aman iyi be giderim nolcak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tam uyduk birbirimizeAzıcık tam ikili olduk resmen
Canım bende her kulakta 3 delik vardı sonra çıkarınca iltihap oldu takmadım geri..burnu deldirdim inşallah orda sismezsen bilirsin canım.
şiş ve acıyo kız valla![]()
Gımışlanmak ne kızeflal valla bana söz verdirildi ama sen yazdıkça bi gımışlanıyom![]()
içimde kıpır kıpır bişeyler oluyor, böyle ağzıma ağzıma cümleler geliyor zor tutuyorum kendimiGımışlanmak ne kızilk kez duydum
Aminnn igdemm. Sen de 3 göbek at . Fıstık gibi oldun kizzz masallah bizé. Hedefledigim bi eteğim vardı. Yazlık. Korka korka denedim4bugun o kadar güzel oldu ki . Heh dedim tamam mezun olabilirim ,)
Bende heyecanlandım. Ne gibi kelimeler yavrimiçimde kıpır kıpır bişeyler oluyor, böyle ağzıma ağzıma cümleler geliyor zor tutuyorum kendimi![]()
yok almıyim gülüm. burun dursunCanım bende her kulakta 3 delik vardı sonra çıkarınca iltihap oldu takmadım geri..burnu deldirdim inşallah orda sismez![]()
Ben sana kus kus ye dedim dimiAh salak kafaaammmmm
Deme öyle miu koruma falan demez sopalar calla![]()
Ayy bu çok hoşuma gitti. Böyle partii partiii . OH mis . Basım agrio yav keyifsizim ama. Yerine Geldi kizzz . Hop hop oyniyim az. .vorones
Bu hafta da bir minik serçe daha mezun oldu
Gelsin havai fişekler partiler
Eki Görüntüle 2133824
Bir de partiyi sporla yapalım, bisiklet sürmeye başlayan vero şerefine
Eki Görüntüle 2133825
Eki Görüntüle 2133826
Mezuniyet hayırlı olsun ama daha verecek kilon var, devam
![]()
Yoo canım değilim. .Arabistan'a diye kapaniyoRum zorunlu diye..kıkırdak deldirmistim bekarken şimdi kulağın ortasını deldirecem.gidinceyok almıyim gülüm. burun dursunbana da kulağın ortasını deldir dediler. kıkırdağı yani. yok ya ne işim var
kız sen tesettürlü değil misin ? kulaklarda 3 er delik burunda delikşaşırdım valla
![]()
Sevdim kullanırım ben bunuiçimde kıpır kıpır bişeyler oluyor, böyle ağzıma ağzıma cümleler geliyor zor tutuyorum kendimi![]()
valla ben cesaret edemem. çok acır yaaYoo canım değilim. .Arabistan'a diye kapaniyoRum zorunlu diye..kıkırdak deldirmistim bekarken şimdi kulağın ortasını deldirecem.gidince![]()
Kız zaten libido dersen kasabın hemen uykusu gelirYaa şarjım bitiyo herifi pcden koparmam lazım
Libido kullansam olmaz en iyisi git uyu demek![]()
Çohhhhh
Canım yürüyemedim su icmemde cok azaldi.sonuc bupambıh sen bi gel bakıyım şuraya
![]()
+1,3 ne? neden![]()