- Konu Sahibi blackgirl06
-
Erkek kadından büyükse sorun olmaz ama kadın büyükse sorun olur, gibi sığ düşüncelere aşırı gıcık oluyorum ya. Bu söylemlerin aksini bizzat kendim test edip, yanlışlamaya ant içtim şu an.
Ailesine yalan söyleyecekse bu işin arkasında durmayacağının belirtisidir.
Yoksa mertçe çıkıp 7 yaş var diye söylerdi..
Sadece ön yargılı olmasınlar diye öyle söyledi hatta bende dedim öyle deriz diye
E basmazsa basmasın her şey dış görünüş mü?Pınar Altuğu herkes tanır dış görünüş olarak da yaşça büyük olduğu belli ama evliliği gayet yolunda görünüyor . Kocasının yanında dünya güzeli gibi kalanların yaşadıklarını da görüyoruz ayrıca. Nedir bu kadın düşmanlığınız anlamadımCanim.ayni yaş olup.. kadinin kocasina 100 basmasida olabilir.. fakat arada 7 yas fark varsa ( buna dogum vs eklersek) kocasina 5 basacani hic sanmiyorum..
5 sene sonra 35 kocasi kendisi ise 29 olacak.. benim icin cok fazla
Kadin dusmanligimi ? Ne sacmaliyosun?E basmazsa basmasın her şey dış görünüş mü?Pınar Altuğu herkes tanır dış görünüş olarak da yaşça büyük olduğu belli ama evliliği gayet yolunda görünüyor . Kocasının yanında dünya güzeli gibi kalanların yaşadıklarını da görüyoruz ayrıca. Nedir bu kadın düşmanlığınız anlamadım
Tartışma çıkarmak istemiyorum ama 10 kardeş olmanız ve "bizde çok altın istenir" demenizi tanıdığım birine benzettim. Memleketiniz doğu, güneydoğu tarafında sanırım.
Bahsettiğim arkadaş erkekti ve "kaç kardeşsiniz" sorusuna sadece erkekleri söyleyip "bizde kızlar sayılmaz, niye sayalım ki" deyip gülerdi.
Siz de bu niyetle "tek çocuk" dediyseniz, bir kadın olarak bari siz yapmayın, diyorum.
Konuya gelince, yaş farkınız fazla bence. Ben önce o sizden büyük sandım ve yine fazla olduğunu söyleyecektim. Bu kadar yaş farkına rağmen mutlu olanlar da var tabii ama bana göre fazla.
Üstelik ailesine dürüst olamamış, kararının arkasında duramamış. Yarın arkadaşlarına da dürüst olamayacak. Bu kabullenememe ileride ilişkinizi etkileyebilir.
Evlilik için de yaşı küçük bence. Birkaç sene sonra kararından pişman olabileceği yaşlarda.
Kadin dusmanligimi ? Ne sacmaliyosun?
Pinar altugdan ornek vermissin kadin eski manken ona ragmen yas farki belli... herkesin kendi dusuncesi..! Dis gorunus sizin icin onemli olmayabilir...cogu insan icin onemli.. sonra anenmi ablanmi gibi sorulari herkes kaldiramayabilir
Dis gorunum bence cok onemli... herzaman eş dedigin yan yanadir.. insan kendini rahat hisetmesi lazim esin yaninda... ablasi gibi dgl. Ikiside suan gznc sorun olmazsa bile ileride kesin olur..Benim bir tanıdık eşi ile yaşıt. Kadın 10 yaş daha büyük duruyor. Hiç dert etmezken seneler içinde psikolojisi bozuldu. Toplum baskısı ile oldu maalesef. Dediğiniz gibi o gün olmasa da ileride sorun olmayacağının garantisi yok.
Kadin dusmanligimi ? Ne sacmaliyosun?
Pinar altugdan ornek vermissin kadin eski manken ona ragmen yas farki belli... herkesin kendi dusuncesi..! Dis gorunus sizin icin onemli olmayabilir...cogu insan icin onemli.. sonra anenmi ablanmi gibi sorulari herkes kaldiramayabilir
Evet arkadasim dis gorunum su yonde onemli;Adam yaşlı görünse de, göbeği salmış olsa da, yanında yaşıtı veya daha genç kadın genç güzel duruyorsa maşallah deniyor, adamın görüntüsüne kimse yorum yapmıyor. Pınar Altuğla kocası sevmiş evlenmişler, çocukları da var, kadın büyükse de büyük görünsün ne olacak? Sokaktaki kel, göbekli, 35te kendini salmış adamlar hakkıda da dış görünüş önemli yorumu yapıyor musunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?