• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

j3pQjL.gif

Vero yeter sorun çıkmasın bak konuşmalarının önünü arkasını tartmadan konuşuyorsun sanki biz sana çok diyet yap diyormusuz gibi diğer arkadaşlar gibi şok diyet yapıp sağlığımdan falan olamam ne demek diğer arkadaşları biz sağlığından mi ediyoruz perşembe günü patates sucuk kuruyemiş yemeden açlıktan ölüyor musun mezuniyetin hayırlı olsun
Yavrum senı kastettim ki ben. Yemek yemek istemiyor aç bi aç geziosun . Istesende yiyemeyeck hale gelmek ne demek. !!! senin kriterinde asla olamazdim ki ben .

Yasini bilmiyorum ama gencti igde.arastirma gorevlisiydi adam.esi bizim okulda ogretmen biri 14 biri 30 aylik iki cocugu vardi..
Allah kalanlarına sabır versin... Allahım iyice kafayı yedi millet.

Ben de kilomu yazayım
Geçen hafta:63.4
Bu hafta :64
Böyle dümdük 64 daha güzel oldu küsurat sevmiyorum ben :KK53:
WC siz tartı,gerçi WC olsa da 600 gr şeyedecek değilim ya :confused:
Belki biraz da kaçamakların mı etkisi var ne?:ıslık:
Yoh canım havadır gazdır o. Ne kaçamağı deynep saçmalıyorsun şu an:KK53:

Yoh canım havadır gazdır o. Ne kaçamağı deynep saçmalıyorsun şu an:KK53:
Sırf senin için kaçamak yapmıştım ben dün,geçen haftaki kilomda kaçamak yapsaydın +600 gelirdin dedin.Ben de merak uyandırdı ,sırf meraktan dün kaçamak yaptım dediğin gibi +600 geldi,tüm suçlu sensin artı gelmemde:KK53:

Şu brokoli de haslaninca ne kötü kokiyuuu. Akşam à hazır dursun surdaaa

Sırf senin için kaçamak yapmıştım ben dün,geçen haftaki kilomda kaçamak yapsaydın +600 gelirdin dedin.Ben de merak uyandırdı ,sırf meraktan dün kaçamak yaptım dediğin gibi +600 geldi,tüm suçlu sensin artı gelmemde:KK53:
ben onu yazdım de mi evet. Sabahtan beri kime yazdım diyorum:deli:
Ne güzel söz tutuyon kız haftaya kesin -1,2 ile gelirsin ha:halay:

Geçen hafta : 57.9
Bu hafta : 56.6
Fark : 1,7
Yüzde : %2.24:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:
@MiuLego hepfit hepfit @suspushanimcim malipina malipina menü kaptanım bana güveniyordun güvenini boşa çıkarmadım. O yüzden seni de etiketlemek istedim:KK60:
Ve mium güzel kaptanım çok şükür 200lerden kurtuldum. Bu hafta iyi gelemeyip sana kendimi gösteremeyeceğim için endişelenmiştim. Lakin mutlu etmişimdir umarım:KK16:

@suspushanimcim beni yağlarımla kavuracağını söylemiştin ben yağlarımı kavurdum ama sen yoksun. Yoksa kavrulan sen mi oldun:rolleyes::rolleyes:
E biliyordum bebeğimmmmmm:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:şaşırdım mı yoooı:rolleyes::rolleyes::rolleyes::confused::confused::confused::confused::confused::confused:ellerine sağlık bere:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

malipina malipina eksi gayet iyi kuzucum maşallah regl gelince de iyice rahatlarsın eksi anlamında:KK74:

Back
X