Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ye kuzum benden sana izin tıhanana kadar yeAğız tadıyla bir mezuniyet pastası da yedirmiyor ex kaptan![]()
Yok valla pasta yapmadımYe kuzum benden sana izin tıhanana kadar ye![]()
![]()
Veda konuşması gibi yazmayın moralim.bozuluyor başlangıç yazısı gibi olsun yeni bir başlangıç yapıyorsunuz.@MiuLego içim burkuldu beeeaus bırakıp sen gelince de böyle olmuştum, ay kim bu kız şimdi demiştim
iyi ki getirmiş aus seni. Öyle çok kahrımı çektin ki özelden de burdan da
Önce aus sonra senin sayende verdim bu kiloları ve tabi takım arkadaşlarım sayesinde
Her türlü derdime ortak oldunuz, destek oldunuz
Bura olmasaydı asla bu kadar kiloyu veremezdim ben![]()
Sağol kuzum yok ben alınmam merak etmeMalim kapatanlığın hayırlı olsun inşallah senşnle alakası yok seni de çok seviyorum bebeğim
Kilomu verdim işim bitti çakıl veda ediyorum napıyım, işim olmaz daha.Veda konuşması gibi yazmayın moralim.bozuluyor başlangıç yazısı gibi olsun yeni bir başlangıç yapıyorsunuz.![]()
PuhahahahahahaKaptan olsan hesap verirdim ama kaptan değilsin
![]()
Valla ben 55 olana kadar kimse gidemez burdan diyim size rüyanıza girerim valla kabusunuz olurum mezunlar bile gidemez diyim şimdiden arıza yaparımBen artık mezun oldum sizinle işim kalmadı kızlar, zaten çok vaktimi alıyor burası. Aklıma estikçe gelirim artık.
Kandırdım![]()
Kaç kilo oldun canim belki soylemissindir de kaçırdım galibaValla ben 55 olana kadar kimse gidemez burdan diyim size rüyanıza girerim valla kabusunuz olurum mezunlar bile gidemez diyim şimdiden arıza yaparım
Kız ne gitmesi , işim bitti hadi bana bay diyecek kisimiyim ben :)Valla ben 55 olana kadar kimse gidemez burdan diyim size rüyanıza girerim valla kabusunuz olurum mezunlar bile gidemez diyim şimdiden arıza yaparım
Hım çok fenaKaptan olsan hesap verirdim ama kaptan değilsin
![]()
Hele bir kandirma Gidemezsinnnnnn elm sokak kabusu olacağım yoksa iyi düşünün benim daha 35.kilom var verecek yolum uzun hırsım çok tam kabusum.Kilomu verdim işim bitti çakıl veda ediyorum napıyım, işim olmaz daha.
Kandırdım![]()
Bırakmak yok daha çakıl artık bir gün bile kaybetme biz burdayız :)Hele bir kandirma Gidemezsinnnnnn elm sokak kabusu olacağım yoksa iyi düşünün benim daha 35.kilom var verecek yolum uzun hırsım çok tam kabusum.
Hem özlerim ki ben sizi