• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O nasıl oluyor para var ama zengin değil :confused:
Yeteri kadar değilmiş zengin işte be. Aşırı zengin değil :KK53:
İstemsiz uykum geldi :))
Uyuma yaaaa konuşalım :süslü:hazır yeni de duş almışsın:rolleyes::confused:
Ablası kocaya veto vermiş ondandır :KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70:
Canım kendim seni çok seviyorum :KK74:
:confused:Baş ağrısı kafa yaptı :rolleyes:

:KK70::KK53:
Paralı ama zengin değilmiş ama :KK70:
İvit ne varmış öyle işte:110::63:

:skandal::skandal::skandal::skandal:Kafanı kargola. Azcık seveyim. Masaj yapar saçlarını tararım. O arada iyi olursun belki:oops:

Sidoş tartını kontrol edip, kilonu eksiye çekmelisin biliyorsun. Yedim dedin. Yediysen spor yapmak zorundasın. Yemenin bir bedeli var. Burda ben dajil liste arkadaşlarının hepsi senin tartını bekliyor. Detoks suları mı detoks programları mı çok çok spor mu artık ne olursa bir çare bulacaksın.

Yedin. Yemeyi bilen sen eritmeyi de bilecek bilmeli.
Söz:KK200:

Yeteri kadar değilmiş zengin işte be. Aşırı zengin değil :KK53:

Uyuma yaaaa konuşalım :süslü:hazır yeni de duş almışsın:rolleyes::confused:

:KK70::KK70::KK70::KK70:

:confused:Baş ağrısı kafa yaptı :rolleyes:

:KK70::KK53:

İvit ne varmış öyle işte:110::63:
Tüh olaydı zengin iyi olurdu :KK45:
Yok be ne kafa yapması çok seviyorummmmm kendimi dye bakıyım valla çok datluyum:KK74:

KizlAr bu arada hani sporun zayiflamaya etkisinı bilemem tartsma yeri vardir belki ama .Moral ve motivasyon ve mutluluk sagladigii kesiin. :KK33::KK73:Tabi ki sevdiginiz spor olmalı.:KK6: . Farkli caddeler ve trafikte vş. Ekşssin li bu bisiklet turu yaptık . :KK36:Gelince de salonda yuruyus yaptik 10 dk :KK66: Cok iyi geldi . Lütfen siz de amaannn kim kalkacak yapacak demeden . Kalkın ve sporunuzü yapın .:KK4::KK74::KK4: :rolleyes:
Mezun olunca mı aklına geldi kız:rolleyes::KK67:

Hala gülüyorum ikimize bizi eslestiren igdeye sonsuz teşekkürler :KK70::KK70:Körler sagirlar birbirini agirlar
Ahahahahahahah gözleri kördü galiba o eşleşmeyi yaparken. Bak aklı karışıktı sanırım demiyorum çünkü o zaten kendisinde mevcut değil:KK53:

KizlAr bu arada hani sporun zayiflamaya etkisinı bilemem tartsma yeri vardir belki ama .Moral ve motivasyon ve mutluluk sagladigii kesiin. :KK33::KK73:Tabi ki sevdiginiz spor olmalı.:KK6: . Farkli caddeler ve trafikte vş. Ekşssin li bu bisiklet turu yaptık . :KK36:Gelince de salonda yuruyus yaptik 10 dk :KK66: Cok iyi geldi . Lütfen siz de amaannn kim kalkacak yapacak demeden . Kalkın ve sporunuzü yapın .:KK4::KK74::KK4: :rolleyes:
Insulin düşmesi için çok iyi

Ha gyret son 2 kilo:halay:

Sabah ılık limonlu su
Saat 11.00
2 kk peynir beyaz
4 tel kaşar peynir
2 haşlama yumurta
Bol Salata
4 çatal patates salatası
1 !! dilim sucuk

Saat 15.30
2 et köfte
2 haşlama içli köfte
Salata
Minnacık lavas ile yemlik ( bi çeşit ot )
Su 3 lt geçer . Çünkü aciktikca su içiyorum . Aciktimmmmm :(

Spor 40 dk bisiklet
10 dk tempolu yürüys
@Lunya @MiuLego begum75 begum75

Back
X