- 21 Aralık 2016
- 8.977
- 41.328
- 548
Uykudan uyandim kafa bi milyonnnAnlıyor musun nisa beni![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uykudan uyandim kafa bi milyonnnAnlıyor musun nisa beni![]()
Malinin içi kof olmuş artık yorgunluktan :)) iğdenin de ebeveyni burda artık usturuplu takılıyorAha maliyle igde okumasin.
Kirbac kelepce....![]()
Valla ben de koruma olayını napcam bilmiorum ama. Daha yolum var. Ben de yemem ki o sürpriz cikeletasindan.Tebrik edrrim mezuniyetini.
Diğer yorumlarını okudum. Menülerini hep takip ettim. Sadece şunu demek istiyorum. Ben lisedeyken kızımın yediği şu sürpriz yumurta çikolataların çikolatasından bir lokmasından dahi sakınırdım. Nasılsa eksiyim diye perşembe günü yediklerini anlayamıyorum. Korumada ne yapacaksın merak da ediyorum:)
Menüyü açıklayayım neden hamburger
Bugünkü hedefimiz akşam 23.00’e kadar yapı marketleri, mobilya dükkanları gezip malzeme almaktı, yolda durduk ben de 12 e kadar aç kalmamak için yedim bizimkilerle, sonra 20.00’de sıkılıp eve gelip yarın devam etmeye verdiler olan yediğim cısa oldu
Akşam yemeği belki badem sütüyle geçiştiririm
Akşam lahana ye sadece kuzumMenüyü açıklayayım neden hamburger
Bugünkü hedefimiz akşam 23.00’e kadar yapı marketleri, mobilya dükkanları gezip malzeme almaktı, yolda durduk ben de 12 e kadar aç kalmamak için yedim bizimkilerle, sonra 20.00’de sıkılıp eve gelip yarın devam etmeye verdiler olan yediğim cısa oldu
Akşam yemeği belki badem sütüyle geçiştiririm
Kız ben en azından yeme demiyorum azalt diyorum, lunya geliyor ona ne dicen bakalımCucuğuma dokanma
Ama hamburgerde vur kuzu hakettim
aynen yaa hiç yakıştıramıyom kendime resmen dramMalinin içi kof olmuş artık yorgunluktan :)) iğdenin de ebeveyni burda artık usturuplu takılıyor![]()
igdedali
ben de 60 dk yürüdüm ama kısır patates ekmekBen de kısır yedim, pilav da yedimben elinde kalacam
6 saat oturmamışım ama o onu görmeyecek![]()
Çok teşekkür ederim niliskomm . Gelince atarsin sen de iki gobecikKaptanım tebrikler çok iyisporda ne durumdayız yendim mi sizi
@begum75 Begüşü yedim o kesinde
Tebrikler kuzu hasta hasta çok güzelgeçmiş olsun tekrardan
Harikasın canım tebrik ederim
Vay vay vay tebrikler canım çok güzel
Ooo olmadı şimdi istikrarını bozdunKüsüratı bende sevmem ama aşağıya yuvarlasaydın ya
Eki Görüntüle 2133676
Tebrikler Malim az mı az ama eksi mi eksi
Sana 2li rakamlar yakışıyor Bonuscan harikasın haftaya gelsin 2ler
Ooo Vero ben partiye katılamayacağım yarın ve şimdiden kutlayayım hayırlı olsun tebrik ederim inşallah koruma da başarılı olursun
Ben geldim ya bırakıp gitme beni
Eki Görüntüle 2133681
Oyy kuzum ballı çörekim çok geçmiş olsun haberim yoktuAkşam olsa da eve gidip dinlensen ya
yarın çalışıyor musun
Sizi yine yedik gibi ne dersin![]()
Menu yazacam.
Zopala beni lunya hakettim.
Sabah9.00
Bi has yumurta
Dom sal bib
Zeytin
Peynir
Yesillik
Ogle 14.00
2tabaak kuru fasulye
Az kavurma
Ayran
3dilim ekmek beyaz olanndan
Su 2litre
Spor
70 dk tempolu yuryus
90 dk normal yuruyus
Uyuya kalmisim.
500 de ip atlarim simdi.
Toplam 365 sanirim
@Lunya
@Lunya
Ne ya ben de kisir istiyom.ben de 60 dk yürüdüm ama kısır patates ekmek![]()
Mezuniyetin hayirli olsun citir anne.Çok teşekkür ederim niliskomm . Gelince atarsin sen de iki gobecik![]()
Cok mu kotu
Sağol nevosummm..Rabbim seni de bağışlasın cocuklarinaSen de annesinRabbim seni onlara,onları sana bağışlasın
![]()
Oyy ağzın bal yesinMezuniyetin hayirli olsun citir anne.
Malesef neyse sorun yok evden devam olduğu kadar olmadığı kaderHadi yahayırlısı olsun kuzum
Uyu malim.kızlar ben kaçıyom gidim biraz fazladan uyuyim çok özledim uyumayı![]()
Amin canımSağol nevosummm..Rabbim seni de bağışlasın cocuklarina![]()