• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuzum akşam eve geç giriyorum
işte çalış
çık tez için çalış
tüm gün :KK43:
bitiyor enerjim.. çok yorgunum.. dinlenemiyorum ki..

hee höö temam temammm
Oyyy kıyamam :KK74::KK74:zihinde yorgun yani. Sonu güzel olacak sık dişini canım :KK200:

Hoşbuldukkkk :)

Hoş geldin mimu..

seni tanıyorum .. nasıl dersen aus la konuşurduk.. boy pos maşallah derdi ay yanlış mı hatırlıyorum :eğlence: ilk sayfada şarkın da var hala :KK49:

tabi ki var yerimiz olmaz mı hele ki takımın eski üyesi gelmişse .. hoşgeldin:KK5:

buradayım sabah papatyam:KK74: çok yorgunum eflalim ben ya nasıl kendime geleceğim bilmiyorum

MErhaba siz de yeni kaptan olmalısınız aus bahsetti hatta git takıma selamımı söyle dedi:) evet şarkı benim boy da benim :) hoşbulduk tekrar bir kere yaptım umarım yine yapabilriim:(

Hoşgeldin cnm.. İlk sayfadaki şarkı senin di mi?

Hoşbuldukkk evet benimmm :) hala duruyormuş çok mutlu oldum

Çok teşekkürler canım

Amiin inşallah Çok teşekkürler canım

:KK9:Ay ne güzel ne güzel teşekkür ederim örtmenin simanda hiç yabancı gelmedi valla sanki tanış gibiyim

Çok teşekkürler :kalp:

Sağol eflalim

Sağol canım fıtık ameliyatı olacak..

Vaaay benim selvi boylu sülünüm gelmiş.taze gelin..eşle yedin de yedin demi..79 olduğuna bakmayın arkadaşlar Mimu 1.80 var

1.83 :D:D:D yedik vallahi klasik bir şiş bir zayıfla

MErhaba siz de yeni kaptan olmalısınız aus bahsetti hatta git takıma selamımı söyle dedi:) evet şarkı benim boy da benim :) hoşbulduk tekrar bir kere yaptım umarım yine yapabilriim:KK43:
tabi ki yaparsın neden yapamayasın.. o azim irade var demek ki sende.. üzülme.. tek derdin kilo olsun verirsin

Ben bi dönem cafede çalışırken yapıyoduk, her sabah kahvaltı niyetine tepeleme malzeme koyup hazırlıyıdum:oha:
vaaaaasssss beeee:oha:bak mali merakımı uyandiriyorsun ona göre şimdi bişey dersem kaptan beni ne yapar bilemem en iyisi susayim :KK17:saka bı yana sevmiyorum tadını bilmem iyiki sevmemisim:KK53:

vaaaaasssss beeee:oha:bak mali merakımı uyandiriyorsun ona göre şimdi bişey dersem kaptan beni ne yapar bilemem en iyisi susayim :KK17:saka bı yana sevmiyorum tadını bilmem iyiki sevmemisim:KK53:
Ay onu ben de sevmiyorum pempik.Meyveyi sade yerim daha iyi

Back
X