Ben seni üzmek icin sölemiyorum ve neye kızdıgına da ablam veremıyorum acıkcası.ben katılım konsnda ve kilo verme konsnda istikrarlı oldgmu düşünüyorum.listede olmayı isteme sebebim eksilerimin olması sen yeterli değil diyosun evet bende haklısın diyorum artrıcam inş diyorum.eğer gercekten konu yüzdemse 5 kilo bile versen almayacağım demeni cözemedim ve suan cok acayip hissettim kendimi.ben listede olmadamda buradayım cünkü burası ve buradakiler bana cok iyi geliyor beni motive ediyor bende herkesle ileysm halinde oldgmu dusunuyrm.yani listede olmasamda sizlerin arasnda olmak beni mutlu ediyor zaten.ama 5 kilo versen de almayacağım demek suana kadar beni sarsan bi ileyilin şekli oldu.bu senn tercihin.vu zamana kadar bu konudakiher yazımın sonunda yazdıgım gibi her zaman fikirlerine saygım var.tesekkürler.
@MiuLego
cuma günü 9 msj
cmt 6 msj
pzr hiç msj yok menü yok
pzt 9 msj
salı 4 msj
çarşamba bütün gün girmemişsin ve gece 1 de(perşembenin ilk saatleri menü paylaşmışsın) gece 4 msj
perşembe 7 msj
ve msjlarına genel olarak bi baktım, arkadaşlarına destek sağlamak için burda değilsin. gece gelip alıntı yaparak genel şeyler yazmak değil, aktif olup biri soru sorduğunda burda olmak önemli. oturdum msjlarını okudum, sen kimsin dersen kaptan yardımcısıyım! ki ben kaptanı sorgulamıyorum liste konusunda, bugün listeyi paylaşırken bile onun olurunu alarak paylaştım. yani liste kaptan insiyatifidir, ben normal koşullarda iki kişi arasına girip söz söylemem ama
@MiuLego kaptanın derdi başından aşkın.
1. katılımın arkadaşlarına sağladığın yarar yetersiz. kilo korumada olan canlar bile senden daha aktif ve destekçi.
2. şimdiye kadar listeye giren herkes (ben de dahil), güzel yüzdelerle girdik, sana özgü bi durum söz konusu değil.
3. hiçbir sebep olmaksızın kaptan seni listeye almayabilir, insiyatif ondadır.
4. kilo vermek, takım olmak için listeye gerek yok. liste dışı kilo veren bir çok arkadaşımız var.(ben de liste dışı kilo verenlerdenim). liste demek yarış demek, yarış demek istikrarlı spor, menü katılım demek.