- 30 Temmuz 2018
- 444
- 1.478
- 28
- 39
TSkrler canim sanada kolay gelsinbizim baba evde ama uyuyacak bende ikindiye doğru yapacam sporu akşama kadar halsiz kalmayayim diye hadi kolay gelsin canım benim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TSkrler canim sanada kolay gelsinbizim baba evde ama uyuyacak bende ikindiye doğru yapacam sporu akşama kadar halsiz kalmayayim diye hadi kolay gelsin canım benim![]()
Dogum gunun kutlu olsun.Teşekkürler kuzular![]()
Şöyle ki kuzum mesela sabah ekmek yemezsen akşam bulgur kuru nohut yiyebilirsin ekmek yersen bunları yemezsin sağlıklı karbon almak önemli makarna pirinç değil mesela süt için yeşilliği artır kahvaltı da 2 yumurta tuket mutlaka peynir yoğurt olsun menunde sağlıklı yağ tüketimi işte zeytinyağı tereyağı kuruyemiş tabi ki ölçülü fazlasınin faydası yok bı gün ara öğün meyve yoğurt ertesi günü kuru üzüm q yemek kaşığını geçmeyecek şekilde 5 badem gibi yapabilirsinAnladım canım sabah 1-2 dilim yiyebilirim öyle mi
Ben verdim canım senide etiketledim istersen bulayimmenüler nerde ya bulamıyorum
kimse bişey yemedi mi dün
afferim hep böyle görücem hiçbişey yemeyin![]()
Ilk menü yorumun ve sen harikasın tatlim yaamenüler nerde ya bulamıyorum
Ben paylaştım ve en az 4 puan bekliyorummenüler nerde ya bulamıyorum
menüler nerde ya bulamıyorum
Bizim yeni kaptan aç bırakarak zayıflatacak heyy
Menümü yazayım :
@MiuLego
Sabah: 9.30
Geç kaldım yapamadım..
3 ahududu
5 fındık
Öğle: 14.00
Tam buğday ekmeğine sandviç( domates+peynir)
Kahve
Ara: 3 hurma
Akşam: 18.30
2 kepçe yayla çorbası
Su: 3
Spor: 80 dk tempolu yürüyüş
@nehirnil111
Miu dan korkarken bu daha disli cikti yavBizim yeni kaptan aç bırakarak zayıflatacak heyy![]()