- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.220
- 898
Aynen berbat duruyor her yerim düzgün kıvama geldi ora öyle çıkıntı sarkık birdeHadi ya tuhh iğrenç duruyor ama
işin zor o zaman canim ablasıyla oyalanirkende yemeği koyuyorum hemen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen berbat duruyor her yerim düzgün kıvama geldi ora öyle çıkıntı sarkık birdeHadi ya tuhh iğrenç duruyor ama
işin zor o zaman canim ablasıyla oyalanirkende yemeği koyuyorum hemen
Yok ki sokaklarda yürüyorum park bile yokYürüyüş yapacak yerin olması çok büyük avantaj..
@MiuLego13 ağustos menüsü
11:00 ➡ Kıymalı yumurta (1 yumurta) , bir parça peynir, 5 zeytin, domates, 1 d tb ekmeği
19:00 ➡ 1 kase yoğurt
Su:3 litre
Spor : 60 dk zumbamsı leslie
@MiuLego![]()
Kiminin de gidiyor nasıl beceriyorlarsaAynen berbat duruyor her yerim düzgün kıvama geldi ora öyle çıkıntı sarkık birde
Zahmetlikle alakalı değil fit utancla kızgınlıkla mutsuzluk la alakaliZAHMET EDİP KİLO BİLDİRMEYENLER@MiuLego
Esra_4378 (59.7//)
masumm (71.8)
bonus (94.8)
Nevreste (64.5///%)
begum75 (58.6//)
igdedali (58//)
Tamamen gitmesi imkansız diyorum, yağ gitse bile sarkık bir deri kalır bence.
Kiminin de gidiyor nasıl beceriyorlarsa
İnşallah canım yaa ideal kiloma bı geleyim de Allah kerim diyelim gider inşallahDuzenli egzersiz, bol su (cilt elastikiyeti icin). Beyaz bir kesi izi disinda iz yok, sarkik deri yok. Gitmeyecek diye on yargili olma. Ideal kilona duzenli egzersizle gelirsen eski haline gelmemesi icin hicbir neden yok kuzum![]()
Neden mutsuzsun kuzum sen?Zahmetlikle alakalı değil fit utancla kızgınlıkla mutsuzluk la alakali
Hosbulduk canim:)Yedim ictim, biraz istirahat sonra egzersiz&dizi keyfi yapacagim. Yeni sezon beklerken yarim biraktigim diziye devam ediyorum, meraklilarina tavsiye ederim. Once upon a time
tontriko hos geldin
Rabbim hayirli&saglikli evlatlar nasip etsin kuzum. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak yorucu bir donem olacak. Allah guc ve kuvvet versin insallah
Hayirli ugurlu olsun canisi![]()
Hosgeldin bebiş üflesem uçar mısınmalipina tanisalim :)
Hosbuldun:) Yok kilo almisim kek mek derken:))Hosgeldin bebiş üflesem uçar mısın![]()
Kilo almis haliyle benden zayif olangillerden misin?Hosbuldun:) Yok kilo almisim kek mek derken:))
Siyah daha güzel olur sankiKızlar yaa bayramda giyeceğim etekleri ne zaman daraltmaya versemki bide somon altına siyah parlak etekmi kahverengi kendinden desenli simli etek mi olur bı fikir verin hele
55 kiloysan senden hafifim ama daha zayifmiyim bilmem:) sen kesin uzunsundur:)Kilo almis haliyle benden zayif olangillerden misin?
Yoksa kaptan @MiuLego dan zayif olangillerden misin?
Yoksa her ikisigillerden misin?
![]()
![]()
![]()