• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Heeeyyy ahaliiiii:halay::halay:

Ben bugün uğrayamadım fazla. Yazmıştım yine yazayım. Oğluma tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum.Yahu ne zor işmiş bu analık. (Tecrübeli olanların bilgilerinden faydalanmak isterim) :KK16:

Fazla uğrayamadım ama listeden gördüğüm kadarıyla yine herkes şahaneymiş. İradenize sağlık canlarım. :KK9:

İnşallah bu haftayı böyle sağlam eksilerle kapatalım. Azmimizi , gayretini yeniden gösterelim inşallah. En Büyük TÜRKİYE

Kürsü konuşmamı yaptığıma göre artık yatabilirim. Çok uykum var zira:uykucu:

Herkese iyi geceler. Sizi seviyorum 7. Takımın güzel hatunları:KK37::KK36:
İlk 3 gün kuralı var canım. 3 gün altna bez bağlama. Sürekli altna yapacak ve o ıslaklığı hissedecek. Bundan rahatszlık duyacak. İlk üç günde pek tutamıyorlar sürekli ıslanıyor üstü buna hazırlıklı ol. Altına alıştırma külodu filan da takma o da kalın pamuklu olduğu için bez gibi algılıyor rahatsz olmuyor. 3 günden sonra alışmaya başlıyor tutmayı öğreniyor. Ama bol sabır 0 öfke. Sürekli sakinlik. Yoksa daha kötü olur. Yaptığı şeyi ayyy tüü kakaaa pis şeklinde de söyleme bu seferde bedenimden pis bişey mi çıkıyor diye korkuyolar ve yapmamak için direniyorlar özellikle de büyük tuvalt içn bu kötü bi durum çünkü yapmayıp tutarsa kabız oluyor kabız olunca popoda yırtık oluyor acıyor yine yapmak istemiyor acayip bi kısır döngü. Kolay gelsn şimdiden. 1 hafta bilemedn 2 haftaya biter bu iş.
Sabrın varsa gece de bağlama ikisini birden öğreniyolar. Ben yapmadığıma pişmanım gece bağlıyorm hala. Oysa ki ilk öğrettiğimde gece kurı kalkıyordu ve gece çişim var diye uyanıyodu.
Uykusuzluğa gelemedipimden yap bezine dedim geceleri.
Şimdi o tepkileri yok beze yapıyor söylemeden. Bezin varlığının farkında.
Gece için şöyle bi kolaylık okumuştm
Yatağına 3 kat çöp poşeti çarşar çöp poşeti çarşf çöp poşeti çarşaf koymuş biri. Eğer ıslak uyanıyosa ilk katı çekil alıyor altta diğer kat kalıyprmuş böylece gece gece çarşaf yenileme derdi olmuyormuş. Mantıklı gelmişti ama yapmadm orası ayrı...

Voroooooo senin bana garezin ne!!!!
Kaşar var :sinirli::sinirli:
Börek var :sopa::sopa:
Reçel var :sinirli::sinirli:

Kaçıncı kattasin? 3 ve üzerinde isen cami aç ve atla yoksa ben seni gelip atacağım :KK62::KK62:
6 tane sucuklu kalk :KK57::sinirli::sinirli::sinirli::sopa::sopa::sopa::KK62::KK62::KK62:
Hamburger :KK57::KK57::tokat::tokat::tokat:
Olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış:KK62::KK62::KK62::KK62::KK62::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::tokat::tokat::tokat::KK67::KK67::KK67:

Buuuuunnneeeeeee :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::KK62::KK62::KK62::KK62::KK67::KK67::KK67::KK67::tokat::tokat::tokat:

Kahvaltı ile gönlüm hop hop sevinirken, pattiss gördüm :işsiz::işsiz:
Güzel menunun hatrina sana öpücük veren :KK15::KK15::KK53:
Cuma ya kadar baska sopa cikarmayacaksin.
Cok guzel menuler vercem sana.

hakaretlerinı sana iade ediyorm . Yanı ömür tuketen. Sınır bozucu insan . Daha çok şey yazacam da .
. Takımı düşünüyorsan ozeLé yaz eflalcim . Germe bizi
. Bak mezun oldum gel kutla kız beni. Barişakk yaniii:KK66:
Bütün takımı geren tek kişi sensin ama bunu anlayabileceğini pek sanmıyorum.

Erkencisin bugun.
Spor mu yapcan.?
Erken kalkıyorum da buraya girmiyorum , bugün geç kalktım daha yeni çünkü başım çok ağrıyor gece boyu ağrıdı maalesef.
Sporu gün içinde sıkıştırmaya çalışıcam dün yapamadım öksürükten yürüyüş yapabildim sadece, zaten içim rahat etmedi.
İp atlama eliptik yapıyorum.

Back
X