- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
Geçmiş olsun ahu neyi vardı ki ciddi değildir inşallahAy yazmamışım eşim canım şu an ameliyatta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun ahu neyi vardı ki ciddi değildir inşallahAy yazmamışım eşim canım şu an ameliyatta
Ay bu ne ayolİYİ Kİ DOĞDUN LÖPEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
HEPİ DE BÖRTDEY TU YUUUUUUU
HANİMİŞ ELMA SU YUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
hepfit
Fitim ne oldu bu kıza
Fıtık ameliyatıymış şimdi gördüm. Rabbim şifalar versin inşallahAy yazmamışım eşim canım şu an ameliyatta
Sapıtma da yarın beni geçkeşke bugün cuma olsaydı
Güzel bir eksim var tabi bugün sapıtmazsam. Çünkü ben sapıtırım böylesi durumlarda![]()
Menum
10.30 2yum peynir zeytin domats salatalik
14.30 sutlu turk kahvesi iki hurma 10 findik
16.30 kabakli yogurt
Su 3lt
Spor 20 dk cardio
@MiuLegohepfit @Whiteblacklife
Aman sakın diyim aksamada sabretkeşke bugün cuma olsaydı
Güzel bir eksim var tabi bugün sapıtmazsam. Çünkü ben sapıtırım böylesi durumlarda![]()
iyi gidiyon canım maşallah inşallah yarına güzel bı eksi ile listeye başlangıç yaparsin2 mil leslie de eklicem bide 1lt tarcnli zencefilli elma suyu ictim ara ogunde ek olarakda kaynattigim elmayida yedim
Unutmusum eklemeyi ..
Ay inSaallah canimyaaa keske bayrama iki hafta daha olsaydi biraz daha zayiflayip girmek istiyodum gerci bayramdanda korkuyomAman sakın diyim aksamada sabret
iyi gidiyon canım maşallah inşallah yarına güzel bı eksi ile listeye başlangıç yaparsin![]()
ne yazıyomuş sürekli acaba ördek hanımKıyamam yaa ördek bana instagramdan yazıp yazıp duruyomuş bilmiyoki ben sosyal medya özürlüyüm![]()
![]()
Munzevi Zencefil
Ördekle kırıştırmadığın kalmıştı tam olduKıyamam yaa ördek bana instagramdan yazıp yazıp duruyomuş bilmiyoki ben sosyal medya özürlüyüm![]()
![]()
Munzevi Zencefil
Ben bunu hiç diyemedimBana oldu yani buraya yedim yazıyorum ya hani aslında yediklerimı yazsam bu muydu dersiniz asla abartılı yemedim ben. Yiyemedim midem almıyor
O benle kırıştıttırıyor
İlanı aşkne yazıyomuş sürekli acaba ördek hanım![]()
O benle kırıştıttırıyor![]()
aşmışlar gizli kapaklı instagramlarda buluşuyolar bide
zaten ördek hanımıda göremedikmalide göremeyince kime yürüyorum bilemiyorum diye ifşa etti işte
![]()
aynen ortaya çıktı
Hoşgeldin mimuevet bende hatırladım seni nasılsın :)
58 yazıyor ama ne güze rakam...
çok teşekkür ederim gerçekten sağlığıma bir zarar gelecek diye korkuyorum bende yaptırıyorum testleri vitamin eksikliğim çok
peki şimdi ne yapacağım ... kaptanım takıma nasıl dahil olabilirim. :)
Bence deaynen ortaya çıktı
mali yüz görümlüğü takta nur cemalini görelim ördek hanımın