- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy çok şanslısın hippoBenim kb haca gitti.. dönmesini sabırsızlıkla bekliyorum.. en az 1 kasa hurma getirir.. bu sefer bikaç poşet alıcam :)) sonra gelsin hurma detoksları :))
Listenin de en şişkosu benim verecek cookkkk kilom yapacak çoookkkk sporum varken beni sevin beni sevin![]()
akıllıya benziyor muyum deseneBu arada her gören kilo verdiğini söyleyip nasıl verdiğimi soruyorlar diyorum topu topu 11 kilo 12 kilo gitti kıştan beri daha çok var diyorum manyak mısın diyorlar
![]()
bana da yolla yaaa : (Benim kb haca gitti.. dönmesini sabırsızlıkla bekliyorum.. en az 1 kasa hurma getirir.. bu sefer bikaç poşet alıcam :)) sonra gelsin hurma detoksları :))
30 ziyaretçi her gün her gün neye bakıyonuzburaya uğrayıp okuyorum diyenleri kastetmiyorum
![]()
Eşime demiştim haca giden yok mu sipariş et diye güyabana da yolla yaaa : (
Birde onlardan okuyalımcevabını ikimiz de biliyoruz eflalim
![]()
Ooo hemde organik hmmmm bak canım çekti hac hurmasiBenim kb haca gitti.. dönmesini sabırsızlıkla bekliyorum.. en az 1 kasa hurma getirir.. bu sefer bikaç poşet alıcam :)) sonra gelsin hurma detoksları :))
bana da öyle çok çok vermissin nasıl verdin yeter verme artık diyen cokBu arada her gören kilo verdiğini söyleyip nasıl verdiğimi soruyorlar diyorum topu topu 11 kilo 12 kilo gitti kıştan beri daha çok var diyorum manyak mısın diyorlar
![]()
Kız yıllarca getirdi ben almadım hiç.. pek sevmezdim hurma.. ama diyete girince nasıl tatlı geliyo.. içine ceviz koyup kahvenin yanında tatlı niyetine yiyorum.. hele detoksu.. ayy daha var kb gelmesine azcık aldırim eşime yaa.. hurmasız yapamıyorum :))Ayy çok şanslısın hippo![]()
Bana abim direk manyaklık etme yeter bu kadar dediOoo hemde organik hmmmm bak canım çekti hac hurmasi
bana da öyle çok çok vermissin nasıl verdin yeter verme artık diyen cok
Tamam civili sopadan iyidir![]()
adam hurma almaktan yıldı yıldıEşime demiştim haca giden yok mu sipariş et diye güya
Birde onlardan okuyalım![]()
Ben çocukluğumdan beri severim ramazan gelse de yesem derdim :) bana alınmıyor ki sade, benim çocuklar da seviyor :)Kız yıllarca getirdi ben almadım hiç.. pek sevmezdim hurma.. ama diyete girince nasıl tatlı geliyo.. içine ceviz koyup kahvenin yanında tatlı niyetine yiyorum.. hele detoksu.. ayy daha var kb gelmesine azcık aldırim eşime yaa.. hurmasız yapamıyorum :))
Adres ver beybiibana da yolla yaaa : (
akıllıya benziyor muyum desene![]()
Bende eşime 60 olacam diyom hayır kesinlikle diyor geçen gün elimden tuttu noldu böyle küçücük kalmış ellerin diyorBana abim direk manyaklık etme yeter bu kadar dedi![]()
çok açım hurmam vardı lan çekmecemdeKız yıllarca getirdi ben almadım hiç.. pek sevmezdim hurma.. ama diyete girince nasıl tatlı geliyo.. içine ceviz koyup kahvenin yanında tatlı niyetine yiyorum.. hele detoksu.. ayy daha var kb gelmesine azcık aldırim eşime yaa.. hurmasız yapamıyorum :))
aynen öyleCanimsin
Hee dedim siz de manyak olun bence çok güzel mis diyorum yıllardır akıllı oldukta ne oldu şişkoluk gitti mi diyorum![]()
Cidden bıktı 10 kilodan fazla almıştırkıyamam kiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zalım diyen dillerine kurban olayım
adam hurma almaktan yıldı yıldı
ay yok almayalım takımımızdan uzak kalsınlar
samimi olanlar değil bahsettiklerimiz onlar candır
sinsirellalar var bir kaç![]()