- 9 Mart 2012
- 22.666
- 74.714
- 598
Miu'm sor bir ben günleri biliyor muyum
64.700 bugünAma erken kalktım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Miu'm sor bir ben günleri biliyor muyum
64.700 bugünAma erken kalktım
![]()
Miu'm vardı .Hatta burada konuşunca mesaj yazdım.Aradım cevap vermediNevreste nevom sende lunyanın cep nosu var mı?
Aynen oyle tSkr ederim amin inSaallahAllahim esirgesin, masallah. Hastalik olmasin da buyume ataklari, dis cikarmalar&asilar geciyor gidiyor![]()
amin canım aynen öyle yaaAllahim esirgesin, masallah. Hastalik olmasin da buyume ataklari, dis cikarmalar&asilar geciyor gidiyor![]()
Kalp dayanmazInsallah guzel sonuclar alirsiniz kuzum
igdedali
Begenmiyor musun?
Baba dutmak ne demek?![]()
Boy kaçtı cnm :))aynı duyguları paylaşıyorum valla şu 65 leri görsem gerisi gelecek
Kızlar ya büyük kızım keyfi yok bugün biraz önce uyumustu bı baksam ateşler içinde yanıyor baktım 38.7 hemen biseyler yedirdim zorla şurup verdim çocukların keyfi olmadığında bizimde olmuyor yaa ufff hiç hasta olmasın onlar küçücük bedenleriyle![]()
Sağolasın canım çocuklara hiç belli olmuyor kiaa çok geçmiş olsun pembiş![]()
Geçmiş olsun kuzmKızlar ya büyük kızım keyfi yok bugün biraz önce uyumustu bı baksam ateşler içinde yanıyor baktım 38.7 hemen biseyler yedirdim zorla şurup verdim çocukların keyfi olmadığında bizimde olmuyor yaa ufff hiç hasta olmasın onlar küçücük bedenleriyle![]()
Cok gecmis olsun canimya mevla sifa versinKızlar ya büyük kızım keyfi yok bugün biraz önce uyumustu bı baksam ateşler içinde yanıyor baktım 38.7 hemen biseyler yedirdim zorla şurup verdim çocukların keyfi olmadığında bizimde olmuyor yaa ufff hiç hasta olmasın onlar küçücük bedenleriyle![]()
Kacamak cevaplarKalp dayanmazInsallah guzel sonuclar alirsiniz kuzum
igdedali
Begenmiyor musun?
Baba dutmak ne demek?![]()
Geçmiş olsun cnm. . Ilık bir duş aldırsan iyi gelir..Sağolasın canım çocuklara hiç belli olmuyor ki
Kolay gelsin balımmKuzular izne gideceğim için işleri toparlamaya çalışıyorumakşam gelirim artık
![]()