- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 36
Azucuk kilo almis olabilirim55 kiloysan senden hafifim ama daha zayifmiyim bilmem:) sen kesin uzunsundur:)

55 58 arasi korumadayim boyum da 161 canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azucuk kilo almis olabilirim55 kiloysan senden hafifim ama daha zayifmiyim bilmem:) sen kesin uzunsundur:)
Su mesaja cevap versem mi vermeden mi bilemedim baktım kimse de ses yok ortalık boş en iyisi yazayayim dedimBen diyete devam edemiyorum hiç bişey yapmak istemiyorumkafamı yerin dibine gömmek istiyorum sadece.
Ya şimdi bana el atarsınız yada sonsuza kadar şişman kalırım
Şirekteki fiyona gibi tv deki ümit usta gibi olurum
Müzik bile dinlemiyorum anlıyomusunuz
O kadar aşırı depresyonlara girdim ben
Tansiyonumda düşüyor halsiz cansızım bakın gözümün feride yok![]()
Uzun sure diyette olunca bi boslamak gerekiyo bazen:) benden uzunsun :) 1.55 im ben cnm bu yuzdensenlevsyni duruyo olabiliriz:)Azucuk kilo almis olabilirim
55 58 arasi korumadayim boyum da 161 canim
O zaman zayiflamana izin verdim baslayabilirsinUzun sure diyette olunca bi boslamak gerekiyo bazen:) benden uzunsun :) 1.55 im ben cnm bu yuzdensenlevsyni duruyo olabiliriz:)
Üzüyorsun. Başka diyeceğim yok.Ben diyete devam edemiyorum hiç bişey yapmak istemiyorumkafamı yerin dibine gömmek istiyorum sadece.
Ya şimdi bana el atarsınız yada sonsuza kadar şişman kalırım
Şirekteki fiyona gibi tv deki ümit usta gibi olurum
Müzik bile dinlemiyorum anlıyomusunuz
O kadar aşırı depresyonlara girdim ben
Tansiyonumda düşüyor halsiz cansızım bakın gözümün feride yok![]()
Hoşgeldin takıma:)Uzun sure diyette olunca bi boslamak gerekiyo bazen:) benden uzunsun :) 1.55 im ben cnm bu yuzdensenlevsyni duruyo olabiliriz:)
Jilliani korumada yapabilirsin canım ama plank inn30 günlük programları var dene derimjilliana kaptan biraz bekle demişti ondan yapamiyom
Hosbulduk.. bi tarafta yeyip bi tarafta nasil diyet olcak bilmem:)Hoşgeldin takıma:)
Sen verdinde midem pek izin vermiyo:)O zaman zayiflamana izin verdim baslayabilirsin![]()
Bir zaman sonra az yemeyi öğreniyoruz sıkıntı kalmıyor. :))Hosbulduk.. bi tarafta yeyip bi tarafta nasil diyet olcak bilmem:)
Benim ortam yokki : ( ya dibini gorurum ya pek yemem gibi: ( ya mutluluk sebebi oluyo yemek yenek ya da iskence: (Bir zaman sonra az yemeyi öğreniyoruz sıkıntı kalmıyor. :))
Canım babam ya aramış beyazları nasıl yıkıyacağını tatbik ediyo bana..öğrendi el mecbur![]()
+1Su mesaja cevap versem mi vermeden mi bilemedim baktım kimse de ses yok ortalık boş en iyisi yazayayim dedim
Neden bonus diyet yapmıyorsun eve alışma evresi taşınma diyeceksen deme aynı yollardan geçtim
Neden diyet yapmıyorsun nerdeyse 95 olmuşsun 80 ramak kala
Neden diyet yapmıyorsun bonus kilon ile hastalıkların ile mutlu musun
Neden diyet yapmıyorsun bonus belinde fıtık olan birinin kilo vermesi sartken bacaklarında problem varken ve tek ilacın zayıflamakken
Neden depresyondasin bonus sebebi çok Yemen yedikce kendini mutsuz hissetmen olmasın sakin
Neden birilerinden el atmalarını bekliyorsun tabi ki destek olacağız tabi ki el atacağız ama kendin ayağa kalmayı bu diyeti basaracagini kendini inandirmadiktan bizim ki etkisiz eleman kalıyor
3 çocuk annesisin aynı yastayiz güçlüyüz ayaklarınızın üstünde duruyor kalk başla yeninden ve artık lütfen şu 8 gör kır su direnci sen her kilo aldığında bende kalp çarpıntısı başlıyor 100 gidiyor diye kızma alinma kalkmazsan 100 kapinta nöbette bekliyor
Hoş geldin canımUzun sure diyette olunca bi boslamak gerekiyo bazen:) benden uzunsun :) 1.55 im ben cnm bu yuzdensenlevsyni duruyo olabiliriz:)
mesajlarını okuyorum sonra böyle yüreğim kabarıyor ne diyeceğimi bilemedigimden yazamıyorum
Allah sabır versin canım
+1
Hoş geldin canım
Adını okurken aklıma bir zamanların saçma şarkısı peşine de bir gülme geliyor töbee
Bende.. hareketlerini de yapmaya çalışıyordum hattaHosbulduk seviyodum o sarkiyi:))
Tm canım tşk ederim onu vereyim o zaman daraltmayaSiyah daha güzel olur sanki
bu hafta yoğunum canım ama hemen baslayayim o zamanJilliani korumada yapabilirsin canım ama plank inn30 günlük programları var dene derim
Çok az sürüyor canım 30 sn ile başlıyor sanırımTm canım tşk ederim onu vereyim o zaman daraltmaya
bu hafta yoğunum canım ama hemen baslayayim o zaman