kendimi gösteremeyeceğim için endişelenmiştim. Lakin mutlu etmişimdir umarım
@suspushanimcim beni yağlarımla kavuracağını söylemiştin ben yağlarımı kavurdum ama sen yoksun. Yoksa kavrulan sen mi oldun![]()
Hayırlı olsun canım mezuniyetin darısı başımızaTamaammdir kaptanımmmm. Ayy mezunnnn oliyiyrimmmmm.![]()