• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tebrik edrrim mezuniyetini. :KK200:
Diğer yorumlarını okudum. Menülerini hep takip ettim. Sadece şunu demek istiyorum. Ben lisedeyken kızımın yediği şu sürpriz yumurta çikolataların çikolatasından bir lokmasından dahi sakınırdım. Nasılsa eksiyim diye perşembe günü yediklerini anlayamıyorum. Korumada ne yapacaksın merak da ediyorum:)
Valla ben de koruma olayını napcam bilmiorum ama. Daha yolum var. Ben de yemem ki o sürpriz cikeletasindan. ;) korumada cok açık yazmam ciis yedim yazar gecerim . Şükr mezun oldum.listede oldgumdan di galiba herkesler menümu ne yediğimı biliyordu ;) Bu serüven de böyle bitti. Bundan sonrası sağlık olsun. Valla şu An şu baş ağrısı olunca keşke canım bişi istese de yesem modundayim ama işte yok . :(

Menüyü açıklayayım neden hamburger
Bugünkü hedefimiz akşam 23.00’e kadar yapı marketleri, mobilya dükkanları gezip malzeme almaktı, yolda durduk ben de 12 e kadar aç kalmamak için yedim bizimkilerle, sonra 20.00’de sıkılıp eve gelip yarın devam etmeye verdiler olan yediğim cısa oldu
Akşam yemeği belki badem sütüyle geçiştiririm
:ukala::ukala::ukala::ukala::ukala:

Menüyü açıklayayım neden hamburger
Bugünkü hedefimiz akşam 23.00’e kadar yapı marketleri, mobilya dükkanları gezip malzeme almaktı, yolda durduk ben de 12 e kadar aç kalmamak için yedim bizimkilerle, sonra 20.00’de sıkılıp eve gelip yarın devam etmeye verdiler olan yediğim cısa oldu
Akşam yemeği belki badem sütüyle geçiştiririm
Akşam lahana ye sadece kuzum

Menu yazacam.
Zopala beni lunya hakettim.

Sabah9.00
Bi has yumurta
Dom sal bib
Zeytin
Peynir
Yesillik

Ogle 14.00
2tabaak kuru fasulye
Az kavurma
Ayran
3dilim ekmek beyaz olanndan :KK42:

Su 2litre
Spor
70 dk tempolu yuryus
90 dk normal yuruyus
Uyuya kalmisim.
500 de ip atlarim simdi.
Toplam 365 sanirim
@Lunya
@Lunya

Kaptanım tebrikler çok iyi :KK9::KK73:sporda ne durumdayız yendim mi sizi :rolleyes: @begum75 Begüşü yedim o kesinde :KK30::KK69:

Tebrikler kuzu hasta hasta çok güzel :KK9:geçmiş olsun tekrardan:KK60:

Harikasın canım tebrik ederim:KK9::KK73:

Vay vay vay tebrikler canım çok güzel :KK9::KK73:

Ooo olmadı şimdi istikrarını bozdun :rolleyes:Küsüratı bende sevmem ama aşağıya yuvarlasaydın ya :KK70:

Eki Görüntüle 2133676

Tebrikler Malim az mı az ama eksi mi eksi :KK9::KK73:

Sana 2li rakamlar yakışıyor Bonuscan harikasın haftaya gelsin 2ler :KK9::KK73::rolleyes:

Ooo Vero ben partiye katılamayacağım yarın ve şimdiden kutlayayım hayırlı olsun tebrik ederim inşallah koruma da başarılı olursun :KK9::KK73:

:KK71::KK71:

Ben geldim ya bırakıp gitme beni :KK74:
Eki Görüntüle 2133681

Oyy kuzum ballı çörekim çok geçmiş olsun haberim yoktu :KK43:Akşam olsa da eve gidip dinlensen ya :KK51:yarın çalışıyor musun:işsiz:

Sizi yine yedik gibi ne dersin:KK53:
Çok teşekkür ederim niliskomm . Gelince atarsin sen de iki gobecik ;)

Menu yazacam.
Zopala beni lunya hakettim.

Sabah9.00
Bi has yumurta
Dom sal bib
Zeytin
Peynir
Yesillik

Ogle 14.00
2tabaak kuru fasulye
Az kavurma
Ayran