• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Görmezden gelinen seyler var, herkes istediği pencereden bakmalı. Bende diyet yaptım, birseyleri bende gördüm. Menü yorumlarında kaç kişiye menüdeki yanlışı görmezden geliyorum dedim, çünkü önceki menüler güzeldi. Hata üstüne hata yapılan menülere susayim mi? Bende böyle böyle duzeltim kendimi, banada denilse yapma yeme diye. Ama gerçekten sıkıldım artık. Menü konusunda çoğu ile uyuşmuyor fikirler. 2 hafta öncede böyleydi, yine böyle.
Kuzm ben hatalara kizma demiyorum sana
Baska yerlere cekme konuyu
Sadece cuma cumartesi yemesi yanlismi diye fikir sahibi olmak istedim

kaytarma hiç,yemezler gulüm:KK45::KK45:
ben beğenüyürüm yorumlarını sıkıntı yok:dondurma:
tabiki itirazlar olucak kuzu hem yiyip hem kilo vermek isteyen bi kitleyiz biz bu ayrıntıyı atlama tontişlerle uğraşmak kolay mı ayol :KK70: :KK70: :KK70:
Hayır, yine aynısı oluyor, sıkıldım gerçekten. Bu , insanların gerçekten rahatsız olduğunu gosteriyor bu konuda.

Hayır, yine aynısı oluyor, sıkıldım gerçekten. Bu , insanların gerçekten rahatsız olduğunu gosteriyor bu konuda.
Yine yanlis yere çekiyosn rahatsiz olma degil bilmeye calisiyoruz

Görmezden gelinen seyler var, herkes istediği pencereden bakmalı. Bende diyet yaptım, birseyleri bende gördüm. Menü yorumlarında kaç kişiye menüdeki yanlışı görmezden geliyorum dedim, çünkü önceki menüler güzeldi. Hata üstüne hata yapılan menülere susayim mi? Bende böyle böyle duzeltim kendimi, banada denilse yapma yeme diye. Ama gerçekten sıkıldım artık. Menü konusunda çoğu ile uyuşmuyor fikirler. 2 hafta öncede böyleydi, yine böyle.
Benim menülerimi yorumlamani istiyorum lunya hatalarimizi tabiki söyleyeceksin.hata yapmiyor olsaydik koca totolu olmazdik.bilgine ihtiyacimiz var:KK60:

Yine yanlis yere çekiyosn rahatsiz olma degil bilmeye calisiyoruz
Hayatım diyorum ki, 2 hafta öncede bu tepki sergiledi. Ama bana uymuyor. Sen yine yazsan ben aynı yorumu yapacağım. Diyet zamanı bu şekil bana doğru gelmiyor.

ben gayet beğeniyorum yorumlarını canım
Bende begeniyorum
Kizmasini bile seviyorum ki kizdigi zaman daha dikkat etmeye çalışıyoruz
Sadece bi konu hakknda fikir sahibi olmak istedm konu uzadi N Nana

Canimin içi sen bizi elestireceksin ki biz farkına varacagiz yanlısı göreceğiz ne olur ne olmaz hiçbirimiz diyetisyen ya da iç hastalıklar değiliz tabiki menüler kusurlu olacak ama alternatif önerileri verirsen ben çok mutlu olurum mesela grupta yemek tarifleri başladı fikir ler veriliyor bu acaip motive ediyor ben bugun sandal yaptım çok güzel oldu yine menu vereceğiz sen de yine olmamış ama şundan diyeceksin kim paylaştı hatırlamıyorum ama koşmaya başlayan bayanın hikayesi gibi bulup hemen paylaşacağım
Sandal? Kabak mı?

Hayatım diyorum ki, 2 hafta öncede bu tepki sergiledi. Ama bana uymuyor. Sen yine yazsan ben aynı yorumu yapacağım. Diyet zamanı bu şekil bana doğru gelmiyor.
Tamam kuzm ben sana bisey demiyorum sana gore dogru değil
Ben diger arkadaşların fikrinide almak istedim acaba benmi yanlis düşünüyorum diye
Bunda yanlis bisey goremiyorum ben

Him çamur olmaz kirliyken yaginca çamur yapar anneannem der hep
geçen hafta kum yağmıştı ardına yağmur yağdı camlar sapsarı dediğin gibi oldu silmem lazım ama şimdi gene yağıyo hafta içi de silemem.cumartesi kaynanam gelmeden silicem mecbur:KK43:

Bu arada neden kalori hesabina göre zayiflamamamiz gerektiğini anlatan kısım bu da önemli CIS Coş yememenin önemi burda sakli
2018-04-08 16.03.22.webp

geçen hafta kum yağmıştı ardına yağmur yağdı camlar sapsarı dediğin gibi oldu silmem lazım ama şimdi gene yağıyo hafta içi de silemem.cumartesi kaynanam gelmeden silicem mecbur:KK43:
Tam karsimda insaat var temel kaziyorlar ne balkon kaliyor nede cam:KK43:

Bu arada neden kalori hesabina göre zayiflamamamiz gerektiğini anlatan kısım bu da önemli CIS Coş yememenin önemi burda sakli
Eki Görüntüle 2134467
Kalori hesabı neden yanlış sana 1 cümle ile anlatayım.
1 dlm tb ekmek=2 yk pilav=2 yk makarna vs. değil mi? Hepside karbon..
Ama tb ekmeği daha çabuk sindirilir iken, pilav kan şekerini yükseltip daha çabuk kilo olabiliyor. 1dlm ekmeğin dengi pilav diye kesinlikle yenmemeli.
1 km pasta ye oguun hafif geçir, yinede o şeker maalesef kanda...

Back
X