Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk 3 gün kuralı var canım. 3 gün altna bez bağlama. Sürekli altna yapacak ve o ıslaklığı hissedecek. Bundan rahatszlık duyacak. İlk üç günde pek tutamıyorlar sürekli ıslanıyor üstü buna hazırlıklı ol. Altına alıştırma külodu filan da takma o da kalın pamuklu olduğu için bez gibi algılıyor rahatsz olmuyor. 3 günden sonra alışmaya başlıyor tutmayı öğreniyor. Ama bol sabır 0 öfke. Sürekli sakinlik. Yoksa daha kötü olur. Yaptığı şeyi ayyy tüü kakaaa pis şeklinde de söyleme bu seferde bedenimden pis bişey mi çıkıyor diye korkuyolar ve yapmamak için direniyorlar özellikle de büyük tuvalt içn bu kötü bi durum çünkü yapmayıp tutarsa kabız oluyor kabız olunca popoda yırtık oluyor acıyor yine yapmak istemiyor acayip bi kısır döngü. Kolay gelsn şimdiden. 1 hafta bilemedn 2 haftaya biter bu iş.Heeeyyy ahaliiiii
Ben bugün uğrayamadım fazla. Yazmıştım yine yazayım. Oğluma tuvalet alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum.Yahu ne zor işmiş bu analık. (Tecrübeli olanların bilgilerinden faydalanmak isterim)
Fazla uğrayamadım ama listeden gördüğüm kadarıyla yine herkes şahaneymiş. İradenize sağlık canlarım.
İnşallah bu haftayı böyle sağlam eksilerle kapatalım. Azmimizi , gayretini yeniden gösterelim inşallah.
Kürsü konuşmamı yaptığıma göre artık yatabilirim. Çok uykum var zira
Herkese iyi geceler. Sizi seviyorum 7. Takımın güzel hatunları![]()
Sorma esra kac gundur bi istah vardi ki.Kız kitliktanmi ciktin![]()
Yok kuzum benim iradesizligimden de olduAlaaaaa o Benim, Benin yüzümden oldu kesin..
Çok pardon
Bu hafta brokoli brokoli diye sayıklayıp kendimi adfettirmeyi düşünüyorum
![]()
Cuma ya kadar baska sopa cikarmayacaksin.Voroooooo senin bana garezin ne!!!!
Kaşar var
Börek var
Reçel var
Kaçıncı kattasin? 3 ve üzerinde isen cami aç ve atla yoksa ben seni gelip atacağım
6 tane sucuklu kalk
Hamburger
Olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış
Buuuuunnneeeeeee
Kahvaltı ile gönlüm hop hop sevinirken, pattiss gördüm
Güzel menunun hatrina sana öpücük veren![]()
Bütün takımı geren tek kişi sensin ama bunu anlayabileceğini pek sanmıyorum.hakaretlerinı sana iade ediyorm . Yanı ömür tuketen. Sınır bozucu insan . Daha çok şey yazacam da .
. Takımı düşünüyorsan ozeLé yaz eflalcim . Germe bizi
. Bak mezun oldum gel kutla kız beni. Barişakk yaniii![]()
Eflal gunaydin.Bütün takımı geren tek kişi sensin ama bunu anlayabileceğini pek sanmıyorum.
Günaydın canımEflal gunaydin.
Erkencisin bugun.Günaydın canım
Oyyy limonlu yeşil çayım burdaymış
Erken kalkıyorum da buraya girmiyorum , bugün geç kalktım daha yeni çünkü başım çok ağrıyor gece boyu ağrıdı maalesef.Erkencisin bugun.
Spor mu yapcan.?
Beni hala beğeniyürsün biliyorumOyyy limonlu yeşil çayım burdaymış![]()
Beni hala beğeniyürsün biliyorum![]()