Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende kötü bisey demedim bende onu bu zor durumdan azat ettim.tevafuk sana direk demis degil mi istemiyorum diye vallahi böyle dese anlayisla derim okey.ben onu kendim secmedim.sen yeni mortimmissin diyorum ters yapiyor.ben gecen hafta cok zor bir zaman yasadim hani su duvarlar bile üstüne gelir amacimi kaybettim.yine karbon batagina battim.herkes kendi cektigini bilir bilmeniz gerekmez zaten.bu hafta cok zorlaniyorum.onun icin igdeden yana yakila morti istedim.allah biliyorya gözüm de lunyadaydi cünku bu konuda cok fazla bilgisi var ve ben yanlislardayim.ilk yazdi istemiyorum diye parantezin ici falan umrum degil sakayla karısık ödemler kralicesi ? Diye mesaj attim.verdigi cevaplarlada zaten zorlandigim haftadayim onuda kendimide zora sokmak istemem.ben kötü birsey dedigimi zannetmiyorum.bu olayinda büyütülecek bir tarafiyok.
Ters yapıyor diyorsunyok parantezi umrumda değil kaç kişi anlatıyor yanlış anlamışsın yok laf sokmuş durumuna sokuyorsun beni sonra konu kapansın hala anlamak istemiyorsun takımda yenisin dicem simdi korkuyorum onada darilacaksin o sebeble beni anlayamadin yanlış anladın açıkladık ama yine aynı şeyleri soylemissin ne yapcam sasirdim yani

Enem neler dönmüş dün akşamo_O
Ödemler kraliçesi aslında iltifattır pambığım. Sen dün kendin dedin 2 kilo verecem diye. Esra da yenilecem diye korkuyor. Ödemlerinin olması çok iyi. 1 kilon garanti şimdiden:KK76::KK76::KK76:
Hemen istemiyorum demişsin:KK12:
Olar mı hiç istememek:KK12:
Senin ödemin fazla onun da kilosu daha aşağıda yüzdesiyle durumu kapatır diye eşledim sizi. Hem de yeni arkadaşlar öncekilerle kaynaşsın hep aynı eşlemeler olsun istemediğimden:KK52:
Esra kötü-hakaret vs gibi demedi onu kız. Ödemleri var bu hafta onu atarsa ben nası yenecem dedi:sus:
Bence gözü korktu senden:sus:
Anlatamadim yine kendimi ben hükmen maglubum d iyorum hakaret sanıyor

Günaydın kızlar. Öncelikle hepinizden özür dilerim. İki gündür saçmalığın dibine vuruyorum. Çok çok üzgünüm neden böyle oluyor anlamıyorum. Yemicem dediğim birşeyi deli gibi yerken buluyorum kendimi.
Dün kaçamak yaptım. Motivasyonum çok düştü kendime gelmek eski irademi kazanmak için sabah simit yaptım evdekilere güya yemeyip irademe sahip çıkacaktım. Güzelce kahvaltımı yaptım ama sonra :KK42:
Dürtülmeye , sopalanmaya , kendime gelmeye ihtiyacım var. Ne yapıyorsanız yapın beni :KK42::KK42::KK42:@Lunya malipina malipina @Whiteblacklife @igdedali
sen zaten gereken mercileri etiketlemişsin seni waytın şefkatli kollarına teslim ediyorum :D :D :D

Saolasın :) eşimin işi o kadar kötü gittiki artık pişirecek bişey kalmadı çok zoruma gitti çocuk var işe başladım onu bırakmak o kadar koyduk i hala ağlıyorum işe başladım işte :)
Canim sana yazicam üzülme herşey insanlar için instagramdan konuşuruz ben neler neler geçirdim geçti gitti herşey daha güzel olsun ins.

oohoooo işin rengi değişir o zaman.sizin oraya kış geliyodur istersen gelim şömine başı yapalım:KK53::KK53:
Yav yaz gelemedi buraya zaten hayaller kuruyorum işte, yağmur çamur bitmedi
Ay şömine de olur sıcak şarap yaparım
:KK50:
Susadım mı ne bir su içem bizi ancak o pakları
Hayaller vs gerçekler

Piki siz nasıl isterseniz efem
2 kilonun altında verirsen furmak serbest ama haa
Çivili sandalyeye oturturuz seni:eğlence:

Listedesin sen bundan daha fazla dürtecek bişey mi var Sidoş?
Dün kaçamak yaptığın için bugün de o simiti gömdün...
toparlanman lazım. 2 haftadır az kilo veriyordun bu hafta tartı inince içinden kendini ödüllendirme isteği duymuş olabilirsin. Ama bu ödüllendirme Cuma günü tartıda tokat gibi çarpar yüzüne...
Aynı listedeki tevo Esra ya da Melek ya da diğerleri herşeyden fedakarlık yapıyorken motivasyonum düştü yiyorum dersen ayıp edersin onlara da haksızlık...
Hem kendine hem takım arkadaşlarına yapma bunu.
Spor yap bol bol
Ben yazın her canım bişey istediğinde irademi kontrol edemediğimi hissettiğimde spor yapardım. Spordan sonra yemek istemeyeceksn zaten
Kaçamak kacamagi doğuruyor ya

Back
X