- 18 Temmuz 2017
- 6.568
- 26.728
- 468
- 36
Yok ya ondan değil tevonun ben de yeri ayrı Bu hafta morti almasam ben daha iyi olacakBeni beğenmiyor musun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ya ondan değil tevonun ben de yeri ayrı Bu hafta morti almasam ben daha iyi olacakBeni beğenmiyor musun![]()
Hadi ya 3 mile mi başlayacağım:)Hippom bugün güzel menü ama.ufak düzenlemelerle daha da güzel.olacak maşallah iyi gidiyor 1 hafta da daha 2 mil.lessie haftaya 3 mil lessie baslayacagiz gulbeyle
hippom balım sütlü kaymaklımKız gülbe süper öğrenci .. hamileyken bile hergün menü verdi.. cıss coss nadit yedi .. garibim onun gibi yese kimse kilo almazdı da sağlık sorunlarından aldu![]()
Yok yok ben size uyarım canım sıkıntı YokBiliyorum kuzum miu ile de konuştuk bayrama.kadar hedefi 95 99 arası olacak inşallah elim gözüm üstünde yapistim yakasına zayıflatmadan birakmam
Nerelisin canım Madımak bizde de var çok lezzetlidir ama toplamak zordurKahvaltı 07:00
Kıymalı yumurta (ay akşam nasıl canım cekmis ti )
Peynir
Zeytin
Domates /salatalık/biber
1 dlm ekmek
Ara (olmasada olur)
1 incir
Kahve
Öğlen
1 minik dolma
Yoğurt
3 ymk semizotu salatası
Aksam 19:00
1 tabak madımak yemeği (@eflalim bilir)
Şimdi bı sütlü kahve
Spor henüz yok
Şu 1.5
Bütün tadım.kacti su bile içmedim bugün
Whiteblacklife @MiuLego @smykmy
Aslında kabak vardı rendelenmiş ceviz bile vardı üstünde , canım yemek istemedi dipfreze attım , sıcak bişey istedi cnm madimagi isityim yedim
Ispanak gibi bı ot yemeği
Bu hafta Yen’iAk kelebek listeye girecek misin??
Kalmadim.di mibence geç saate kalma
gece ben sinirli oluyorum iyice![]()
Yani istiyo musun??Bu hafta Yen’i
Geldim hemen giremem ki kuzum :)
Vurun bunu
Aslında o birincilikte neyyyyseeeeYine döndüm yerime bireysel 2.lik başladık bakalım kaç tür dolanacagim yine bireyselligi![]()
Nerelisin canım Madımak bizde de var çok lezzetlidir ama toplamak zordur
Benimki kilo değil bi kereVurun bunu
Şöyle söyliyim melek kilomuz aynı![]()