• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

vorones vorones mezuniyetin hayırlı olsun:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:
İnşallah bi daha o kiloları alma hiç amin:KK6::KK6::KK6::KK6:
Aminnn igdemm. Sen de 3 göbek at . Fıstık gibi oldun kizzz masallah bizé. Hedefledigim bi eteğim vardı. Yazlık. Korka korka denedim4bugun o kadar güzel oldu ki . Heh dedim tamam mezun olabilirim ,) ;)

Canım bende her kulakta 3 delik vardı sonra çıkarınca iltihap oldu takmadım geri..burnu deldirdim inşallah orda sismez:confused::confused:
yok almıyim gülüm. burun dursun :KK53: bana da kulağın ortasını deldir dediler. kıkırdağı yani. yok ya ne işim var :KK57:
kız sen tesettürlü değil misin ? kulaklarda 3 er delik burunda delik :işsiz: şaşırdım valla o_O

yok almıyim gülüm. burun dursun :KK53: bana da kulağın ortasını deldir dediler. kıkırdağı yani. yok ya ne işim var :KK57:
kız sen tesettürlü değil misin ? kulaklarda 3 er delik burunda delik :işsiz: şaşırdım valla o_O
Yoo canım değilim. .Arabistan'a diye kapaniyoRum zorunlu diye..kıkırdak deldirmistim bekarken şimdi kulağın ortasını deldirecem.gidince :-):rolleyes:

pambıh sen bi gel bakıyım şuraya
0

+1,3 ne? neden:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
Canım yürüyemedim su icmemde cok azaldi.sonuc bu

Back
X