• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın kızlar sanirim dün gece fena şifayı kaptım. Kulaklarıma varana kadar heryerin ağrıyor başım burnum boğazım berbat durumdayim. Arefe günü hasta olmaktan nefret ederim. Bi de bu aksam uçağa binecegim kulaklarım çok kötü oluyor hastayken uçağa binince :KK42: ne yapsam ki

Günaydın kızlar sanirim dün gece fena şifayı kaptım. Kulaklarıma varana kadar heryerin ağrıyor başım burnum boğazım berbat durumdayim. Arefe günü hasta olmaktan nefret ederim. Bi de bu aksam uçağa binecegim kulaklarım çok kötü oluyor hastayken uçağa binince :KK42: ne yapsam ki

Geçmiş olsun kuzu dönmüşsün seni gördüğüme sevindim :KK200:

Geçmiş olsun canım
Bnde kaptm sifayi kızımdan :(

Son düzenleme:
Ya bogazm cok fena olms nokta nokta kabarmış yutkunurken tören yapıyorum resemn :( bide bu gün alışverişe cikacaktk :(
Oyle olduğu zaman sonra kızariyo ve iltihap oluyo bayram üstü mahvoldm :(

Ya bogazm cok fena olms nokta nokta kabarmış yutkunurken tören yapıyorum resemn :KK43: bide bu gün alışverişe cikacaktk :KK43:
Oyle olduğu zaman sonra kızariyo ve iltihap oluyo bayram üstü mahvoldm :KK43:
Sana da geçmiş olsun sen de ihmal etme sonra çok zor oluyor

Back
X