- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Hee kahve çekirdekleri ile çay yapraklarını yerim... miss... yoksa sen hiç yemedin miÇay kahve yersin
Yeniyor mu ben de deniyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee kahve çekirdekleri ile çay yapraklarını yerim... miss... yoksa sen hiç yemedin miÇay kahve yersin
Yeniyor mu ben de deniyim![]()
Denemem lazım, daha pratikmisHee kahve çekirdekleri ile çay yapraklarını yerim... miss... yoksa sen hiç yemedin mi![]()
Cnm senin doğum günün bugün müydüDenemem lazım, daha pratikmis![]()
Güle güle sağlıcakla giy canimAlisverise gittim geldim.Aldiklarimin 36 beden olduklarını soylememe gerek yok sanirim![]()
evet yaa benimde gözler aradı nerdeki
Evet... en güzel spor . Tempolu yüzme dk 4 puan keyfi yüzme dk 1 puan..Canla yüzme öğrenme de spordan sayılır mı
Burdayım kuzum
Teşekkürler canım o zaman benimki keyfi yüzme diye puanlanacak demiEvet... en güzel spor . Tempolu yüzme dk 4 puan keyfi yüzme dk 1 puan..
Teşekkürler canım o zaman benimki keyfi yüzme diye puanlanacak demiEvet... en güzel spor . Tempolu yüzme dk 4 puan keyfi yüzme dk 1 puan..
Ama benim kiloda oynama yok suan ayni 80.500 cumaya kadar inermiymki 79.500 yoksa ekstra bi onlem almam gerekiyomu![]()
Yani keyfi yüzüyorsan :))Teşekkürler canım o zaman benimki keyfi yüzme diye puanlanacak demi
canım nasılsın nerelerdesinBurdayım kuzum
Regl yakın mi
Ne oldu kızz??
O kadar sinirliyim ki ağlamamak için sinirden 1 saattir yürüyorum 10 dk dinlendim şimdi geri dönecemNe oldu kızz??
Yaa boşver cnm nolur sıkma kendiniO kadar sinirliyim ki ağlamamak için sinirden 1 saattir yürüyorum 10 dk dinlendim şimdi geri dönecem
Kısaca kv diyim yeterli galiba
İdare ediyom pembik moralsizim biraz sen nasılsıncanım nasılsın nerelerdesin