• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Miu'm sor bir ben günleri biliyor muyum:olamaz:
64.700 bugün:KK51:Ama erken kalktım:KK53:
upload_2018-8-14_14-30-54.webp
sanada nevo ona göre :KK70:

D3S1R3 D3S1R3 canm kusura bakma cevaplayacam sorunu bı turlu fırsat bulamadm yenı aklıma geldı.kpss sonucu 31 ogustosta acıklanacak ıns.daha var 16 gun var

Kalp dayanmaz:KK19: Insallah guzel sonuclar alirsiniz kuzum igdedali igdedali :KK37:

D3S1R3 D3S1R3 kurban olim bi adini de hele ya :KK70:

Bide bu nici nasıl dusundun :confused: onu da de:deli:

Begenmiyor musun?:KK15:
300 mesaj ne baba dutmuyasıcalar (sivasca ) :KK70:
Baba dutmak ne demek?:KK45:

Kızlar ya büyük kızım keyfi yok bugün biraz önce uyumustu bı baksam ateşler içinde yanıyor baktım 38.7 hemen biseyler yedirdim zorla şurup verdim çocukların keyfi olmadığında bizimde olmuyor yaa ufff hiç hasta olmasın onlar küçücük bedenleriyle :anne:

Kızlar ya büyük kızım keyfi yok bugün biraz önce uyumustu bı baksam ateşler içinde yanıyor baktım 38.7 hemen biseyler yedirdim zorla şurup verdim çocukların keyfi olmadığında bizimde olmuyor yaa ufff hiç hasta olmasın onlar küçücük bedenleriyle :anne:

aa çok geçmiş olsun pembiş:KK60:

Geçmiş olsun kuzm
Aynen oyle yavrum hasta olunca bende kötü oluyorum modum düşük oluyo hep

Cok gecmis olsun canimya mevla sifa versin

Back
X