ben kiim libido kim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kiim libido kim
100 gr ile yendim yineKilo bildirimi cuma yok.. pazartesi tartısı ile kıyaslıcam..
Geçen pazartesi 70.0
Güncel 69.0
Fark 1
Spor yapabilsem aslında daha iyi olucak ama işte sağlık sorunları![]()
Yüzdeyi hesapladın mı?? Bide cuma tartısı kabul edilir..100 gr ile yendim yine![]()
2.2 kg derken![]()
Canım ovulasyon dönemindeyim ve bu ay çok sancılı geçiyor ondan sanırım.
Oğlan durur mu eşim yüzünden hepsi bağımlı olmuştu, her gün bir post getirirdi. Çok şükür üç dört aydır bazen kraker dışında almıyor, evde yok artık. Evde olmayınca unuttular. Arada dedeler dondurma alırsa o var bir tek. Bir iki de cips yedi. Önceden günde kaç kere yerlerdi baş edemezdim![]()
Biz kurtulduk şükür pempis eşim almayı bırakınca alıştılar mecburen . Kabız da ediyor abur cubur hem
Nasl yani bu olmuyomu ?Yüzdeyi hesapladın mı?? Bide cuma tartısı kabul edilir..
Aynen canım üzülmüyorum o yüzden. Kurtulduk bu vesile ile :)Smoothie ic kuzum sen
Vardir her serde bir hayir. Abur cubur birakilip saglikli beslenmeye gecmisler bu vesileyle. Senin mutfagin zaten iyi, saglikli atistirmaliklar yapiyorsundur![]()
Benim eşim de öyle ama artık eve girmiyor kendi dışarda yiyor.
Sen biz dışarda her yerde yemeyiz vs demiştin, eşin vazgeçemiyorsa bunu söyle içine neler neler koyuyorlar onların, en önemlisi margarin var. Margarin giriyor mu sizin eve? Ben asla kullanmam mesela.
İstee bende onu anlatmaya calisiyom adama genelde Torku alıyor ama sonuçta içini bilmiyoz 1kremali bisküvi 1 küp şekere bedelmis alma diyom alirsanda göstermeden götür diyorum akşam erken yesek tekrar yemek istemez bisküvi atistirir kucugede bulaşmadan vazgeçirmem gerek
Morti mi ariyorsunWaaaayyyytttttt![]()
Ben çocuklar doğduğundada hep uyudum yanımda emziriyodum karnı doyan uyumaya devam ediyodu 2 yaşına kadarda emdikleri için erkenden kalkmadılar ta ki okullarılıncaya kadar yoksa bebeklerken ben hiç Uykudan çekmedimgünaydın idolümsün![]()
Evweeetttttt hemde senin gibi eritecek bi mortiMorti mi ariyorsun![]()
Ama bak bugün ki kilodan 57.3 cumaya eksi 3 hedefim iyi düşün derimEvweeetttttt hemde senin gibi eritecek bi morti![]()
Canım cici baba olucaz diye çocuklara kötülük yapıyorlar farkında değiller. Bir kere ben dedeye de patlamıştım, siz şirin gözükeceksiniz diye çocukları zehirliyorsunuz ve ben hayır dediğim için beni düşman ilan ediyorsunuz onların gözünde diye.Off aynı biz. Ben katiyen almıyorum koca arkadan iş çeviriyor. Allahdan kızım dürüst bu konudaki diiplinimi de bildiği için yerse bile itiraf ediyor. Ya da yemeden önce soruyor bazen mecburen adet veya süre veriyorum yoksa ipin ucu kaçıyor. Benim koca da fena inat çocuğun sağlığını düşün diyorum bir kereden bişi olmaz diyor bak yine sinirlendim.
Neyse en azından epey kestik. Bir tek şu ara paket dondurma alıyor arada onu da ben izin vermesem de küçük yiyorlar ya da açık alıp külah veriyorum bildiğim bir yerden.
Ben asla margarin kullanmıyorum tereyağ ve zeytinyağı ve az. Bir ara kızartmaya fındık yağı kullanıyordum ama başa çıkamadım.
Simayin eksisi -600 degilevet mercimek çorbası ödem yapabilir hele ki tuzlu ise
zaten karbon biliyorsun
ama eksi gayet güzel
günlük farklara takılma
3 günde -600 maşallahı var
sussana sen beeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
Puhahaha
BalimmmmKuzummmmmmmm
Canım if de kuş kadar yiyip aç kalmıyorsun :) dolu dolu yiyip ağzına Sonra tek lokma atmıyorsun :) sen o gün az yemiştinYok ya lahmacunu yediğim gün perşembeydi ya 12:00 gibi yedim. Bi daha bişey yemedim if yi düşünüp, menüyü verince miu kızdıölüm orucu mu yapıyosun git bişeyler ye dedi
Çok beklersin