• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Leptinin anasını nası ağlattım isimli çalışmam aşağıdadır...

Kahvaltı(08:00)
2 yumurtayla kabaklı omlet
1 hurma
10 yer fıstığı
7 zeytin
urfa peynir(miktar yoh)
dereotu, maydanoz, salatalık

Öğlen(12:30)
kuru fasulyeli salata
yoğurt

bundan sonra film koptu accık

Ara-1(13:30):kızgın::kızgın::kızgın:
1 muz
2 ceviz

Ara-2(14:30)
türk kahvesi
kuru dut accık

Ara-3(15:00)
1 muz daha:KK11:

Ara-4(16:30)
yulaflı kakaolu top (3 tane):sinirli:

Akşam(17:30)

lorlu kırmızı biber dolması-1 tane

Fırında kabak mücver avuç içim kadan
Fırında kalçalı tavuk but 1 tane
yoğurt

Su: 2,5 lt

Aralarda sürekli yaptığım yemeklerin tadına bakmaca da var 1 er kaşık da öyle yemişimdir

Bence patlayacam birazdan:ruh:
@Lunya az fur olur mu
Beni de yeseydin:KK53:

:KK49::KK49::KK49:30 mart- 6 Nisan Mortingenlikleri Sonuçları:KK49::KK49::KK49:

:duduk::duduk::duduk:DİKKAT DİKKAT:duduk::duduk::duduk:
:halay:BU KAPIŞMALARI KAÇIRANLAR KAHVENİN ÖNÜNDEN GEÇMEYE UTANIYORMUŞ:halay:
:KK49:ONA GÖRE YERİNİZİ ALIN
:KK49:

:rolleyes:fantazyaların kadını mı yoksaaaaaa pambık hatun muuuuuuuu kapışması:rolleyes:
:KK73:Bir yandaaaaa malipina malipina (0,71) diğer yandaaaaaaa @Pamukseker19 (-1,45):KK73:
Kazanaaaaaaaan @malipina :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

:rolleyes:"Sil baştaaaaaaaaaan başlamak gerek bazeeeeeeeeeen kapışması":rolleyes:
:KK73: @masumm(2,50) veeeeeeee @eflalim(sabit) :KK73:
Kazanaaaaaaaan @masumm :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

:rolleyes: "Sessiz atın çiftesi pek olur" karşılaşması:rolleyes:
:KK73: @suspushanimcim(sabit) veeeee @Sidelya95(2,25) :KK73:
Kazanaaaaaaaan @Sidelya95 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

:rolleyes:Çirkeflikler de aşka dahildir kapışması:rolleyes:
:KK73: @Lunya(bildirim yoh) veeeeeee @tevafuk55(0,80) :KK73:
Kazanaaaaaan @tevafuk55 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

:rolleyes: Yerli Barcelona- Real Madrid karşılaşmasıı:rolleyes:
:KK73: @Bonus(1,38) veeeeee @yumurtalikofte (1,35) :KK73:
KAzanaaaaan @Bonus :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

:rolleyes: Altta kalanın canı çıksın kapışmasııııııı:rolleyes:
:KK73: Esra_4378 Esra_4378 (1,40) veeeee @Melegiimm22 (1,68) :KK73:
Kazanaaaaaaaaaan @Melegiimm22 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

:rolleyes: Az- öz veririm tartımla döverim kapışmasııı:rolleyes:
:KK73: @Nevreste(bildirim yoh) veeeeee @begum75 (0,35) :KK73:
Kazanaaaaaaaaaaan @begum75 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

:rolleyes: Haftanın sürpriz maçı :rolleyes:
:KK73: @60kiloyum (-0.62) veeeee @cakil80 (-0,47) :KK73:
Kazanaaaan yoh:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:
2 taraf da kilo alıp gelmiş:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

:rolleyes:Minnaklar yarışıyooooor:rolleyes:
:KK73: Floweroflife Floweroflife (0,37) veeeeee @malahit (-0,17) :KK73:
Kazanaaaaaan @Floweroflife :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

:rolleyes: Aman vermez kapışmaaaaa:rolleyes:
:KK73: @Storm- (1,98) veee @HAbibte (1,48) :KK73:
Kazanaaaaan @Storm- :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

:rolleyes: Tartılara göbek attıran kapışmaaa :rolleyes:
:KK73: @Cutemom007(1,49) veeee @elfkkk (0,79):KK73:
KAzanaaaan @Cutemom007 :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

:rolleyes:Yenilene tombalak denilen kapışma:rolleyes:
:KK73: Whiteblacklife Whiteblacklife (4,07) veeeeeeeeee @MiuLego (3,07) :KK73:
KAzanaaaaan @Whiteblacklife :sampiyon::sampiyon::sampiyon:

:duduk::duduk::duduk:Not:duduk::duduk::duduk:

Bu hafta artıyla gelen
60kiloyum 60kiloyum ,
@cakil80
@malahit

@Pamukseker19

ve sabit gelen @suspushanimcim , Nego Nego 'in savunmaları bekleniyor:sinirli::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli: Tüm takım önünde bu hafta neden kilo veremediklerini ve önümüzdeki hafta planlarını açıklamaları gerekiyor...:duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk::duduk:

Planım spora devam efenim:KK45: tartıyla işim olmaz işim ölçüyle:KK53:

Dimi aynen canım. İp atlamayı da sevdim kalbim sıkışmıyor artık çok şükür. Birde pilates ekliyim inşaallah haftanın üç günü
İpi adet ile değil saat ile yap mutlaka yarım saatte çıkarmaya çalışan mesela yarım saatte 1000 sonra yarım saat 1100 yapmaya çalış artır ben şuan 1700 1800 görüyorum hedef yarım saatte iki bin

Ödemlerin kralicesi ?:işsiz:
:bicak:biri beni bıçakla sin yanlış anlama diye aciklamada yaptim yaaa :110:
Sav
Yüzdenle kapatırsın kız o açığı
Kilo skalamız çok değişik takımda. 65 lerde kimse yok.. Bi an önce o açığı kapatmanız lazım
Halledersin sen güveniyorum sana. Hem hastalığın da iyileşiyor. Bu hafta altın vuruş yaparsın
SavOllll datlum
Ne kadan da minnoş bi hedef o öyle kıyamamış hiç yaa kuzum benim:deli::deli:
kız deli misin o geçen haftanin kiiii:KK70:

İpi adet ile değil saat ile yap mutlaka yarım saatte çıkarmaya çalışan mesela yarım saatte 1000 sonra yarım saat 1100 yapmaya çalış artır ben şuan 1700 1800 görüyorum hedef yarım saatte iki bin
Canım yarım saat de 1000 den fazla olur sanki. Tam bakmadım da 10 dk da sanırım 500 atlıyorum. Yarın saate bakayım tam olarak. 50 atlayıp durup devam ediyorum şimdilik hatta 80 e çıkardım dinlenmeyi kalbimden korkuyorum biraz.

6 NISAN hedef karsilastirmasiiii

malipina malipina (82.7) yüzde çokta iyi olmasada önceki haftaları da düşündüğümüzde gayet iyi haftaya halada gelirse daha iyi olur ins.:KK15:

Esra_4378 Esra_4378 (70.2) vay nerdeyse hedefteymişim aferin bana superimm:KK76:

@Lunya (62.8):KK47:

@Sidelya95 (56.5) kız bu kacinci birincilik :sopa: la ben bi kere olsam yetecek ama nerdeeeee maşallah aferin sana kası kız biyerlerini:KK15:

@tevafuk55 (61.8) canim yüzde az fakat o bünyeye kesinlikle az değil zaten cok bile bence maşallah baya zayıfsın boyda var mezuniyet darısı senin basima:KK52:

@vorones (60.5) yüzden gayet iyi umarım korumadada başarılı olursun mezuniyetin hayırlı uğurlu olsun:super:

Melegiimm22 Melegiimm22 (75.8) kız o nasıl yüzde hedefi sollamissin ayy sende yakında mezun olursun kesin beni bırakırsın benim yol uzun

Nego Nego (63) hedefe ulasamamisiz :110:ama artik tartıdaki rakamlarla değil cm cm incelme yollarindasin sporlarinla mutluluklar tatlımım :KK49::KK66:
@Bonus (99.8) hedefe ramak kalmıştı sankim ekşin gayet super fakat senden 9 lü sayilari haftaya bekliyoruz:KK25:

@deynepnaz (63.1)ayy koruma ustası artimi gelmiş noldu kiz:KK59::confused::bicak:

Nevreste Nevreste (63.0) :eğlence:gece sızmış bildirim yok

60kiloyum 60kiloyum (78.5) :ukala:
Floweroflife Floweroflife (53.5) hedefe ulastikmi hayır eksimiz iyimi hayir:KK57:
Kız ciceeeeemmm o 53 haftaya buraya gelecek yoksaaa:KK62:

@Storm- (74.5) yine bir hedef yine başarı bravooo sana:KK60:

@Sherrysherrylady (77) regl sıkıntılarından dolayı sabitti sanirim valla bende 1 2 kilo oynuyor o sebeble bi hafta için birşey diyemicem:KK64: haftaya görücez artik ak koyun kara koyun:KK62::KK70:

@elfkkk (75) eksiler istikrarlı umarım dahada çoğalarak gelir ler çiğ gibi çiğ gibi :KK28:

arden32 arden32 (89.1) emziren bi anneye göre az az mi gidiyor sankim bilemedim :KK64:ama istikrarlisin:KK68:

@Pamukseker19 (88.5) o artı nedir :KK34:yahuuuuu şişlik olabilir ama cumadan önce önlem almak lazım:KK67: :KK39:

@neslihan165 (91.2) :KK75:bildirim yok

@Ekinezya31 (64.8) ekşi az ama son kilolar demistin yavaş gidiyor olabilir ha gayret:KK30:

malahit malahit (56.5) ne eksisi ne hedefi bide artı gelmis:KK62: sınav haftasimiudi kiz:KK67:
@yumurtalikofte (109) hedefe tam ulaşamasan da :nazar::nazar:nur topu gibi yüzden var ablacim:KK15:

@masumm (70) :super:

@suspushanimcim (61) sabit mi kız yaz geliyor haftaya sakin öyle gelme:sinirli:

@HAbibte (73) maşallah 001 len hedef kaçmış ama suoersinnn :KK15:

@nehirnil111 (52.1) arti:işsiz: neyse haftaya toparlarsın korumanın sultanı çok kizmiyom :KK11:

@begum75 (56.8) mini minnak bi eksi nede güzel yakışmış ama hedef tutmamış darısı bidahaki haftaya :rapci:

@igdedalii (54.5) 0.1 igdeeeeeeeeeee:KK70: :KK67:

@hepfit (53.5) artimi oooo ben şok ben iptal :confused: :KK67:

@Konyakk (58.5) artı gelmiş :KK61:hemde konyak inanamiyoooooreeeee:KK67:
@Cutemom007 (59.2)Kız :KK33:nörüyon eksi mi geldin sen yine 5 i rakamlara mi düştün aferin sana:KK71: bidaha cikma:KK62:

@matematik61 (58.4) korumada ekşi super iyi iyi eferin kiz:super:
@hippotalamus (64.7) :KK75:

@miulego kizzz bu ne hani nerde hedef 3 dur beştir salliyodun 2 bilem degil beni hayal kırıklığına uğrattın :KK67:
Haftayaysa tutturamazsan seni çikolata sosa banıp yicemmmm zu ha ha kizamazsinda o zaman :KK70:miu yok yedimmmm
@whiteblacklife hadi sana çok kizmicam hedefine yakınsın istikrarlı avrat seni :nazar: :KK52:
bana bahanelerle gelmeyin verilmiş kilolarla gelin uleeee:KK62:
Hadi hadi tmm gene iyisiniz ama daha iyi olabilirdi önümüzdeki maçlara bakacağız gibi klasik bi espiri yaoacagimi saniyorsaniz :KK20: ayy çok banaaall yaomam:KK70: güzel kilo vermeler
:KK68:
He valla hizliyim kiz boyle devam eder inşaAllah
Kicimi kasymde nazar olmazsin:KK53:

Menü vereyim
Sabah(09.30)
1 kruvasan
1 karışık meyve salatası
1 sütlü kahve

Öğlen(14.00)
6 kaşık bahçe yumurta salatası

Ara(18.00)
1 bardak badem sütü

Akşam (21.00)
Empadão 1 porsiyon
Salata
Bkz. Empadão
16B36BBE-9C1A-4C7E-9B90-5BC1D551B444.webp
Üstü ince patates püresi ve yumurta beyazıyla kaplı,içi sebze ve etle doldurulan Portekiz yemeği fırında pişer, kayınvalide hamur koymaz bu arada tek cıs yanı patates püresi
Spor çok yürüdüm ama spor sayılmaz
Su bolca
@Lunya hepfit hepfit malahit malahit @MiuLego

Ohh keyif ama yağ yakmak için film izlerken bile dumble kaldırıp indir, ayaklarına ağırlık bağla kaldır indir, kocayı ayaklara oturt her mekikde bi öpücük al dudustan:KK66:
Bizim sayfadaki hatunların hepsi fantazik :KK53::KK53: yalnız o duduşların sonu hazır yatağın üstündeyken farklı spor alanına kayabilir :KK70:

Menü vereyim
Sabah(09.30)
1 kruvasan
1 karışık meyve salatası
1 sütlü kahve

Öğlen(14.00)
6 kaşık bahçe yumurta salatası

Ara(18.00)
1 bardak badem sütü

Akşam (21.00)
Empadão 1 porsiyon
Salata
Bkz. Empadão
Eki Görüntüle 2134246
Üstü ince patates püresi ve yumurta beyazıyla kaplı,içi sebze ve etle doldurulan Portekiz yemeği fırında pişer
Spor çok yürüdüm ama spor sayılmaz
Su bolca
@Lunya hepfit hepfit malahit malahit @MiuLego
Immm çok leziz görünüyor bu

Bizim ciddi bir sorunumuz var bu diyetle olacak bir sorun değil eski dietisyenimin dediklerinin doğru olduğunu anladım doğru terapi ile olacak bu iş Ataşehir de bu konuda uzman bir psikolog var istersen sana da yazarım ben ona gideceğim her haftasonu yeme ile kurduğum duygusal bağı çözmeme yardimci olacak. Dietisyenim verdi ismini isinde çok iyiymis. Yanlış olduğunu bile bile zararını bile bile yiyorum sanki kendimi öldürmeye çalışıyorum. Nasıl bir ruh hali bunu yapar ki yalnızlık çok uzun süre çalışma saati yıkılan hayaller yaşanan trawmalar biz bunları evet atlatiyoruz sanıyoruz ama anlattığımız birsey yok sadece yeme güdüsü ile bunu baskiliyoruz. Baskiladigimiz duyguyu benzer birsey yasadigimizda hersey başa dönüyor. 15 yaşında babamı kaybettim evlendim 6 ay sonra esimin trafik kazasını telefonda dinledim cildiriyordum çaresizce attığım çığlıkları hatırlıyorum dün gibi yapayalnizdim beynim sulanmisti. O gece hastane hastane onu aradım caresizce. Babam dedem alemde sevdiğim iki erkeği aniden ve en mutlu olduğum günlerde kaybettim ve eşim telefonda beni sevdiğini söylerken kaza yaptı veda gibi. Geçen gün burda eşini kaybeden birini yazmislardi suan net hatirlamiyorum bu benim korkularımi tetikledi ve ben bu trawmayi atlatamadigimi biliyorum. 5 yasimdan beri nerdeyse sürekli ailemden birileri oldu aniden ve anneannem yaprak dökümü başladı demisti hiç unutmuyorum. Sonra evlilikler çocuklar ve şimdi yeniden yaprak dökümü başladı ve bu yıl anneannem sürekli istem dışı benimle vedalasiyor. Onu hep hatirlamam için nikah yuzugunu verdi hamile kaldıgimda verecekti bana anılar bırakıyor ve ben bunları yazarken bile agliyorum suan çünkü çok doluyum yorgunum. Sevdiğim insanları kaybetmek beni çok korkutuyor dayandığım akıl hocalarim koca çınarlar bir bir devriliyor. Inancim tam beynim herseyin farkında ama kalbime anlatamiyorum. Ben duygusal olarak çok yorgunum
Allah rahmet eylesin hepsine çakılcım. zor şeyler bunlar.

yıkıcı olaylar yaşamışsın ama zaten kendini toparlamaya da pek vaktin olmamış. kendine ayırdığın zaman da psikolojin için çok önemli. çok geç çıkıyorsun işten tatlım. ne iş yapıyorsun bilmiyorum ama bu geç çıkma durumları sürekli mi olacak? bu hayatını çok etkiler...
Menulerrrrr gelsinnnnnnnnn hanimlarrrr :KK62::KK62:
ben yarından itibaren yazsam o_O

Sağlık ocaklarında bile psikolok var diyetinyene gidince giriyorlar onamı gitsen
bilmiyorum ki canım

Hafif, gayet güzel menü :super: su sporda var maşallah :KK9::KK9:

Bu ne menü ??? El insaf yahu. Olmuş mu bu :sinirli::sinirli:
Olmamış olmamış olmamış olmamış olmamış:KK62::KK62::sopa::sopa::sinirli::sinirli::KK67::KK67:

3 kare bitterler kovalasın seni inşallah :sinirli::sinirli:

Bu ne?? Bune, bu :sinirli::sinirli::sinirli:
Olmamış olmamış olmamış olmamış:sopa::sopa::KK62::KK62::sinirli::sinirli::tokat::tokat:
Lunya nın gazabı sinemalarda:KK70:

Back
X