- 2 Mart 2018
- 5.882
- 19.619
- 168
- 39
Ben hiiic yemedimAçılış için güzel seçim
waffle yemeyeli rahat beş sene olmuştur![]()
benimde aklıma öyle geldi çünkü arkadaşım ağzına bile sürmez dimi @Zumrud_u anKaBence çerçeveletip asıcak :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiiic yemedimAçılış için güzel seçim
waffle yemeyeli rahat beş sene olmuştur![]()
benimde aklıma öyle geldi çünkü arkadaşım ağzına bile sürmez dimi @Zumrud_u anKaBence çerçeveletip asıcak :))
Oyyy kıyamamkuzum akşam eve geç giriyorum
işte çalış
çık tez için çalış
tüm gün
bitiyor enerjim.. çok yorgunum.. dinlenemiyorum ki..
hee höö temam temammm
Kim uğraşcak onla peeeeehEvde kendin yapsana![]()
Hoş geldin :) @MiuLego
Hoş geldin mimu..
seni tanıyorum .. nasıl dersen aus la konuşurduk.. boy pos maşallah derdi ay yanlış mı hatırlıyorumilk sayfada şarkın da var hala
tabi ki var yerimiz olmaz mı hele ki takımın eski üyesi gelmişse .. hoşgeldin
buradayım sabah papatyamçok yorgunum eflalim ben ya nasıl kendime geleceğim bilmiyorum
Hoşgeldin cnm.. İlk sayfadaki şarkı senin di mi?
Çok teşekkürler canım
Amiin inşallah Çok teşekkürler canım
Ay ne güzel ne güzel teşekkür ederim örtmenin simanda hiç yabancı gelmedi valla sanki tanış gibiyim
Çok teşekkürler :kalp:
Sağol eflalim
Sağol canım fıtık ameliyatı olacak..
Vaaay benim selvi boylu sülünüm gelmiş.taze gelin..eşle yedin de yedin demi..79 olduğuna bakmayın arkadaşlar Mimu 1.80 var
tamam içmem canım hiç uzun sürmedi inşallah gerek kalmaz biseylereAnneni buldukca yiyosun be kadın simdi boyle ac kalirsin![]()
Kızarden32 ben senin emzirdigini unuttum kuzu icme cay
Kız onda ne var çok kolay ama boş ver cıs o cısKim uğraşcak onla peeeeeh![]()
Ben bi dönem cafede çalışırken yapıyoduk, her sabah kahvaltı niyetine tepeleme malzeme koyup hazırlıyıdumBen hiiic yemedim
benimde aklıma öyle geldi çünkü arkadaşım ağzına bile sürmez dimi @Zumrud_u anKa
Evde kendin yapsana![]()
eflaaaaaaaaaaaaaaallllKız onda ne var çok kolay ama boş ver cıs o cıs![]()
seni mezun etmeyeceğim. niyetin çok bozuk senin. sen hemen kilo alacaksın belli.Ben bi dönem cafede çalışırken yapıyoduk, her sabah kahvaltı niyetine tepeleme malzeme koyup hazırlıyıdum![]()
tabi ki yaparsın neden yapamayasın.. o azim irade var demek ki sende.. üzülme.. tek derdin kilo olsun verirsinMErhaba siz de yeni kaptan olmalısınız aus bahsetti hatta git takıma selamımı söyle dedi:) evet şarkı benim boy da benim :) hoşbulduk tekrar bir kere yaptım umarım yine yapabilriim![]()
Yok kuzum yaa normal halim libidolu bi de onu yersem mazallah duvarlarda delik açarım ellerimleKız onda ne var çok kolay ama boş ver cıs o cıs![]()
Oyyy kıyamamzihinde yorgun yani. Sonu güzel olacak sık dişini canım
![]()
vaaaaasssss beeeeBen bi dönem cafede çalışırken yapıyoduk, her sabah kahvaltı niyetine tepeleme malzeme koyup hazırlıyıdum![]()
Keske koruma listesi de olsaseni mezun etmeyeceğim. niyetin çok bozuk senin. sen hemen kilo alacaksın belli.
sabahları böyle güzel haberlere bayılıyorumGünaydın canlar tatlıslar
Ben bugün de çok yoğun olacağım maalesef
Kız da yanımda işlerimi biraz etkileyecek gibi ama sağlık olsun ne yapalim
Buarada Saba h güzel ekşi gördüm böyle giderse yarın güzel olacak
@MiuLego cnmmm![]()
Alenen tehtid![]()
Ay onu ben de sevmiyorum pempik.Meyveyi sade yerim daha iyivaaaaasssss beeeebak mali merakımı uyandiriyorsun ona göre şimdi bişey dersem kaptan beni ne yapar bilemem en iyisi susayim
saka bı yana sevmiyorum tadını bilmem iyiki sevmemisim
![]()
5 sene öncesinden bahsediyorumseni mezun etmeyeceğim. niyetin çok bozuk senin. sen hemen kilo alacaksın belli.
Aynen canım yaaAy onu ben de sevmiyorum pempik.Meyveyi sade yerim daha iyi