• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

keşke bugün cuma olsaydı:dondurma:

Güzel bir eksim var tabi bugün sapıtmazsam. Çünkü ben sapıtırım böylesi durumlarda:olamaz:
Aman sakın diyim aksamada sabret:KK60:
2 mil leslie de eklicem bide 1lt tarcnli zencefilli elma suyu ictim ara ogunde ek olarakda kaynattigim elmayida yedim
Unutmusum eklemeyi ..
iyi gidiyon canım maşallah inşallah yarına güzel bı eksi ile listeye başlangıç yaparsin:KK60:

Aman sakın diyim aksamada sabret:KK60:
iyi gidiyon canım maşallah inşallah yarına güzel bı eksi ile listeye başlangıç yaparsin:KK60:
Ay inSaallah canimyaaa keske bayrama iki hafta daha olsaydi biraz daha zayiflayip girmek istiyodum gerci bayramdanda korkuyom :KK17:gittig yerlerde ayran ve kahve icicem sadece Allahdan cogu koyde :rolleyes::rolleyes:

1029764_1ef08e4fe96f441b965bef0de34fd46c_600x600 (1).webp

Bana oldu yani buraya yedim yazıyorum ya hani aslında yediklerimı yazsam bu muydu dersiniz asla abartılı yemedim ben. Yiyemedim midem almıyor
Ben bunu hiç diyemedim:110: ne yesem alıyor midem:110: ama ben yemiyorum:bicak: ana evinde sevdiğim şeyler var :kızgın: uzaktan bakıyorum sadece:kızgın:

evet bende hatırladım seni nasılsın :)

58 yazıyor ama ne güze rakam...

çok teşekkür ederim gerçekten sağlığıma bir zarar gelecek diye korkuyorum bende yaptırıyorum testleri vitamin eksikliğim çok

peki şimdi ne yapacağım ... kaptanım takıma nasıl dahil olabilirim. :)
Hoşgeldin mimu :KK200:
Maşallah boyuna :nazar:
Hiç kıskanmadım ki:110:

Back
X