Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GünaydınGünaydın![]()
Izledim guzeldiKızlar dangal filmini izledinizmiharikaaaaaa
Amir khanin son çıkan filmi![]()
Günaydın![]()
Günaydın kızlar sanirim dün gece fena şifayı kaptım. Kulaklarıma varana kadar heryerin ağrıyor başım burnum boğazım berbat durumdayim. Arefe günü hasta olmaktan nefret ederim. Bi de bu aksam uçağa binecegim kulaklarım çok kötü oluyor hastayken uçağa binincene yapsam ki
Döndüm valla çok şükür bitti herşey yoluna girdi
Geçmiş olsun kuzu dönmüşsün seni gördüğüme sevindim![]()
Günaydın![]()
Günaydın![]()
Hayirli sabahlar minnoslarimGünaydın![]()
Gece kacirdinmi cakilDöndüm valla çok şükür bitti herşey yoluna girdi
Yaa yok izlemedikAmir khan ♡ ben tabiki izledim ama o son çıkan filmi değil cnm.. sonra süperstar çıktı asıl sen onu izledin mi :))
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar sanirim dün gece fena şifayı kaptım. Kulaklarıma varana kadar heryerin ağrıyor başım burnum boğazım berbat durumdayim. Arefe günü hasta olmaktan nefret ederim. Bi de bu aksam uçağa binecegim kulaklarım çok kötü oluyor hastayken uçağa binincene yapsam ki
1 tane votka biraz da meyve kaçırdım başka bisey yok bütün geceyi 1 bardakla geçirmeye çalıştım hiç keyifli olmadı içgiyim suyun haddi hesabı yok.Gece kacirdinmi cakil
Akşam bi de uçağa binecegim nasıl olacak bilmiyorum öleceğim kulak ağrısındanGeçmiş olsun canım
Bnde kaptm sifayi kızımdan![]()
Sana da geçmiş olsun yazın hiç çekilmiyor vallaGeçmiş olsun canım
Bnde kaptm sifayi kızımdan![]()
Akşam bi de uçağa binecegim nasıl olacak bilmiyorum öleceğim kulak ağrısından
Sagol canimSana da geçmiş olsun yazın hiç çekilmiyor valla
Su an acildeyim nefes alamadım serum ve antibiyotik bagladilar yatıyorum akşam uçağa nasıl binecegim bilmiyorumSagol canim
Bi acile görün istersen ilaclarini versin iyi gelir belki kuzm
Sana da geçmiş olsun sen de ihmal etme sonra çok zor oluyorYa bogazm cok fena olms nokta nokta kabarmış yutkunurken tören yapıyorum resemnbide bu gün alışverişe cikacaktk
Oyle olduğu zaman sonra kızariyo ve iltihap oluyo bayram üstü mahvoldm![]()