- 18 Temmuz 2017
- 6.568
- 26.728
- 468
- 36
Ters yapıyor diyorsunyok parantezi umrumda değil kaç kişi anlatıyor yanlış anlamışsın yok laf sokmuş durumuna sokuyorsun beni sonra konu kapansın hala anlamak istemiyorsun takımda yenisin dicem simdi korkuyorum onada darilacaksin o sebeble beni anlayamadin yanlış anladın açıkladık ama yine aynı şeyleri soylemissin ne yapcam sasirdim yaniBende kötü bisey demedim bende onu bu zor durumdan azat ettim.tevafuk sana direk demis degil mi istemiyorum diye vallahi böyle dese anlayisla derim okey.ben onu kendim secmedim.sen yeni mortimmissin diyorum ters yapiyor.ben gecen hafta cok zor bir zaman yasadim hani su duvarlar bile üstüne gelir amacimi kaybettim.yine karbon batagina battim.herkes kendi cektigini bilir bilmeniz gerekmez zaten.bu hafta cok zorlaniyorum.onun icin igdeden yana yakila morti istedim.allah biliyorya gözüm de lunyadaydi cünku bu konuda cok fazla bilgisi var ve ben yanlislardayim.ilk yazdi istemiyorum diye parantezin ici falan umrum degil sakayla karısık ödemler kralicesi ? Diye mesaj attim.verdigi cevaplarlada zaten zorlandigim haftadayim onuda kendimide zora sokmak istemem.ben kötü birsey dedigimi zannetmiyorum.bu olayinda büyütülecek bir tarafiyok.