Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
he yaa bende bakıyorum. Nereye gitmiş yazı meğer senin yazının içinde hemen de boz beniBide alıntıyı becerebilsen neler yazcan![]()
![]()
Hiç kaçırmam fırsatıhe yaa bende bakıyorum. Nereye gitmiş yazı meğer senin yazının içinde hemen de boz beni![]()
Seni unutmak.mümkün mu ayıp ettinArtik ben unutuldum sanki![]()
Eflal sakın kuzum benim da benim dediği kişi sen sakinKimmiş o bazıları! Açık açık bir yaz bakalım sen! Laf sokup sokup duruyorsun . Ömür tüketen sinir bozucu bir insansın daha çok şey yazıcam da sayfanın tadı kaçmasın diyorum.
Cevabına da gelince bakıcam çıkıyorum şimdi!
Seni unutmak.mümkün mu ayıp ettin![]()
Sarı ayakkabını sevdigimSagol yaa habibiiii
Sende olmasan kim hatirlayacak beni yavriiimmm![]()
Oy cicegeeemm yerim gııı datlış datlış konusma öyle kemiriveririm haaaSarı ayakkabını sevdigim![]()
Bı kahve içeyim beyin devrelerin ziplamadan iyice sinir basmadan yoksa.....
Akşama kuru fasulye pişiriyorum bir haftadır aseriyordum miunun korkusundan yiyememistim.simdi 1 tabak kuru yanına soğan ve cacık immmm pisse de yesem![]()
Gidem de az uyuyayım ya bu havalardan mı ney sürekli uyukluyorum ama nası bir uyku... Yatağa giderken mutfaktan yola çıkıyorum ara holde uyumaya başlıyorum. Ele bi uyuma şekli![]()
Ay açıköğretim sınavları var bi de demiiiiiiiiiiiii![]()
Kimmiş o bazıları! Açık açık bir yaz bakalım sen! Laf sokup sokup duruyorsun . Ömür tüketen sinir bozucu bir insansın daha çok şey yazıcam da sayfanın tadı kaçmasın diyorum.
Cevabına da gelince bakıcam çıkıyorum şimdi!
Artik ben unutuldum sanki![]()
Çok enerjiklik var belkide o yüzden sana sirnasiyorumOy cicegeeemm yerim gııı datlış datlış konusma öyle kemiriveririm haaa![]()
Iyi olmaya calisiyorum banuşum,hersey bildigin gibi iste.sen nasilsin minnosum,bi kac gun girmedik unutulduk miu da yüzümüze bakmiyi iyi ki varsinizSakinleştinmi waytim :)
Vayt ben yemiyordum bakliyat iyice herşeyi kismistim ama , bu kez yiyorum iş yerinde çıkıyor haftada bir salı günü ya kuru ,yada nohut seviyorum da ben bakliyat
İgdem ben karbon yiyince böyle oluyorum
Bu hafta 5_6 saat uyku yetiyor yine
Eskisi gibi , ama kayısı kopardigimda varya
Deli gibi uyuyorum
Şeker ve karbondan
Ay harbi laaaa haftaya mi ?
Ay eflal ya boşver , değmez yavrum
Yorma kendini
Cocommm , nasılsın canimmmm
Sirnas bebegim bana sirnasmak serbestÇok enerjiklik var belkide o yüzden sana sirnasiyorum![]()
Ben gormedimmm canımKimse de kilo bildirimime bir sey dememeis
%0.80 diye mi
Kendimi yırttım maalesef ama olan bu...
Iyi olmaya calisiyorum banuşum,hersey bildigin gibi iste.sen nasilsin minnosum,bi kac gun girmedik unutulduk miu da yüzümüze bakmiyi iyi ki varsiniz![]()