7 yaş farkı ve evin tek çocuğu olması.

Erkek kadından büyükse sorun olmaz ama kadın büyükse sorun olur, gibi sığ düşüncelere aşırı gıcık oluyorum ya. Bu söylemlerin aksini bizzat kendim test edip, yanlışlamaya ant içtim şu an.

bu erkegın nasıl bır aılede yetıstıgıne baglı aslında
konu sahıbınınkı gıbı evın tek oglu kulturuyle yetısmedıyse orta yol bulunur da
dıger turlu adam kac yasında olursa olsun hep bebe ,hep bebe

Tartışma çıkarmak istemiyorum ama 10 kardeş olmanız ve "bizde çok altın istenir" demenizi tanıdığım birine benzettim. Memleketiniz doğu, güneydoğu tarafında sanırım.
Bahsettiğim arkadaş erkekti ve "kaç kardeşsiniz" sorusuna sadece erkekleri söyleyip "bizde kızlar sayılmaz, niye sayalım ki" deyip gülerdi.
Siz de bu niyetle "tek çocuk" dediyseniz, bir kadın olarak bari siz yapmayın, diyorum.

Konuya gelince, yaş farkınız fazla bence. Ben önce o sizden büyük sandım ve yine fazla olduğunu söyleyecektim. Bu kadar yaş farkına rağmen mutlu olanlar da var tabii ama bana göre fazla.
Üstelik ailesine dürüst olamamış, kararının arkasında duramamış. Yarın arkadaşlarına da dürüst olamayacak. Bu kabullenememe ileride ilişkinizi etkileyebilir.
Evlilik için de yaşı küçük bence. Birkaç sene sonra kararından pişman olabileceği yaşlarda.

Başka bir başlığa da aynı yorumu yapmıştım. Benım kuzenım 34 yasında , eşi 25 yasında ve eşinden çok memnun. Hatta tüm aile çok memnum..
Tek erkek olmasına gelince; evet yine benim konum. Bazı doğulu aileler erkek çoçuklarına çok fazla misyon yüklüyorlar. Mesela yaşlanınca veya anne babadan biri vefat edince diğeri hemen oğlunun yanına taşınıyor vb. O yüzden nereli olduğu önemli.. Ben başka bir sıkıntı göremiyorum

24 yaşında çocuk bi zahmet hazır olmasın evliliğe zaten. Ayrıca çocuk sizin 10 kardeş olmanızı problem etmemiş siz neyi problem ettiniz anlamadım.

Bu iş olmaz kendinizi kaptırmayın bence.

Canim.ayni yaş olup.. kadinin kocasina 100 basmasida olabilir.. fakat arada 7 yas fark varsa ( buna dogum vs eklersek) kocasina 5 basacani hic sanmiyorum..
5 sene sonra 35 kocasi kendisi ise 29 olacak.. benim icin cok fazla
E basmazsa basmasın her şey dış görünüş mü?Pınar Altuğu herkes tanır dış görünüş olarak da yaşça büyük olduğu belli ama evliliği gayet yolunda görünüyor . Kocasının yanında dünya güzeli gibi kalanların yaşadıklarını da görüyoruz ayrıca. Nedir bu kadın düşmanlığınız anlamadım

Kadin dusmanligimi ? Ne sacmaliyosun?
Pinar altugdan ornek vermissin kadin eski manken ona ragmen yas farki belli... herkesin kendi dusuncesi..! Dis gorunus sizin icin onemli olmayabilir...cogu insan icin onemli.. sonra anenmi ablanmi gibi sorulari herkes kaldiramayabilir

Bir de adamda erkek diye tek diyor ama niyeyse kendine gelince 10 kardeşiz yazmış. İşine geldiği gibi sayı veriyor arkadaş.

Konu sahibi söylediğiniz yaş aralığı sizi daha şimdiden yalana itmiş. Adam yolun başında dürüst olmaktan aciz. Siz de bunu destekliyorsunuz.

İkincisi o da siz de henüz olmamışsınız. Aileniz altın çok istiyormuş mesela. Benim ailem evleneceğim kişiden altın isteyemez. İstiyorsam ben derim sadece. Kimseyi pazarlığa oturtmam.

Üyelerden biri "Sizin 10 kardeş olmanız sorun olur" deyince de zorunuza gitmesin. Adamın "tek çocuk" olması sorunsa bu da sorun olabilir.

Bence ilişkinin arkasında duramama, yalan söylemeye meyil ve aile baskısı altında ezilme konusunda birbirinize göresiniz.

Benim bir tanıdık eşi ile yaşıt. Kadın 10 yaş daha büyük duruyor. Hiç dert etmezken seneler içinde psikolojisi bozuldu. Toplum baskısı ile oldu maalesef. Dediğiniz gibi o gün olmasa da ileride sorun olmayacağının garantisi yok.

Dis gorunum bence cok onemli... herzaman eş dedigin yan yanadir.. insan kendini rahat hisetmesi lazim esin yaninda... ablasi gibi dgl. Ikiside suan gznc sorun olmazsa bile ileride kesin olur..

30 yasındaki kadın için 24 yasındaki erkek çok genç bence fark çok

Eskidenmis o kadinlarin erken yipranmasi, simdi kozmetik ve estetikle kadinlar yasiti erkeklerin yaninda on yas kucuk duruyorlar. Erkekler ya kel ya kır sacli...

Esim evin tek erkek cocugu,aramizda da yedi yas fark var.Bence yedi yas cok da fazla bir fark degil ama evin tek "erkek"cocugu olmasi erkek egemenliginin fazla oldugu bir ulkede evet sorun...Bazen ne yalan soyleyeyim keske kaynim ve eltim olsaydi azcik da onlarla ugrassalar di demiyor degilim Aslinda teklisi ciftlisinden cok ailesinin nasil olduguyla alakali.dedigim dedik,herseye mudahale eden bir anne babaysa cok fazla problem,kendi hallerinde yasayan mulayim insanlarsa ne zararlari olurki?bunu genelleyemeyiz yani,cok iyi ailelere denk gelen gelinler var,problemli ailelere denk gelen de nasip kismet isi ama benden tavsiye esin kadar ailesi de cok cok onemli,sakin onlari es gecme!

Adam yaşlı görünse de, göbeği salmış olsa da, yanında yaşıtı veya daha genç kadın genç güzel duruyorsa maşallah deniyor, adamın görüntüsüne kimse yorum yapmıyor. Pınar Altuğla kocası sevmiş evlenmişler, çocukları da var, kadın büyükse de büyük görünsün ne olacak? Sokaktaki kel, göbekli, 35te kendini salmış adamlar hakkıda da dış görünüş önemli yorumu yapıyor musunuz??

Evet arkadasim dis gorunum su yonde onemli;
Eger kadin bakimli erkek kendi saldiya... illaki o adamda kiskanclik veya kompleks durumu olusAbilir.. kadin erkek farketmez ayni.. kadin kendine bakmazsa ztn cokcabuk degisim oluyor erkekle..heledeki yas farkida var ise.. benim dusuncem budur

24 yaşındaki bir erkeğin ailesine 7 yaşlık farkı onaylatmasını istiyorsunuz. Kredisi var diye çekiniyorsunuz. Adetlerimiz var altın vs diyorsunuz inşallah bohça adetiniz yoktur. 10 kardeşe insan ürker.

Bu durumda erkek arkadaşınız ve ailesinden beklediğiniz ve onların gösterdiği olgunluğu siz de göstereceksiniz ve ailenize ben altın bohça adet vs istemiyorum diyeceksiniz. İşleri kolaylaştırmak bu şekilde olur. Krediyi bekleyeyim şatafatlı düğün altın bohça olsun derseniz, erkek ailesinin seslerini o zaman duymaya başlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…