• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu arada vergi dairesindeyim önünde 80 kişi kaldı 150 kişi vardı bir spor yapma vaktim gidiyor ama ofise geri döneceğim için terlemek istemiyorum dairede yürüyorum kafayı yemişim gibi bakiliyor

Benim kb haca gitti.. dönmesini sabırsızlıkla bekliyorum.. en az 1 kasa hurma getirir.. bu sefer bikaç poşet alıcam :)) sonra gelsin hurma detoksları :))
Ooo hemde organik hmmmm bak canım çekti hac hurmasi
Bu arada her gören kilo verdiğini söyleyip nasıl verdiğimi soruyorlar diyorum topu topu 11 kilo 12 kilo gitti kıştan beri daha çok var diyorum manyak mısın diyorlar

:halay:
bana da öyle çok çok vermissin nasıl verdin yeter verme artık diyen cok

Ayy çok şanslısın hippo :KK45:
Kız yıllarca getirdi ben almadım hiç.. pek sevmezdim hurma.. ama diyete girince nasıl tatlı geliyo.. içine ceviz koyup kahvenin yanında tatlı niyetine yiyorum.. hele detoksu.. ayy daha var kb gelmesine azcık aldırim eşime yaa.. hurmasız yapamıyorum :))

Tamam civili sopadan iyidir :KK17:
:anne::anne::anne::anne::anne::anne::anne:kıyamam kiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:KK74:zalım diyen dillerine kurban olayım
Eşime demiştim haca giden yok mu sipariş et diye güya
adam hurma almaktan yıldı yıldı :D
Birde onlardan okuyalım :KK45:

ay yok almayalım takımımızdan uzak kalsınlar
samimi olanlar değil bahsettiklerimiz onlar candır:KK37:

sinsirellalar var bir kaç :rolleyes:

Kız yıllarca getirdi ben almadım hiç.. pek sevmezdim hurma.. ama diyete girince nasıl tatlı geliyo.. içine ceviz koyup kahvenin yanında tatlı niyetine yiyorum.. hele detoksu.. ayy daha var kb gelmesine azcık aldırim eşime yaa.. hurmasız yapamıyorum :))
Ben çocukluğumdan beri severim ramazan gelse de yesem derdim :) bana alınmıyor ki sade, benim çocuklar da seviyor :)

çok açım hurmam vardı lan çekmecemde
anaaaaaaaaaaaa altın bulmuş gibi sevindim şimdi
ay gideyim de yiyeyim

tamam olur tabi miu demediğini de fark ettim
aman hepsi senin olsun be
zenginim ben gerekirse ton ton alırım oradan :110:

:anne::anne::anne::anne::anne::anne::anne:kıyamam kiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:KK74:zalım diyen dillerine kurban olayım

adam hurma almaktan yıldı yıldı :KK70:

ay yok almayalım takımımızdan uzak kalsınlar
samimi olanlar değil bahsettiklerimiz onlar candır:KK37:

sinsirellalar var bir kaç :rolleyes:
Cidden bıktı 10 kilodan fazla almıştır :KK70:kız napıyım çocuklar benden önce yiyor :KK45: ara öğüne alıştılar

Back
X