• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Niye bildirmedin acabası?
dürüst konuşayım. yalan yok. sabah zorla kalktım yataktan. afedersin wc yoktu ve geceden acayip bir ödem. anlayacağın balon gibiydim. dedimki tartıya çıksam kimbilir kaç çıkacağım. zaten diş randevum 08.30 daydı. ona yetişmek için tartılmadan direk çıktım evden. akşam üzeri de gelince tartıldım. 81 çıktım :KK51: tabiki hiç mutlu değilim. her zamanki fulya başarısızlığı. hayır bir şey değil pazartesi günkü rakam da gitti.

yok kulak memesi şişti de. dün akşam yazmıştım. okumadın mı? 3-4 gün önce ikinci delikleri açtırdım. ama hastanede diş filmi çekilirken küpeleri çıkart tak yapmak zorunda kaldım. tabi yeni delikler mikrop kaptı. benim kulak memeleri oldu mu sana kıpkırmızı ve balon gibi şiş :olamaz:
Doktor a gösterdin mi o çok zonklar

dürüst konuşayım. yalan yok. sabah zorla kalktım yataktan. afedersin wc yoktu ve geceden acayip bir ödem. anlayacağın balon gibiydim. dedimki tartıya çıksam kimbilir kaç çıkacağım. zaten diş randevum 08.30 daydı. ona yetişmek için tartılmadan direk çıktım evden. akşam üzeri de gelince tartıldım. 81 çıktım :KK51: tabiki hiç mutlu değilim. her zamanki fulya başarısızlığı. hayır bir şey değil pazartesi günkü rakam da gitti.
Seni yemiş olamam değil mi kilo alım kapismasi oldu bizimki

Ben seni üzmek icin sölemiyorum ve neye kızdıgına da ablam veremıyorum acıkcası.ben katılım konsnda ve kilo verme konsnda istikrarlı oldgmu düşünüyorum.listede olmayı isteme sebebim eksilerimin olması sen yeterli değil diyosun evet bende haklısın diyorum artrıcam inş diyorum.eğer gercekten konu yüzdemse 5 kilo bile versen almayacağım demeni cözemedim ve suan cok acayip hissettim kendimi.ben listede olmadamda buradayım cünkü burası ve buradakiler bana cok iyi geliyor beni motive ediyor bende herkesle ileysm halinde oldgmu dusunuyrm.yani listede olmasamda sizlerin arasnda olmak beni mutlu ediyor zaten.ama 5 kilo versen de almayacağım demek suana kadar beni sarsan bi ileyilin şekli oldu.bu senn tercihin.vu zamana kadar bu konudakiher yazımın sonunda yazdıgım gibi her zaman fikirlerine saygım var.tesekkürler. @MiuLego
cuma günü 9 msj
cmt 6 msj
pzr hiç msj yok menü yok
pzt 9 msj
salı 4 msj
çarşamba bütün gün girmemişsin ve gece 1 de(perşembenin ilk saatleri menü paylaşmışsın) gece 4 msj
perşembe 7 msj

ve msjlarına genel olarak bi baktım, arkadaşlarına destek sağlamak için burda değilsin. gece gelip alıntı yaparak genel şeyler yazmak değil, aktif olup biri soru sorduğunda burda olmak önemli. oturdum msjlarını okudum, sen kimsin dersen kaptan yardımcısıyım! ki ben kaptanı sorgulamıyorum liste konusunda, bugün listeyi paylaşırken bile onun olurunu alarak paylaştım. yani liste kaptan insiyatifidir, ben normal koşullarda iki kişi arasına girip söz söylemem ama @MiuLego kaptanın derdi başından aşkın.

1. katılımın arkadaşlarına sağladığın yarar yetersiz. kilo korumada olan canlar bile senden daha aktif ve destekçi.
2. şimdiye kadar listeye giren herkes (ben de dahil), güzel yüzdelerle girdik, sana özgü bi durum söz konusu değil.
3. hiçbir sebep olmaksızın kaptan seni listeye almayabilir, insiyatif ondadır.
4. kilo vermek, takım olmak için listeye gerek yok. liste dışı kilo veren bir çok arkadaşımız var.(ben de liste dışı kilo verenlerdenim). liste demek yarış demek, yarış demek istikrarlı spor, menü katılım demek.

Haklısın canom cidden değmez. Biz ne dertlerle uğraşıyoruz millet ne kafalarda. Bir benim olamadı şöyle gamsız kafam yeminle olsaydı da bende sinir bozsaydım diyorum bazen.

Akıllı olup insanların kahrını çekeceğine deli ol insanlar senin kahrını çeksin diye boşa dememişler.
eflal valla bana söz verdirildi ama sen yazdıkça bi gımışlanıyom:olamaz:

Naptnz kiz kasapla sahilde yuvarlandnzmi :KK53:
Yaa ne demezsin ormantizmin zirvelerüne dırmandık:deli:
Yok kuzum yaa yol ağzı diye dükkanda herşey toz içinde. Tozunu alıyoz, ertesi gün gel adını yaz heryere. Çimentoların tozları da ayrı mesele. Adamlar çimento yüklerken nasıl toz kalkıyo anlatamam:bicak:

Back
X