- 21 Mart 2019
- 61
- 12
- 3
- 35
- Konu Sahibi blackgirl06
-
onun tek oğlan olması problem değilde, sizin 10 kardeş olmanız daha problem bence:)Selam kızlar, biriyle tanıştım kendisi 24 yaşında ben 30 yaşındayım. Bugüne kadar bir çok insan farklı niyetle yanaştı ve daha önce aldatildim yaklaşık 3 sene önce. Ama bu çocuk da en çok hoşuma giden şey bana güven vermek istemesi, olgun düşünmesi ve yakışıklı olmasi :)))
Onun yanında kendimi huzurlu hissediyorum, onunla sohbet ettiğimde gözlerimin içine bakışından bana olan tutkusunu hissediyorum.
Kızlar tek sorunum bu yaş farkı sorun olur mu ? Ailesi ile konuştu daha yeniyiz ailesine 3 yaş var dedi. Onlarda problem etmediler. Daha önce eski görüştüğü kişi bayağı yipratmis çocuğu ve ailesini. O yüzden onlarda önemli olan bir birinizi seçmeniz anlaşmaniz demişler.
Evin tek oğlu. Birde kız kardeşi var. Biz 10 kardeşiz. Tek bekar benim.. onun evin tek oğlu olmasından kaynaklı ne gibi problemler beni bekleyebilir?
Son olarak da 23 ay kalan bir kredisi var. Biraz maddi olarak hazır değil gibi. Bizde altın v.b şeyler biraz fazla istenir. Sanki biraz bu konuda korkuyor gibi. Gerçi benim biraz birikimim var ama ailem biliyor birikimimi...
Fikirlerinizi istiyorum. KENDİMDEN KÜÇÜK BİRİNDEN BU KADAR ETKİLENECEGİM AKLİMA GELMEZDİ :))))
baslikta evin tek cocugu yaziyor, kiz kardesi varmis.
eski kiz arkadas ailesini nasil yipratmis, sizin adetler de yipratabilir mi?
sizin birikiminiz var, onun borcu, bu durumu siz dert eder misiniz?
Bunlara gore degisir yas sadece sayisal bir deger, kimler ne yas farki ile mutlu oluyor, siz niye olmayasiniz.
Ne zamana kadar solemicennBen yaşı çok takmıyor aileler arasında sorun olmazsa . Aslında söylemeyi de düşünmüyoruz doğrusu
Bugün ki konular yaş farkı üzerine demek ki.eşinizin nereli olduğuna bağlı tek erkek olmasıyla ilgili sorunlar.mesela benim babam da tek erkek o yüzden babaanneme ve dedeme annem baktı vefat edene kadar.dedemi çok severdi ama annem. Yaş farkı sıkıntı olabilir çünkü daha geç olgunlasiyorlar ve kadınlar daha çabuk yıpranıyorlar malesef. Maddi açıdan kredi zorlayabilir ama çok altın istenmesi çok çok zorlar.ne gerek var zaten sizin olmayacak mı altınlar gücünüze göre yapar es adayınız. Gerçi bunları düşünmek için de çok erken daha yeni tanıştığınız biriyle hemen bu kadar ciddi düsünmeyin önce birbirinizi çok iyi tanıyın.
onun tek oğlan olması problem değilde, sizin 10 kardeş olmanız daha problem bence:)
Kızlar evlattan sayılıyor muydu?baslikta evin tek cocugu yaziyor, kiz kardesi varmis.
eski kiz arkadas ailesini nasil yipratmis, sizin adetler de yipratabilir mi?
sizin birikiminiz var, onun borcu, bu durumu siz dert eder misiniz?
Bunlara gore degisir yas sadece sayisal bir deger, kimler ne yas farki ile mutlu oluyor, siz niye olmayasiniz.
kredisi bitene kadar bekleyin
yaşa hiiç takılmayın
Sen onun evde tek erkek oldugunu dert ediyosun..Neden problem ?
Olma tabii niye oluyosun.. sen aşik olmussun hayati toz pembe gorme sakkncanim.. sonra uzulursun.. 24 yasindaki erkek daha normal sartlarda bebe oluyor ya.. yogurdu ufleye ufleye yemeni oneririm. Bunun bide ilerisi var..Düğün için kendi altınlarımla destek olsam mi diyorum
7 yaş cok fazla. Hele erkek kucukse 7 yas fark eder sana 14 yas. O dereceNot: Başlıkta evin tek çocuğu derken, Tek erkek oğlu demek istemiştim.
Selam kızlar, biriyle tanıştım kendisi 24 yaşında ben 30 yaşındayım. Bugüne kadar bir çok insan farklı niyetle yanaştı ve daha önce aldatildim yaklaşık 3 sene önce. Ama bu çocuk da en çok hoşuma giden şey bana güven vermek istemesi, olgun düşünmesi ve yakışıklı olmasi :)))
Onun yanında kendimi huzurlu hissediyorum, onunla sohbet ettiğimde gözlerimin içine bakışından bana olan tutkusunu hissediyorum.
Kızlar tek sorunum bu yaş farkı sorun olur mu ? Ailesi ile konuştu daha yeniyiz ailesine 3 yaş var dedi. Onlarda problem etmediler. Daha önce eski görüştüğü kişi bayağı yipratmis çocuğu ve ailesini. O yüzden onlarda önemli olan bir birinizi seçmeniz anlaşmaniz demişler.
Evin tek oğlu. Birde kız kardeşi var. Biz 10 kardeşiz. Tek bekar benim.. onun evin tek oğlu olmasından kaynaklı ne gibi problemler beni bekleyebilir?
Son olarak da 23 ay kalan bir kredisi var. Biraz maddi olarak hazır değil gibi. Bizde altın v.b şeyler biraz fazla istenir. Sanki biraz bu konuda korkuyor gibi. Gerçi benim biraz birikimim var ama ailem biliyor birikimimi...
Fikirlerinizi istiyorum. KENDİMDEN KÜÇÜK BİRİNDEN BU KADAR ETKİLENECEGİM AKLİMA GELMEZDİ :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?