• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben diyete devam edemiyorum hiç bişey yapmak istemiyorum :110:kafamı yerin dibine gömmek istiyorum sadece.

Ya şimdi bana el atarsınız yada sonsuza kadar şişman kalırım:110:

Şirekteki fiyona gibi tv deki ümit usta gibi olurum :110:

Müzik bile dinlemiyorum anlıyomusunuz :110:
O kadar aşırı depresyonlara girdim ben :110:

Tansiyonumda düşüyor halsiz cansızım bakın gözümün feride yok :110:
Su mesaja cevap versem mi vermeden mi bilemedim baktım kimse de ses yok ortalık boş en iyisi yazayayim dedim
Neden bonus diyet yapmıyorsun eve alışma evresi taşınma diyeceksen deme aynı yollardan geçtim
Neden diyet yapmıyorsun nerdeyse 95 olmuşsun 80 ramak kala
Neden diyet yapmıyorsun bonus kilon ile hastalıkların ile mutlu musun
Neden diyet yapmıyorsun bonus belinde fıtık olan birinin kilo vermesi sartken bacaklarında problem varken ve tek ilacın zayıflamakken
Neden depresyondasin bonus sebebi çok Yemen yedikce kendini mutsuz hissetmen olmasın sakin
Neden birilerinden el atmalarını bekliyorsun tabi ki destek olacağız tabi ki el atacağız ama kendin ayağa kalmayı bu diyeti basaracagini kendini inandirmadiktan bizim ki etkisiz eleman kalıyor
3 çocuk annesisin aynı yastayiz güçlüyüz ayaklarınızın üstünde duruyor kalk başla yeninden ve artık lütfen şu 8 gör kır su direnci sen her kilo aldığında bende kalp çarpıntısı başlıyor 100 gidiyor diye kızma alinma kalkmazsan 100 kapinta nöbette bekliyor

Ben diyete devam edemiyorum hiç bişey yapmak istemiyorum :110:kafamı yerin dibine gömmek istiyorum sadece.

Ya şimdi bana el atarsınız yada sonsuza kadar şişman kalırım:110:

Şirekteki fiyona gibi tv deki ümit usta gibi olurum :110:

Müzik bile dinlemiyorum anlıyomusunuz :110:
O kadar aşırı depresyonlara girdim ben :110:

Tansiyonumda düşüyor halsiz cansızım bakın gözümün feride yok :110:
Üzüyorsun. Başka diyeceğim yok.

Bende menü vereyim sonra unutuyorum
Geç kalktık 12 gibi
Melemen
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
Bi dl kadar ev yapımı ekmek
Akşam 19:30
Bir büyük tabak Yeşil fasulye
Cacık
Su 2,5
Spor yapacam
@MiuLego iyi ki cacığı hatırlattın bana yalnız 3 kase kadar içimiş olabilirim

Bonus Bonus bunun sonu yokki... Biliyorum beyinde başlamayınca hayatta başlamıyo hayatta başlamayınca beyinde başlamıyo bi türlü başlamıyo yani.seni gerçekten çok iyi anlıyorum ama zayıflamak zorundayız ne yap et biran önce şartları zorla.biz bireyiz yeter başkaları için yaşadığımız kendimiz için yaşıycaz.bırak geri kalan herşey yarım yamalak olsun.kimse senin sağlığın bozulunca senin onlara yaptığının onda birini yapmaz kimse kıymet bilmez sen yıprandığınla kalırsın

Canım babam ya aramış beyazları nasıl yıkıyacağını tatbik ediyo bana..öğrendi el mecbur :cry:
:( mesajlarını okuyorum sonra böyle yüreğim kabarıyor ne diyeceğimi bilemedigimden yazamıyorum :KK42: Allah sabır versin canım :KK200:
Su mesaja cevap versem mi vermeden mi bilemedim baktım kimse de ses yok ortalık boş en iyisi yazayayim dedim
Neden bonus diyet yapmıyorsun eve alışma evresi taşınma diyeceksen deme aynı yollardan geçtim
Neden diyet yapmıyorsun nerdeyse 95 olmuşsun 80 ramak kala
Neden diyet yapmıyorsun bonus kilon ile hastalıkların ile mutlu musun
Neden diyet yapmıyorsun bonus belinde fıtık olan birinin kilo vermesi sartken bacaklarında problem varken ve tek ilacın zayıflamakken
Neden depresyondasin bonus sebebi çok Yemen yedikce kendini mutsuz hissetmen olmasın sakin
Neden birilerinden el atmalarını bekliyorsun tabi ki destek olacağız tabi ki el atacağız ama kendin ayağa kalmayı bu diyeti basaracagini kendini inandirmadiktan bizim ki etkisiz eleman kalıyor
3 çocuk annesisin aynı yastayiz güçlüyüz ayaklarınızın üstünde duruyor kalk başla yeninden ve artık lütfen şu 8 gör kır su direnci sen her kilo aldığında bende kalp çarpıntısı başlıyor 100 gidiyor diye kızma alinma kalkmazsan 100 kapinta nöbette bekliyor
+1 :(
Uzun sure diyette olunca bi boslamak gerekiyo bazen:) benden uzunsun :) 1.55 im ben cnm bu yuzdensenlevsyni duruyo olabiliriz:)
Hoş geldin canım :KK200:
Adını okurken aklıma bir zamanların saçma şarkısı peşine de bir gülme geliyor töbee :KK48:

:KK43: mesajlarını okuyorum sonra böyle yüreğim kabarıyor ne diyeceğimi bilemedigimden yazamıyorum :KK42: Allah sabır versin canım :KK200:

+1 :KK43:

Hoş geldin canım :KK200:
Adını okurken aklıma bir zamanların saçma şarkısı peşine de bir gülme geliyor töbee :KK48:

Hosbulduk seviyodum o sarkiyi:))

Back
X